tiistai 26. huhtikuuta 2011

Hehkutus

Tämä pääsiäinen ansaitsee kyllä pienet hehkutukset!
Upean aurinkoinen ja lämmin sää houkutteli nauttimaan ulkosalle keväisistä luonnon ihmeistä; Sinivuokoista, leskenlehdistä, sitruunaperhosista ja puiden oksille ilmestyneistä silmuista. Jokaikinen kevät tämä luonnon herääminen jaksaa riemastuttaa niin pientä kuin isompaakin kulkijaa:)

Oli ihanaa viettää aikaa perheen ja suvun kesken. Syötiin hyvin ja laiskoteltiin, mutta paljon saatiin aikaankin. Pihaa siistittiin kesäkuntoon, ja viimeisiä talvivaatteita pestiin varastoon. Lisäksi saimme vessan nyt siihen kuntoon, että huomisen sähkö- ja putkimiehen vierailun jälkeen saamme korkattua uuden toiletin vappuna käyttöömme! ( Johan oli aikakin ;)

Olkkarin puolella ei sensijaan ole tapahtunut mitään uutta eikä ihmeellistä pitkään aikaan. Sohvan takana olevalle pitkälle seinälle kaipaan edelleen JOTAIN...en vaan tiedä mitä!?! Olen kyllästynyt seinään maalattuun beigeen "tehosteneliöön". Tekisi mieleni maalata koko seinä joko valkoiseksi tai beessiksi...tai ehkäpä sittenkin laittaa jotain tapettia ( en tosin uskalla mainita asiasta nyt miehelleni, kun se vessakin vielä tuoksuu tuoreelle maalille ;). Noihin lampetteihin olen myös totaalisen tympääntynyt. Mutta saavat nyt olla siinä toistaiseksi. Ideoita otan kyllä mielelläni vastaan :)






Ruokailutilan suunnalta:

Kiitokset muuten teille kaikille vierailijoille, ja etenkin niille jotka kommenteillanne ilahdutatte! Tervetuloa myös uusimmat lukijat :)


Kevät-terkuin:


Iida Emilia

ps. Osaako joku fiksu kertoa minulle tumpelolle, miten saisin kuvia halutessani isommiksi? Pitääkö vaihtaa kokonaan blogimallia?

21 kommenttia:

  1. Heippa!
    Ihanaa, odotan jo innolla vessakuviasi :)
    Tuo teidän olkkarin pöytä on sitten aivan mielettömän ihana...aina sitä vaan jaksan ihailla..
    Mä tykkään beigen ja valkoisen kontrastista...siis valkoisista huonekaluista beigeä seinää vasten jne. Jättäisin siis seinän beigeksi mieluummin. Yleisilme on kuitenkin ihanan vaalea :)
    Jos kokonaan luovut lampeteista, niin laitahan viestiä, mitä niistä haluaisit ;)
    Ja vielä kuvien suurentamiseksi: kokeile, jos menet muokkaamaan tekstiäsi, niin kun siellä muokkauksessa klikkaat kuvan "siniseksi" niin alle tulee palkki, jossa voi muuttaa kuvan kokoa ja sijaintia..saman voit siis tehdä uutta postausta tehdessäsi :)
    Toivottavasti onnistuu!
    Mukavaa vapun odotusta Pilvenhattaralle!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Liisa muokkaus-vinkistä! Pitääkin kokeilla. Osasit selittääkin senverran selkeästi, että luulisi multakin onnistuvan ;)

    Itsekkin pidän tuosta olkkarin pöydästä ihan hirmuisasti. Se on nimittäin muisto mummolastani <3

    Pidänpä mielessä tuon lampettitarjouksen ;)

    VastaaPoista
  3. Ai niin...ei kannata odottaa mitään ihmeitä siitä vessasta. Ihan tavallinen se on. Olen tainnut hehkuttaa sitäkin jo liikaa ;D

    VastaaPoista
  4. Juu, komppaan Liisaa! Teidän koti on aivan ihana. Minäkin tykkään valkoisen, beigen ja tummahkon puun yhdistelmästä. Valkoista vasten puu korostuu mukavasti. Mutta ainahan sitä jotain muutosta haluaa :)

    Meilläkin on muut seinät valkoisia olkkarissa, mut telkkari/takkaseinä on beige. Vielä ei tosin kyllästytä :)

    VastaaPoista
  5. Hyvältähän tuo kaikki näyttää vaikka oletkin kyllästynyt!! Mukava nähdä kuvia vessasta sitten, kun se on esittelykunnossa.

    VastaaPoista
  6. Kauniita kuvia jälleen! Tuo pikkupöytä on ihana ja muutenkin teillä näyttää kovin kauniilta ja harmooniselta, vaikka itseäsi kyllästyttääkin, (tiedän tunteen..).
    Mukavaa päivää! :)

    VastaaPoista
  7. Jotain kautta löysin ihanan blogisi ja taidanpa jäädä lukijaksi :) hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
  8. Heippa! kun kyselit kuvakoosta, sait vastauksen jo, mutta itse ihmettelen taas sitä, miten olet saanut omien kuviesi reunat "pehmoisiksi", heh, ihan varmasti oikea termi ja sitten vielä kirjoitettua siihen pieni p...kuvanmuokkausohjelmallako?

    Pidän kovasti siitä, että seinä on beige ja huonekalut vaaleat, erottuu mukavasti:)

    VastaaPoista
  9. Paljompa teillä on keritty eikä aina tarttekkaan jaksaa ...naatitaan:)

    VastaaPoista
  10. Voi veskikuvia odottelen innolla. Musta tuo teidän olkkari on just niin ihana tuollasenaan! Voi nautitaan näistä auringon täyteisistä kevätpäivistä <3

    VastaaPoista
  11. Anonyymi11.42

    Ihanan harmoonista ja niin rauhallinen tunnelma. Kaunista! Haluaisin tehdä meillekin tuollaisen valokuvakollaasi seinän.

    VastaaPoista
  12. "Eksyin" jotain kautta sivuillesi:) Sinulla on aivan ihana blogi, ehdottomasti jään lukijaksi!

    Itse pidän vaaleasta, mutta toisaalta tuo seinä luo pienen kontrastin. Jos kaikki on vaalea, osa jotenkin "häviää".

    VastaaPoista
  13. Hellurei!

    Liisa: En sitten tosiaan onnistunut selkeistä ohjeistasi huolimatta kuvan muokkauksessa :(

    Minni: Kiitos kehuista! Itsekkin tykkään aina vaan tuosta valko/beessi yhdistelmästä, mutta silti jotain pientä vaihtelua kaipailen ;)

    Hanni: Kiitos! Toivottavasti pian saan veskin tosiaan esittelykuntoon.

    Tiina: Samoin sinne :)

    Christina: Kiitokset! On se kyllä kumma joo, ettei hetkeäkään voi olla tyytyväinen ;)

    Heli: Kiitos, ja kiva että löysit tänne. Tervetuloa :)

    Katariina: olen ladannut ( tai siis mieheni latasi )mulle ilmaisen kuvanmuokkausohjelman nimeltään Photoscape. Se on ollut todella hyvä ja helppo (jopa minulle). Siellä olen muokannut mm.nuo kuvien reunat ja laittanut kuvien tekstit "objektilla". Mutta en näköjään onnistu suurentamaan noita kuvia :/

    Lovviisa: no niin tehhään :)

    Nonnukka: Kiitos! Mukava kun piipahdit :) Yritän saada piakkoin veskikuvia näytille, mutta älkää nyt odotelko mitään kovin ihmeellistä! ;)

    Unelma kauniista: Kiitos kovasti! Tuohon kollaasiseinään olen jopa itsekkin tyytyväinen. Pitkään ja hartaasti sitä suunnittelin. Keräilin kaikkia vanhoja kehyksiä ja maalasin kaikki samalla värillä. Kokeile ihmeessä :)

    Mia: Kiva, että eksyit tänne. Tervetuloa, ja kiitos sanoistasi :) Täytyypi poiketa vastavierailulle.

    Kivaa vappuviikkoa kaikille!

    VastaaPoista
  14. Kiitos neuvoista, pitää laittaa mies asentamaan ohjelma tai tytär. Normaalisti kuvan saa helposti suuremmaksi, mutta voihan olla että tuo muokkaus tekee sen, että niitä ei voikaan suurentaa. Kokeile tavallisella kuvalla suurennusta ensin. Aurinkoista päivää:)

    VastaaPoista
  15. HeippaRallaa! Kiva kurkkia tännekin pitkästä aikaa! Vessakuvat esiin...niitä odotetaan, hih :D Täälläkin laiskoteltiin koko pääsiäinen. Ja mussuteltiin kaikkia ihania herkkuja.
    Kevät saa ihmeellisen kodin kunnostus vimman aikaan. Johtuukohan se valon määrästä.
    Olkkarin on kaunis. Muutos ideoita ei nyt ole antaa siihen.
    Mukavaa Vapun Odotusta!

    VastaaPoista
  16. mullakin tulee välillä kyllästyminen, mutta panttaan niiden kertomista miehelle, kun talo ei edes ole valmis ;D

    oletko ottanut uuden tekstieditorin käyttöön?
    siinä tulee kuvan alle palkki, kun klikkaa kuvaa, ja siitä voi valita koon ym.
    Editorin voi muistaakseni vaihtaa asetuksista.

    VastaaPoista
  17. Katariina: Toivottavasti lataus onnistuu :)

    Allidaalia: Kiitos, ja kiva kun kerkesit kurkkaamaan. Lupaan seuraavaksi niitä vessakuvia ;) Vielä pikkujuttuja kesken...

    Suvimarja: Juu, kyllä se mieli turhan nopeaan vaihtuu :)

    Kiitos tuosta editori-vinkistä. Kokeilenpa sitä :)

    VastaaPoista
  18. Anonyymi4.17

    Onpa todella kauniita kuvia! Ihania huonekaluja ja esineitä + kukkia!

    VastaaPoista
  19. Huokaus. Miten teillä VOI olla noin kaunista? Aivan uskomattoman ihana! :)

    VastaaPoista
  20. Kauniit kuvat, ja Marika: Kiitos ihanista kommenteistanne! Eikä täällä normi-arkena niin kauhean kaunista ole sotkujen keskellä ;) Pieni kämppä, jossa liikaa tavaraa! Se on se pieni hetki kamerassa, ja sopiva kuvakulma, joka hämää ;D

    VastaaPoista