perjantai 17. kesäkuuta 2016

Mökillä

Huomenta! 

Laitetaanpas pitkästä aikaa kuvia vähän mökiltäkin. Olimme alkuviikosta työpäivän jälkeen auttelemassa appivanhempia puuhommissa ja yhdessä saatiinkin iso kasa klapeja siististi pinottua. Puusavotan päälle maistui mökkisaunan löylyt ja pulahdus lammen erittäin virrrkistävään veteen ( tai no lapsethan hyppeli ja uiskenteli ihan innoissaan ja lauleskeli mennessään, että kyllä täällä tarkenee ).  Jäimme mökille yöksikin, sillä matka on niin mukavan lyhyt, että aamulla ehtii hyvin töihin. Tosin itselläni oli vapaapäivä joten jäimme tyttöjen kanssa nukkumaan pidempään ja nauttimaan rauhallisesta aamusta luonnon helmassa. Ihanaa kun kaupunkilainen voi välillä karata tällaiseen paikkaan rentoutumaan :)












Voi miten rakastankaan noita vanhoja puulattioita ja hirsiseiniä, jotka raikastuivat rempassa pari vuotta sitten! Pikkuruiseen mökkiin tuli roppakaupalla tilantuntua ja valoisuutta. Noita vaarin tekemiä keittiön kaappeja vielä jahkaan, että pitäisiköhän nekin jossain vaiheessa maalata. Toisaalta on kyllä mukava säilyttää jotain alkuperäistä ennallaan.


















Näihin tunnelmiin palaamme seuraavan kerran vasta juhannuksena, sillä tulevana viikonloppuna lähdemme perheen kesken pikku reissuun naapurimaahan, ja sitten olisi vielä vähäsen töitä jäljellä ennen lomia.

Ihanaa viikonloppua!

Iida Emilia


13 kommenttia:

  1. OI mikä paikka! Ihana! Kyllä tuolla kelpaa rauhoittua ja rentoutua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anu, kyllä tämä sellainen rauhan tyyssija todella on :)

      Poista
  2. Ihana piilopirtti! Punavalkoinen sisustus kiva mökille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Henna :) Punavalkoinen on kyllä raikas väriyhdistelmä ja passaa kesään kivasti, vaikka nyt jo hieman aloin miettiä myös pellavanrouheaa väritystä vaihteeksi ;)

      Poista
  3. Niin kaunis mökki♡

    VastaaPoista
  4. Ihana tunnelma mökissä!

    VastaaPoista
  5. Ihana tunnelma mökissä!

    VastaaPoista
  6. Kauniilta näyttää niin ulkona kuin sisälläkin!
    Mukavaa juhannusviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :)
      Onhan tuo kyllä sellainen paikka missä sielu lepää!
      Ihanaa juhannusta sinulle!

      Poista
  7. Voi elämä miten ihana mökki! Niin soma ja tunnelmallinrn :)

    https://psilovelifeblog.blogspot.fi/

    VastaaPoista