sunnuntai 9. elokuuta 2015

Takaisin arkeen

Heippa pitkästä aikaa!

Niin se vain työarki on vienyt mukanaan, etten ole ennättänyt blogin puolelle mitään raapustella hetkeen. Viikonloputkin ovat hujahtaneet vauhdilla, ja ne ovatkin olleet yhtä juhlaa! Viime viikonvaihteessa pääsimme äärettömän mukavalle reissulle aurinkoiseen Tallinnaan, jossa juhlistimme pienellä porukalla appivanhempieni elokuisia 60-vuotispäiviä. Matka oli kyllä todella ihana kylpylöineen, museoineen ja upeine ruokapaikkoineen. Kuviakin kyseisestä matkasta löytyisi monia, mutta liekö nuo reissujutut ketään muita kiinnostavan?! :)

Tämän viikonlopun aikana puolestaan kohotimme maljan sekä veljeni uuden ammatin-, että hänen vaimonsa pyöreiden vuosien kunniaksi. Ja tähän samaan juhlaputkeen liittyy vielä parin viikon päästä mukaan pian kuusikymppinen äitini.

 Elokuu on siis alkanut varsin juhlavissa merkeissä ja kaikenlisäksi lämpöasteetkin ovat vihdoin kohonneet kesäisiin lukemiin näin loppukesän lohduksi. 

Huomenna lapsemme viettävät kesän viimeistä lomapäiväänsä. 
Koulun penkille palataan jo vanhalla rutiinilla, mutta edelleen intoa hihkuen.
Uudet kynät on teroitettu ja penaalit täytetty. Herätyskellot viritelty. Muistitaulut pyyhkäisty pölyistä.

Arki saa tulla ja kesyttää tämän "villinlännen" meiningin ;)





Työpöydälle löytyi kodin ykkösestä hauskan näköinen liitutaulu koukulla.
Suloinen sulkajuliste on Desenion mallistosta. Tilasin muutaman muunkin kauniin printin samaisesta nettipuodista. Laitan kuvia piakkoin kunhan löydän kehykset ihanille printeille.







Huomenna olen itsekin vapaalla, joten täytyypä keksiä jotain hauskaa vikalle lomapäivälle.

Tsempit alkavaan arkeen!

Iida Emilia

19 kommenttia:

  1. Kyllä se arkikin maistuu pitkästä aikaa mukavalle ja tuo ehkä kaivattua rytmiä viikkoihin. Ihana tuo liitutaulu koukulla, täällä sitä ei enää löytynyt Kodin1 valikoimasta. Olisin vienyt sen veljenvaimolle kesätuliaisena. Oliko se kallis, se on nimittäin äärettömän kaunis ja sopisi omaankin kotiin esim. pojan huoneeseen. Mukavaa vapaapäivää kamu ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä pitkän loman jälkeen taas jaksaa painaa. Eihän se lomakaan maistuisi niin makealle, jos ei välissä olisi sitä arkeakin :)

      Mä löysin tuon oman liitutauluni Tampereelta silloin Allidaalialla kyläillessäni. Maksoi 19.90 ja on aika kookas. Tämä ei mahtunutkaan keittiöön mihin sitä ensin ajattelin laittavani. Mutta just passeli työhuoneeseen tai poijaan huoneeseen :)

      Kivaa viikkoa sinne <3

      Poista
  2. Anonyymi21.48

    Kouluunlähtö täälläkin edessä torstaina,lasten rytmi "hieman" muuttunut lomailun aikana ja nyt onkin sitten herättelyjen aika jotta rytmi alkaa palautumaan :) Aurinkoista lomapäivää ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin on hilluttu yömyöhälle ja nukuttu aamuisin pitkään! Yritin kyllä kääntää rytmiä tässä ennen koulujen alkua, mutta eipä se meinannut onnistua. Kertarytinällä sitten vaan ;)

      Iloa sinnekkin arkeen! <3

      Poista
  3. Kaunis asetelma! Ei muuta kuin hyvää alkavaa kouluviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ihania loppukesän hetkiä teille <3

      Poista
  4. Kaunis työpöytä ja ihana sulkaprintti!
    Niin se vain kesä taas hurahti nopsaan ja syys painaa päälle, täälläkin ollut nyt aurinkoisia kelejä:)

    Mukavaa, vimppaa lomapäivää sinne ja tsemppejä arkeen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sari! Ainahan se kesä ja loma voisi vielä hetken pidempään kestää, mutta kyllä tuo arkikin on ihan tervetullutta taas :) Ihanaa kun tätä lämpöä kuitenkin vielä saatiin loppukesäänkin!

      Mukavia arkipäiviä sinne myös! <3

      Poista
  5. Ihanalta näyttää! Ja kyllä täällä ainakin katsotaan melellään Tallinnan tunnelmia jos niistä innostut postausta tekemään. Aurinkoista vapaapäivää ja iloa arkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset kauniit :)
      Katsotaan joskos kuvia jaksaisi käydä läpi. Voipi olla etten saa kuitenkaan aikaiseksi...aina nuo reissupostaukset meinaa jostain syystä jäädä ;)
      Oikein mukavaa eloa sinnekin arkineen ja kaikkineen :)

      Poista
  6. Ihanalta näyttää! Ja kyllä täällä ainakin katsotaan melellään Tallinnan tunnelmia jos niistä innostut postausta tekemään. Aurinkoista vapaapäivää ja iloa arkeen!

    VastaaPoista
  7. Täälläkin kaikki matkakertomukset kiinnostaa kyllä!! Aina on kiva saada vinkkejä esim. hyvistä ravintoloista ja muista käymisen arvoisista paikoista. Ja itsestä ainakin tuntuu kuin pääsisi itsekin hetkeksi reissulle mukaan, kun toisten matkatarinoita lukee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että kiinnostusta olisi :) Katsotaan josko saisin kuvia käytyä lävitse. Muutama ihana ruokapaikka olisi kyllä vinkkauksen arvoinen!
      Aurinkoista viikkoa!

      Poista
  8. Aivan ihanat kuvat <3 instassakin jo näitä ihailin :)

    Mukavaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sulle <3
      ja lämpöä viikkoosi!

      Poista
  9. Kaikki reissukuvat kiinnostaa minuakin! Sulla on aina kauniita ja tunnelmallisia kuvia 😊
    hyvää arkeenpaluuta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Elise <3 Mukava kuulla :)
      Ihanaa kesän jatkoa!

      Poista
  10. Liityn vakkarilukijaksi, tuo kuvauksesi osui ja upposi! Ja blogisi on aivan ihana <3

    "vanhan maalaistalon tunnelmaa"

    "Intohimona kierrellä kirppareita, haalia vanhaa, sisustaa ja remppailla kotia pienellä rahalla, mutta suurella sydämellä! Sisustelujen lomassa leivotaan, valokuvataan, haaveillaan, ja nautitaan elämän pienistä kauniista arjen hetkistä."

    Just niiiin mua !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurkiitos sinulle <3 Lämpimästi tervetuloa blogiani seurailemaan :)

      Täytyykin tulla piakkoin vastavierailulle.Mukavaa viikonloppua!

      Poista