sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Syksyn ihanuutta

Olipas mukava viikonloppu! Rauhallista oleilua perheen kesken; saunanlämmitystä, herkullista ruokaa, kynttilöiden tuiketta ja leffailtaa. Tänään sunnuntaina saimme nauttia kuulakkaan kirkkaasta syyspäivästä. Kävimme kyläilemässä isomuorin- ja vaarin luona, jossa on aina ilo vierailla. Mökilläkin piipahdettiin appivanhempien herkullisten lihapatojen äärellä, ja pihahommissakin auteltiin. Metsäretkeltä löydettiin paljon kivoja aarteita pihan somisteeksi ja joulu-askarteluihin :)

Tällä hetkellä etupihassa komeilee vielä valkeat krysanteemit, mutta aivan pian niiden tilalle laittelen perinteisiä kanervia ja havunoksia. Rakastan näitä syksyisiä istutuksia. Nämäkun pysyvät koko talven kuosissaan ilman kastelua ja nyppimistä. Laiska puutarhuri kiittää ;)



Hieman jo pilaantuneet omenat eivät kelpaa enää syötäviksi, 
mutta koristavat mukavasti sisääntuloa :)


Syksyihmisenä nautin hirmuisesti tästä kauniista luonnon värienergiasta. Kuinka upeasti kullankeltaiset lehdet kimaltelevatkaan puiden oksilla! Illat hämärtyvät jo yllättävän nopeasti, mutta kynttilälyhdyt ulkona ja sisällä luovat ihanaa tunnelmaa :)

Tunnelmallisia syyshetkiä toivottelee

Iida Emilia

7 kommenttia:

  1. Aivan ihanalta näyttää!!<3

    VastaaPoista
  2. Ihania istutuksia ja niin kaunis piha! Tuota sinun köökkiäsikin ihailin kovasti, ihania pieniä ja raikkaita muutoksia olet sinne tehnyt! Minäkin perin ihania aarteita mummolta, joista osa pääsee pihalle, osa keittiöön ja olkkariin myös...kauniita muistoja!

    VastaaPoista
  3. Niin kaunista, huoh :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi11.39

    Kauniin näköistä sekä pihalla,että köökissä!Mukavan kuuloinen viikonloppu!mie kanssa tykkään syksystä ja luonon väriloistosta,varsinkin pihlajat punaisinen marjoineen ja vaahterat lehtineen ovat suosikkeja!
    Pirteää suksyn jatkoa!
    terveisin Hulda

    VastaaPoista
  5. Mahtavia syystunnelmia pihallanne :)

    VastaaPoista
  6. Upeita pihajuttuja. Laittelin itsekin tänään pihaa vähän syksyisempään ulkoasuun. Nautitaan syksyn rapsakoista keleistä :)

    VastaaPoista
  7. Heidi: Kiitos <3

    Ansku: Kiitos :) Piha ei ole kyllä hääppöinen meillä, mutta istutukset piristävät ainakin mukavasti.
    Keittiöstä tuli kyllä kiva.
    Ihanaa, kun saat mummon muistoja kotiisi <3

    Liisa: Kiitos :)

    Hulda: Voi kiitos kauniista sanoistasi! Syksy on kyllä ihanaa aikaa, ja juuri noita pihlajanmarjoja ihailen takapihallamme. Vaahterat myös upeita. Olispa pitänyt ehtiä kameran kanssa räpsimään enemmänkin ulkosalla. Mukavaa syksyä sinullekkin!

    Eija: Kiitos paljon :)

    Allidaalia: Kiitos!Voin kuvitella, että ihanat asetelmat olet saanut aikaan :)Nautitaan tästä <3

    VastaaPoista