sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Sunnuntain sateita

Rentoa sunnuntaita!

Kuuntelen sadepisaroiden pirskahtelevaa ilakointia ikkunalaudoilla ja katselen vihreänä avautuvaa maisemaa, joka on tällä hetkellä niin upea, että ajan toivoisi pysähtyvän. Syreenit, orapihlajat ja omenapuut kantavat kukintojaan ylväinä kesäsateen kastelemilla oksillaan, ja avonaisesta ikkunasta kantautuu sisään huumaava tuoksu.

Hetkellisten hellepäivien jälkeen nautin näistä viileämmistäkin päivistä, ja erityisen mukavalta tuntuu pitkästä aikaa rauhallinen sunnuntai, johon ei ole mitään vaatimuksia tai suunnitelmia. 

Viikon päästä suvivirret on jo veisattu ja yksi kouluvuosi jälleen taputeltu. Tässä kohtaa sen ajankulun huomaa parhaiten, eikä oikein mitenkään voi käsittää, kuinka niistä pienistä pellavapäistämme toinen lopettelee jo peruskoulutaivaltaan ja toinen siirtyy yläluokille. Syksy tuokin  paljon uutta tullessaan, mutta sitä ei pohdita vielä näin kesälomien kynnyksellä ;)

Tänään tuntuu hyvältä, kun ollaan koko perhe koossa, sillä esikoisemme oli edeltävän viikon luokkaretkeilemässä Berliinissä, ja aina se tuntuu hieman oudolta, kun yksi puuttuu pesästä. Mutta olihan se ikimuistoinen reissu heillä ja kovasti tekivät töitä retkensä eteen, joten mahtavaa kun matka onnistui.


Pikaisten kuulumisten myötä toivottelen mukavaa sunnuntaita ja jännitystä iltaan leijonien finaalipelin myötä!

Halauksin:

Iida Emilia

6 kommenttia:

 1. Sateinen on täälläkin sunnuntai...ja oli jo lauantai.
  En ole kova kiekkoa seuraamaan, mutta tänään taitaa olla pakko..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko viikonloppu oli tosi sateinen täälläkin. Kuopus-ressu oli vielä molempina päivinä futiskentällä kuran keskellä pelaamassa :/
   Mutta kiekkofinaalia oli pakko seurata täälläkin ja olihan upeaa peliä!! <3

   Poista
 2. Ihanan levollinen tunnelma näissä kuvissa :) Taisivat tekstistä päätellen kuvata siis hyvin sunnuntaitanne :) Sinulla on muutenkin hieno blogi, kiva kun löysin sen!
  Mukavaa viikkoa!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia oikein kovasti kauniista sanoistasi <3 Mukavaa, kun löysit tänne :)
   Mukavaa toukokuun viimeistä viikkoa sinne!

   Poista
 3. Meilläkin satoi lauantai sekä sunnuntai. Mukava välillä olla sisällä kutomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sadepäivät on ihan kivoja aina välillä, niin voi istua sisälläkin :)
   Mukavaa pian alkavaa kesäkuuta sinulle Tuija!

   Poista