sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Viikonlopun touhuja

Taas on yksi viikonloppu hujahtanut vauhdilla ohi! Aurinko on sulatellut mukavasti hankia, ja ripaus energiaakin on löytynyt, sillä vessaremontti on edistynyt ainakin himpun verran :)

Lauantaina isäntä karkasi ystävineen jokavuotiselle laskettelureissulle, ja minä sain vaihdossa tänne kolme pientä serkkulasta yökyläilemään. Huh, että olikin hulinaa! Mutta hienosti nuo serkukset kyllä leikkivät keskenään, ja nukkumaanmenokin sujui melko mutkattomasti. Oli kiva suoda veljelleni vaimoineen vapaa-ilta, ja mikä parasta...seuraavaksi meidän tytöt menevät sitten heille kyläilemään :)

Lauantai-aamusta jätin viikkosiivoukset väliin, ja lähdin lasten kanssa pitkästä aikaa kaupungille hengailemaan. Piti hankkia synttärilahjaa ja sen sellaista. Yleensä tuo lasten kanssa kaupoissa asioiminen on silkkaa kidutusta niin itselleni kuin lapsiparoillekkin, mutta nyt shoppailu sujui melko kivuttomasti. Ovat näköjään jo senverran isoja, että osaavat jopa jonkinverran käyttäytyäkkin ;) Välillä käytiin vaan taltuttamassa vatsan kurinat Rossossa, ja taas jaksettiin.

Mitään suuria hankintoja en tehnyt, enkä edes yrittänyt katsella itselleni mitään kevätkolttuja, mutta keittiöön löytyi kiva muropurkki kahvipurnukan seuraksi:

Mutta nyt riennän tuonne isännän kainaloon sohvalle! Oli tarkoituksena katsella joku niistä kymmenistä leffoista mitä digipoxille on tullut tallenneltua...vaan taitaa herra nukahtaa heti alkumetreillä...senverran rankkoja noi laskettelureissut ;)


Näkymisiin!


Iida Emilia

22 kommenttia:

  1. Onpas sinulla ollut touhua ja tohinaa:-))
    Mukavaa alkavaa viikkoa<3

    VastaaPoista
  2. On sinulla varmasti ollut vilinää :) Ja rankkoja ovat varmasti miesten laskettelureissutkin, siitä ei ole epäilystäkään...:)

    VastaaPoista
  3. Ompas sulla ollut vilskettä :)
    Kivat purnukat olet löytänyt. Mukavaa Alkavaa Viikkoa :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi21.45

    Kivat purnukat olet ostanut.

    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Hyvvää huomenta kammarista ! Teillä siellä kivvaa tohinaa. Meilläkin eilen sushia laiteltiin isolla sakilla nuorison,vävyn ja miniän kera. Kivvaa viikkoa:)

    VastaaPoista
  6. ihania kuvia! :) hyvää viikkoo!

    VastaaPoista
  7. Teillä on ollut mukava viikonloppu! Kiva on uusi murolaatikko :)
    Hyvää uutta viikkoa!!

    VastaaPoista
  8. Ihania kuvia taas.:) Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  9. Kyllä viikonloput vaan on niin ihanaa aikaa :) Mekin käytiin Kärkkäisellä shoppailemassa, mut voitko kuvitella en löytänyt mitään :/
    Muropurkki tosi kiva lisäys keittiöön :)

    Kivaa alkanutta viikkoa! :)

    VastaaPoista
  10. Kiitos teille kaikille kommenteistanne :)

    Päm: Hih! No niinkin voi joskus käydä ;)Säästyipähän rahat sillä kertaa :) Mutta kyllä se välillä pöyristyttää, jos ei meinaa löytää mitään mieleistä!?

    VastaaPoista
  11. Tulin vastavierailulle ja jään lukiaksi :)
    Sulla on niin kauniita kuvia!

    VastaaPoista
  12. Voi löytypäs mielettömän kiva purnukka! Lasten kans shoppailu on kyllä melkoista puuhaa.. meidän pojat on ainakin ihan pienestä jo päättäneet, että shoppailu ei oo miesten juttu :D Mukavata viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  13. Purkki on kuin tehty pariksi toiselle. Hyvä löytö.

    Mukavaa alkanutta viikkoa <3

    VastaaPoista
  14. Kommentoin jo aiemmin päivällä postaustasi, mutta se on kai kadonnut jonnekin bittiavaruuteen :(

    Huh, mikä viikonloppu teillä ollut! Tuli mieleen eräs viikonloppu 1,5 vuotta sitten, olin viimeisillään raskaana (Peipponen syntyi viikkoa myöhemmin!), ja mulla oli mieheni veljenpojat (sillon 6 ja 8 v.) hoidossa koko viikonlopun...touhua ja tohinaa riitti ja olin kyllä ouhki su-iltana, vaikka kivaakin oli, teimme lihapullia ja leivoimme pipareita poikien kanssa :) Pieni vesivahinkokin sattui keittiössä ja siellä tämä valas mahansa kanssa luuttusi lattioita, huh! Pojat auttoivat kyllä hienosti!

    Tosi ihania noi sun purkit...sopivat tosi kivasti valkoiseen laatikkoon ja puupaneelit taustalla, aah, niin ilo silmälle :)

    Mukavaa alkanutta viikkoa sinne kauas!

    VastaaPoista
  15. siis puhki, ei "ouhki"...hih ;)

    VastaaPoista
  16. Ajan nopeaa kulumista on ihmetelty täälläkin. Tuntuu, että viikot ne vain hujahtavat ohitse. Ihanan purnukan olet löytänyt.

    Mukavaa alkanutta viikkoa!
    -kisu-

    VastaaPoista
  17. Oi miten ihana auringonpaiste näkyy kuvissasi! <3

    Sulla ei sitten viikonloppuna ollut vapaa-ajan ongelmia ;-)

    VastaaPoista
  18. Kauniita kuvia keittiöstä!
    Melkoista hulinaa sinulla varmasti lasten kanssa ollut, huhhei! =)

    VastaaPoista
  19. Heipsan,
    Sanna-Riikan Valkoiselta Verannalta tänne tieni löysin ja jäänkin hetsiltään lukijaksi, ihana blogi! Tykkäsin niin tuosta profiilikuvauksestakin kun osiltaan ihan kun meillä! :)

    VastaaPoista
  20. Voi teitä ihania <3

    Johanna: Kiitos, ja lämpimästi tervetuloa!:)

    Nonnukka:Heh...voin kyllä kuvitella, ettei shoppailu kahden vilkkaan pojan kanssa ole kovin mieltä ylentävää ;) Kyllä meilläkin nää yhteiset kauppareissut on aika harvassa nykyään.

    Ainosofia: Kiitti kamuli :) Ja nyt voinkin jo toivottaa hyvät viikonloput sinne!

    Liisa: No voi ei! Voin kyllä kuvitella sinut siellä hääräämässä ison mahan kanssa ;) Juu, kyllä minäkin huokaisin helpotuksesta, kun nuo lapset olivat nukahtaneet!

    Kisu: Kiitokset! No kyllä juu huimaa vauhtia viikot kiitää...taaskin voin toivotella hyvää viikonloppua :)

    Mapela: Kiva kun kävit! On se tuo aurinko kyllä mahdottoman ihana asia :) Vielä kun se sulattais nopsaan noi kinokset pois ;)

    Christiina: Kiitos! Oli kyllä railakasta menoa. veljeni lapset ovat 6v, 4v, ja 2v + omat höpönassut siihen päälle. Korvatulpat olis ollu kova sana ;D

    Johanna: Heippa ja oikein paljon kiitoksia kauniista sanoistasi! Tervetulloo vuan lukijaksi:) Täytyykin rientää vastavierailulle :)

    VastaaPoista
  21. Onpas ollut vauhdikas viikonloppu,kivan muropurkin olet löytänyt, siihenhän se sopii kaverin viereen todella hyvin, sä osaat aina ottaa niin tunnelmalllisia kuvia. Mukavaa viikonloppua!:)

    VastaaPoista
  22. Huisketta on siellä riittänyt ! Kauniita kuvia :)
    Iloista viikonloppua ♥

    VastaaPoista