sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Uudet lattiat wc-tiloihin kaakelitarroilla


Vihdoinkin meidän vessassamme on uudet ja upeat, tyyliin sopivat lattiat!

Muutama vuosi sitten ysäriteemaan jämähtänyt wc-tilamme muuntui remontin alla unelmien toiletiksi. Ainut miinuspuoli oli kuitenkin vanhat kaakelilattiat, joiden turkoosi sävy ei sopinut vessaamme alkuunkaan! Tuntui kuitenkin liian työläältä ja kalliilta alkaa vaihtaa hyväkuntoisia kaakeleita uusiin, joten tyydyin peittämään lattiaa matoilla.


 Unelma shakkiruutuisista lattioista kuitenkin säilyi ja muutama viikko sitten haaveeni sai tuulta alleen, kun sain mukavan yhteydenoton Tarratar verkkokaupasta. Tämä erilaisiin sisustustarroihin keskittyvä verkkokauppa on toiminut jo vuodesta 2008 asti, ja se tunnetaan laadukkaista tuotteistaan sekä luotettavasta asiakaslähtöisestä palvelustaan. Verkkokaupan valikoimista löytyy hurjat määrät upeita sisustus- sekä teksitarroja kodin jokaisiin tiloihin. 

Tarrattaren rinnalla toimii myös toinen verkkokauppa, Tarrat24.fi joka keskittyy laajemmin erilaisiin painotuotteisiin, ja siellä erikoisuutena mm. tarrat omalla tekstillä. Erilaisista fontti- ja värivaihtoehdoista löydät varmasti juuri omaan tekstiisi sopivan tyylin :)

Mutta palataanpa nyt tuohon kaakelitarraan, jonka avulla uudet lattiat meille "laatoitin".
Alla kuvia uudistuneesta lattiasta:









Uskomatonta, kuinka paljon lattiat vaikuttavat huoneen ulkonäköön! Tuntui, kuin olisimme saaneet kokonaan uuden käymälän. Ja käsittämätöntä on myös se, kuinka aidolta tuo kauniin mattapintainen tarra näyttää! Nyt kun tarrat ovat olleet lattiassa kolmisen viikkoa ja täällä on käynyt muutamia vieraita ( mm. rakennusalalla ennen toiminut veljeni ) niin kaikki ovat ihmetelleet, missä vaiheessa olemme vaihtaneet uudet kaakelit. Kukaan ei ole tajunnut näiden olevan tarroja!



Tarran asennus oli suhteellisen helppoa ja nopeaa, sillä palat tulivat valmiiksi 10x10 kokoisina paloina. Ensin putsasin lattian kunnolla pölystä ja liasta. Sen jälkeen kostutin laattoja suihkepullon avulla, jolloin tarran sai helposti liikuteltua paikalleen. Pehmeän ikkunalastan avulla lastasin kosteuden pois tarrojen alta ja mikrokuituliinan avulla sain siliteltyä hyvin ilmakuplat pois.
Vaikeissa muodoissa, kuten wc-pöntön reunoilla käytin apuna mattoveistä. Tarrojen kulmakohdat oli tärkeä painaa kunnolla paikoilleen, jotta eivät lähde repsottamaan.

Vuorokauden kuluessa tarrat olivat kiinnittyneet tukevasti laattaan ja ovat nyt edelleen kolmen viikon jälkeen siistit ja tukevan oloiset, vaikka olen jo muutaman kerran imuroinut ja pessytkin lattiaa. Toki hieman jännittää, kuinka kauan tarrat pysyvät kovasti kulutuksen alla olevassa lattiassa. Onneksi minulle jäi muutama ylimääräinen pala, mikäli jokin kohta pitää jossain vaiheessa uusia.

Uskallan kuitenkin luottaa, että tämä ammattilaisen suosittelema ja hänen neuvojensa avulla asennettu tarra pysyisi paikoillaan ainakin yhtä pitkään kuin dc-fix pysyi aikanaan siistinä keittiömme tasossa, eli n. kolmisen vuotta. Toivotaan parasta!


Tällaista helppoa ja suht edukasta tarralattiaa voisin suositella esim. vuokrakotiin, jossa remontti ei ole mahdollista, sillä tarrat ovat helposti poistettavissa myöhemmin. Myös keittiöiden välitiloihin näillä saisi kivasti uutta ilmettä. Minäkin voin nyt rauhassa miettiä ja suunnitella mahdollista tulevaa uutta laattalattiaa, mutta sitä odotellessa nautin tästä komeasta shakkiruudukosta :)

Lämpimät kiitokset vielä Tarrattaren erittäin nopeasta ja hyvästä palvelusta!


Halauksin:

Iida Emilia



-Yhteistyöpostaus-

27 kommenttia:

  1. Onpa hienot tarrakaakelit! Upea wc-muutenkin. Mulle on tuo cd-fix tuttua, kun olen sillä myös keittiöntasot laittanut ja vähän muitakin tuunauksia tehnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri :)
      Minäkin yllätyin positiivisesti aikanaan tuosta dc-fixistä kun sillä keittiön tasoa tuunasimme. Hyvältä se näytti ja tosi hyvin se tasossa pysyi. Oikeastaan se oli vielä sen 3-4:n vuoden jälkeenkin vielä melko siisti, mutta kyllästyin sen väriin. Varmasti vieläkin käytän sitä mielelläni johonkin tuunaukseen, jos tarvetta ilmenee :)

      Poista
  2. On se kyllä upea ja livenä nähtynä voin todeta, että mieletön ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä pääsit ihan ensimmäisenä todistamaan uuden lattian upeaa muodonmuutosta. Kiitos <3

      Poista
  3. Tulipas hieno! Ei kyllä uskoisi tarroiksi! Ihana vessa kaiken kaikkiaan!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Marita! Ei uskoisi tosiaan. Tykkään kyllä kovasti uudesta lattiasta ja wc:n remppaan olen muutenkin tosi tyytyväinen. Tämä onkin ainut huone meillä, jonka olen saanut rempattua lattiasta kattoon mieleisekseni ;)

      Poista
  4. Se on kyllä upea!Ihan kuin uusi veski tosiaan!

    VastaaPoista
  5. Kylläpä tuli upea! Pienellä saa ihmeitä aikaan!

    VastaaPoista
  6. Hei vitsit, miten hieno!
    Todella upea lattia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitokset Elisa <3
      Enpä olisi uskonut että unelmien lattian asennus kävi näinkin helposti :)

      Poista
  7. Kerrassaan upea lattia, enkä uskoisi minäkään, että on tarraa!
    Mahtavaa, että tuollaisia tuotteita on tarjolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle Sari :)
      Älä muuta sano! Olisin tehnyt tämän jo vuosia sitten jos olisin tajunnut, että tällaisiakin löytyy!

      Poista
  8. Jopa on hieno lopputulos! Lattia todella vaikuttaa tilan yleisilmeeseen todella paljon, ja nyt on kyllä hieno kokonaisuus. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti<3 Tuo on kyllä totta. En ollut uskoa silmiäni, kuinka koko tilan ilme muuttui lattian myötä! Nyt alan haaveilla entistä enemmän uusista lattioista myös muihin tiloihin kodissamme :)

      Poista
  9. Vitsit siitä tuli hieno <3

    VastaaPoista
  10. Tosi hieno ja yhtenäinen tuli. Nää on mulle ihan uus tuttavuus, niin miten hyvin ne pysyy kiinni, ihan loputtomiinko, jopa lattiassa?
    Hyvää alkanutta viikkoa sulle. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin tämä lattiakaakeliin liimattu tarra on aivan uusi kokemus, eli nähtäväksi jää kuinka tuossa nyt tulee pysymään :). Tuskin tosiaan loputtomiin, mutta ainakin tuon keittiön dc-fixauksen jäljiltä olen aika positiivisin mielin sen suhteen, että pysyisi kuitenkin useamman vuoden. Mutta väliaikainen juttuhan tämä tosiaan on ;)

      Oikein mukavaa keväistä viikkoa myös sulle! <3

      Poista
  11. Voi hyvä tavaton kuinka teillä on UPEA veski! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, voi kiitoksia kovasti Marru <3
      Olen kyllä itsekin tyytyväinen tähän veskiin! Taitaakin olla ainut asia mihin täällä kämpässä tällä hekellä olen oikeasti tyytyväinen ;)

      Poista
  12. Anonyymi2.48

    Aivan superkaunis lopputulos!

    VastaaPoista
  13. Tuli niiin hieno!! <3

    VastaaPoista
  14. Makee veski ! Nyt kelpaa sielläkin istuskella :)
    Helppo ja nopsa muutos iso plussa !
    Ihanat postaukset olivat meiltä ja reissulta.
    Mukavaa Viikonloppua !

    VastaaPoista
  15. Millä toi verho on kiinni ja millainen säilytys siellä on??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Marina! Tuo verho on pujotettu sellaiseen muovipäällysteiseen vaijeriin, jota saa rautakaupoista ja Tarjoustaloista. Ja vaijeri on pienillä koukuilla kiinnitetty kaapistoon ( koukut tulevat vaijeripussin mukana ).

      Tuo kaapin runko on ihan perusmallinen, eli siellä on hyllyköt pyyhkeille verhon takana piilossa :)

      Poista