perjantai 6. tammikuuta 2017

Eskaron täydellinen seinämaali!

Leppoisaa loppiaista! Joulunpyhät on nyt virallisesti saatettu päätökseen, joten viimeisetkin nisset on hyvästelty ja pakattu varastoon. Mahtavaa, kun päivät alkavat pikkuhiljaa pidentyä ja kevät on päivä päivältä lähempänä. Tosin nythän se vasta kunnon talvikin alkoi, sillä tammikuu toi mukanaan paukkuvat pakkaset ja valkeat kinokset, ja ihanan kirkkaat päivät. Näitä on odotettu!

Valoisan päivän ansiosta sain vihdoinkin tallennettua kameraani uudistuneen olkkarimme täydellisen harmaan seinävärin, jonka maalasin jo hyvissä ajoin ennen joulua. Olohuoneen sisustaminen on hieman kesken, enkä ole vielä päättänyt, mitä sohvan ylle ripustaisin.

Uuden Eskaron maalin ansiosta olohuoneemme avartui silmissä, ja huoneen ilme rauhoittui kertaheitolla. Maalin sävyksi etsein lämmintä harmaata, joka ei taittaisi siniseen, eikä olisi liian beige. Väri ei saanut olla myöskään liian tumma, muttei pliisukaan. Uskomatonta, että se oikea sävy löytyi heti! Sävyn koodi: NCS S 2002-Y




Olen niin iloinen kun pääsin testaamaan tätä Suomessa valmistettua Eskaro Silk - maalia, sillä sen täyshimmeä, silkkimäinen pinta sopii kotiimme täydellisesti! Itse pidän todella paljon maalin mattamaisesta pinnasta, joka toistaa sävyt syvinä ja pehmeinä. Maali peitti myös hyvin alleen pienet epätasaisuudet ja oli muutoinkin erittäin helppoa käsitellä. Nopea kuivamisaika ja pesunkestävä lopputulos nostavat maalin arvosanan täyteen kymppiin!




Olohuoneesta maalasin tuon sohvaseinän harmaalla ja muut seinät valkoisella.
Tykkään lopputuloksesta todella paljon! Voi miten minua naurattaa, kun kerroin työkaverilleni remontista ja sanoin maalaavani yhden seinän olohuoneesta harmaaksi. Hän oli aivan järkyttynyt, kuinka joku voi maalata jotakin harmaalla, sillä sehän ei ole edes kunnon väri :D 

 Minulle täydellisen harmaa, jollekin täys katastrofi, mutta makuasioista ei voi kiistellä!




Seuraavaksi aijon maalata makuuhuoneemme seinän tuolla samaisella harmaan sävyllä, ja eteisemme pinttyneen kellertävät kaappipinnat odottelevat myös raikastusta.
Remppahanskat kaivellaan siis jälleen esiin! Tervetuloa arki :) Mutta sitä ennen:

Rauhallista viikonloppua!

Iida Emilia

-Yhteistyössä Eskaro Oy-

25 kommenttia:

  1. Toi väri on kyllä aivan täydellinen♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Samaa mieltä olen. Kerrankin tärppäsi :)

      Poista
  2. Ihana ja kyllä se harmaa on ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, no on se kyllä hurmaava väri sisustuksessa <3

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      Tämä on kyllä tosi mieleinen!

      Poista
  4. Itse tykkään myös todella harmaasta sävystö seinissä, eikä se todellakaan ole kamala väri! ;) :D
    Oli pakko katsella kuvat isonnettuina, niin upea teidän olohuoneesta tuli! <3 Onnistunut lopputulos, silmää hivelevän harmoninen! <3 Valaisin on muuten tosi hieno, mistä se on? :)

    Rentouttavaa viikonloppua teidän perheelle sinne! :)

    T: Emppu / Iloa ja Unelmaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Emppu ilahduttavasta viestistäsi <3 Lämmitti kyllä mieltä näin talvipäivänä :)

      Olen kyllä tyytyväinen myös tähän olkkarin muutokseen ja hieman selkeämpään ilmeeseen! ( Tai no keskenhän tuo sisustus vielä jonkinverran on ). Lamppu on Hobby Hallista ja se siirtyi lastenhuoneesta nyt väliaikaisesti tähän, mutta voipi olla että se saakin jäädä :)

      Ihanaa alkavaa arkea ja piteneviä päiviä teille <3

      Poista
  5. Tosi ihanan näköinen! :) Maalasimme juuri itsekin harmaalla pari seinäpintaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :)
      Oi kiva, pitääkin tulla kurkkaamaan heti :)

      Poista
  6. Minun silmään tuo väri on täydellinen!

    VastaaPoista
  7. On kyllä niin ihanan harmaa tuo seinä! <3 Niin rauhallinen tunnelma! Ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia todella paljon Marita! <3 Minunkin mielestäni täydellinen harmaan ja beigen sekoitus tämä sävy, ja sopii mukavasti olkkarin kalusteisiin :). Olkkarin tunnelmasta tuli tosiaan rauhallisempi ja selkeämpi.

      Poista
  8. Todella kaunis kokonaisuus ja harmaan sävy on onnistunut valinta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia Annika! Ihana kuulla, että sävyt ja kokonaisuus miellyttää muitakin :)

      Poista
  9. Niin kaunista teillä ja ihania yksityiskohtia. Seinän värikin on täydellinen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan tuhannesti <3 Niin mukava kuulla :)

      Poista
  10. On hyvä väri ja sävy!Meillä on Bårosin tapettia harmaata eri puolilla oleskelutiloja.Ensi kesänä ehkä vaihdan tapetit,mutta mitä laittaa sitten niiden tilalle.On vain iso työ ottaa tapetit pois seinältä.

    VastaaPoista
  11. On hyvä väri ja sävy!Meillä on Bårosin tapettia harmaata eri puolilla oleskelutiloja.Ensi kesänä ehkä vaihdan tapetit,mutta mitä laittaa sitten niiden tilalle.On vain iso työ ottaa tapetit pois seinältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi! :)
      Tapettien poisto on tosiaan kova homma! Meillä tapetit on todella tiukassa, ja lähtevät sellaisina pikkuriekaleina,joten olen muutamassa huoneessa vetänyt maalin surutta suoraan tapetin päälle, kuten täällä olkkarissakin. Maali on jotenkin niin helppo ja nopea tapa saada uutta ja siistiä, vaikka kyllä toki tapeteissakin löytyy vaikka mitä ihania vaihtoehtoja! Tsemppiä vaan remppahommiin!

      Poista
  12. Anonyymi7.47

    Aivan ihanan näköistä! Meillä myös sama homma suunnitelmissa. Saako tuota maalia tavallisista rautakaupoista vai pitääkö tilata jostain?

    WilmaJ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Wilma! :)
      Kiitos paljon viestistäsi. Kyllä tuota Eskaroa saa tavallisista rautakaupoista esim. Terroista ja K-raudoista. Tämä on ollut todella hyvä maali ja sävystäkin olemme tykänneet kovasti. Tsemppiä sinne maalauspuuhiin!

      Poista
  13. Voiko maalata hirsiseinän ? Mitä maksaa 9 l 1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!

      Nyt täytyy todeta, että en ole Eskaro-maalien asiantuntija, sillä sain tätä maalia testattavaksi itselleni. Mutta uskoisin, että soveltuu myös hirsiseinään! Toki kannattaa vielä tiedustella asiaa maalia myyvistä myymälöistä :).

      Itse olen aikanaan maalannut hirsisenää Uulan perinteisillä luonnonmaaleilla, jotka olivat nimenomaan hirsiseinien maalaukseen soveltuvia! Joten parhaimman lopputuloksen saamikseksi kannattaa kysellä vielä rautakaupoista.

      Tuon maalin hintaa en myöskään valitettvasti tarkkaan tiedä, kun sain maalin kokeiluun :) mutta rautakaupasta sekin selviää.

      Poista