tiistai 14. toukokuuta 2019

Uutta ilmettä julisteilla

Yhteistyössä/ Poster Store

...............

Touhukas toukokuu juoksee eteenpäin ja vauhti vain tuntuu tiivistyvän ennen kesälomia!
Äitienpäivä on aina yksi toukokuun kauneimmista kohokohdista ja sitä juhlistimme viikonloppuna mökin rauhassa sadepäiviä pidellen. Äitienpäivän jälkeen luontokin puhkesi hetkessä kukkaansa. Oi, kuinka kauniilta maailma näyttääkään tällä hetkellä!

Melko viileät kelit ovat pitäneet sisäisen puutarhurini vielä piilossa, mutta sisustusintoa on sisätiloissa riittänyt. Sain nimittäin valita meille uusia julisteita yhteistyössä Poster Storen kanssa ja nämä trendikkäät taulut piristivät kodin ilmettä ihanasti.Olohuoneemme sivupöydän takana oleva seinä on ollut mielestäni pitkään hieman keskeneräisen näköinen, ja siellä aiemmin ollut peili oli liian pieni suurehkolle seinälle.

Nyt nämä mustavalkoiset julisteet nitovat kokonaisuuden kauniisti yhteen ja mielestäni erilaiset  aiheet toimivat hyvin keskenään, kun värimaailma on sama. Valitseminen oli kyllä vaikeaa, sillä niin runsaasti vaihtoehtoja oli. Onneksi Poster Storen inspiraatiokuvista saa hyvin hyödynnettyä ehdotuksia omallekin seinälle.


Myös makuuhuoneen seinä sai kauniin ja yksinkertaisen ilmeen Selection-sarjan Love Warriors-taiteella, joka tuntuukin olevan suuri hitti tällä hetkellä. Enkä yhtään ihmettele, sillä hillityt sävyt ja kuvien herkkä sanoma saa sydämen pompahtelemaan ja tämänkaltainen taide sopii upeasti scandinaaviseen tyyliin. 


Poster Store onkin lifestyle-brändi, joka haluaa tuoda taiteen kaikkien saataville.
Julisteet ovat laadukkaita ja ne on painettu taidegalleria-laatuiselle, ilmastoystävälliselle paperille.
Paperi on tukevaa ja paksua, eli ei taitu tai rypisty helposti. Itse tykkään kovasti sen mattamaisesta pinnasta ja edullinen hinta on toki iso plussa :)


Erilaisia kehyksiä Poster Storen verkkokaupasta löytyy myös laidasta laitaan. Itse valitsin mustat puukehykset kaikkiin julisteisiin seesteisen tasapainon säilyttämiseksi. Kehyksissä oleva pleksilasi on yhtä kirkasta ja heijastavaa, kuin lasi, mutta paljon kevyempää ja kestävämpää. 


Olen ajatellut maalata tuon taustaseinän vielä harmaaksi, mutta maalausinspistä odotellessa ihastelen nyt uutta kollaasiseinääni aina sohvalla istuskellessani. Luontoaiheiset kuvat ovat aina olleet mieleeni, mutta pidän todella paljon myös tuosta isoimmasta, 50x50 graafisesta Love Sguare-julisteesta, missä neliön sisään kätkeytyy LOVE-sana.


Taulukollaasien tekeminen ei ole koskaan helppoa, mutta asettelin kehyksiä ensin muotoonsa lattialla, ja kun löysin mielestäni hyvän kombinaation, niin sitten vain naputtelin julisteet samaan tapaan seinälle. Pari ohilyöntiäkin tuli, mutta eikös elämässä aina ;)


Mikäli haluat itsellesikin uutta ilmettä kodin seinille, niin nyt siihen on oiva mahdollisuus, sillä seuraajani saavat -30 % alennuksen julisteista koodilla PILVENHATTARA30

Tarjous on voimassa 14 päivän ajan, eli 28.5 saakka.
(ei koske selection-osion julisteita tai kehyksiä).

Auringonpaistetta päivääsi!

Iida Emilia

2 kommenttia:

  1. Kuvakollaasi on kivasti teillä aseteltuna seinälle!UPEA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti! Ihana kuulla, että tykkäät :)

      Poista