sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Uudenvuoden tervehdys!

Heipparallaa ja oikein ihanaa uutta vuotta 2016!


Täällä vuodenvaihde alkoi flunssan nipistävässä otteessa, mutta onneksi saan lomailla vielä lasten kanssa loppiaiseen asti, niin on aikaa parannella tautia rauhassa. Uudenvuoden juhlaa vietimme täällä kotosalla veljeni perheen kera, ja illemmalla vielä naapuritkin liittyivät seuraamme. Oikein iloisesti siis vuosi vaihtui hyvän ruuan, kuplivan juoman, pelien, rakettien räiskeen ja naurun merkeissä.

Joulukoristeet korjailin eilen pakettiin. Vain kuusi ja muutama jouluinen kukka, sekä tietenkin valosarjat ja tähdet saavat ilahduttaa pidempään. Aina pienellä haikeudella hyvästelen nisset, mutta ah, sitä raikkauden tunnetta, joka joulun jälkeen mielen valtaakaan! Valkoisen ja harmaan seesteinen liitto on kuin puhdas, avoin kirja, jolle aletaan uutta vuodenmittaista tarinaa kirjoittamaan.

Ilolla muistelen myös kulunutta vuotta, ja halusinkin kietoa vuoden kauneimmat hetket kollaasien muotoon. Päälimmäisenä mieleen ovat jääneet monet mukavat juhlat, joita vuoteen osuikin useita. Mm. mieheni nelikymppiset, äitini lämminhenkiset 60-vuotisjuhlat, sekä appivanhempien upeat kuusikymppiset Tallinnassa.  Tallinnan reissun lisäksi teimme perheen kanssa kivoja pikku reissuja mm. Porvooseen ja Suomenlinnaan. 

Sisustusrintamallakin tapahtui jotain, esim. vanha vaatehuone muuttui kuopuksen leikkikomeroksi, ja olohuoneeseen syntyi puolivahingossa kiva työpiste. Takapihalle valmistui kierrätysmateriaaleista terassi sekä istutuspöytä. Mökilläkin jännättiin kesän alussa, kun saatiin toimittaja ja valokuvaaja kyläilemään. Huonoiltakaan uutisilta ei toki vältytty, sillä sairastuin alkuvuodesta kilpparin liikatoimintaan, mutta oikealla lääkityksellä tauti on pysynyt hyvin aisoissa, vaikka joskus olemassaolostaan muistutteleekin. Kaikenkaikkiaan kuitenkin aika tasaista, ja mukavaa arkea täällä on vietetty.





































Kiitos teille lukijani, että olette mukanani näissä hetkissä kulkeneet!

Iloa ja onnea alkavaan vuoteen!

Iida Emilia

20 kommenttia:

  1. Voi miten ihastuttavia kuvia, teillä on niin uskomattoman kaunista!
    Ihanaa uutta vuotta sinulle ja perheellesi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinua Sari, suuri kiitos <3
      Oikein hyvää uutta vuotta myös sulle sinne 😊

      Poista
  2. Ihania kuvakollaaseja! <3 Täällä koti näyttää kovin tyhjältä nyt kun kuusi ja joulukoristeet on raivattu pois, mutta todentotta, niin puhtaalta ja seesteiseltä samaan aikaan!

    Hyvää alkanutta vuotta ja kiitos kauniista blogistasi!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika <3 Meillä vielä kuusi tuossa tönöttää, kun lapset eivät vielä halunneet siitä luopua, mutta kyllä se aina hetken tuntuu tyhjältä kun joulu on poissa...onneksi palatakseen taas kuitenkin uudelleen.

      Oikein hyvää ja onnellista vuotta 2016 myös sinne teille. Hitsit kun mun hymiöt ei nyt toimi tässä koneessa...

      Poista
  3. Todella kauniit kollaasit! Kotisi on niin upea!
    Mukavaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos Hanne kovasti kauniista sanoistasi <3
      Iloisia hetkiä toivotan myös sinun alkavaan vuoteen.

      Poista
  4. Ihanat kollaasit olet tehnyt <3 Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna <3 Kyllä tuossa kollaasin teossa hetki menikin vääntäessä, mutta jotenkin huomasin, että olin kuvannut paljon vähemmän kuin muina vuosina.

      Ihanaa uutta vuotta!

      Poista
  5. Aivan ihanat kollaasit♥

    VastaaPoista
  6. Anonyymi11.24

    Niin kauniita kuvia. Juuri minun lempisävyjä. Tulisi ihana kalenteri. Kyllä ostaisin jos olisi tarjolla :) Monen Martta Wendelinin kalenterivuoden jälkeen hankin Anna-Mari Westin kalenterin, joka ihana sekin.

    Hyvää alkanutta vuotta !

    t: Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sydämellinen kiitos sinulle Tiina <3

      Itsekin tykkään tosi paljon Martta Wendelinin sekä mm. Rudolf Koivun kalentereista, mutta äidilleni ostin tänävuonna juuri tuon Anna-Mari Westin kalenterin, joka oli ihan huippu-suloinen. Ja kun äitini avasi paketin niin huudahti ensimmäiseksi, että onko nämä sun omista kuvista tehtyjä! Luuli siis pikaisesti, että kuvat olivat omiani ja sanoi etä kyllä munkin pitäisi tehdä kalenteri. Hih! Ehkä pitää pistää ajatus muhimaan...

      Oikein hyvää vuotta 2016!

      Poista
  7. Todella ihania kuvia ja hienosti huomaa vuodenaikojen vaihtelun väreissä!
    Sulla on ihan paras blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos tuhannesti ihana Elise <3 Nämä kommentit jos mitkä saavat jatkamaan yhä uudelleen ja uudelleen bloggaamista, vaikka näin vuosien jälkeen välillä tuntuukin samat asiat toistuvan blogissa, eikä keksi mitään uutta tai ihmeellistä.

      Oikein upeaa uutta vuotta.

      Poista
  8. Kaunis kollaasi ja ihanat muistot <3

    VastaaPoista
  9. Niin kauniit kollaasit! <3

    VastaaPoista
  10. Olipa kivasti toteutettu kollaasi, kauniita kuvia ♥

    VastaaPoista