sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Leikkejä leikkimökissä

Heissan kaikille pitkästä aikaa!

Osaankohan tänne blogiin mitään raapustellakkaan tauon jälkeen? Yritetään nyt kuitenkin, sillä haluan esitellä teille erään juuri valmistuneen projektin, nimittäin leikkimökin :)

Haaveilin pitkään leikkimökistä, mutta oma takapihamme on sellaiselle ihan liian pieni. Niinpä innostus oli suuri, kun appivanhempani ilmoittivat, että heidän mökillään olevan pienen vierasmökin voisi sisustaa lasten leikkipaikaksi. Mökillä kun vierailee useasti meidän neitien lisäksi myös kaksi pikkuista serkku-prinsessaa. Siltä istumalta aloimme kälyni kanssa mökkiä suunnittelemaan.

Ensitöiksemme maalasimme mökin kellastuneet mäntyseinät ja katon valkoisiksi. Toimme pikkutupaan turhaksi jääneitä kalusteita kotoamme, ja Ikeasta hankittiin jotain uuttakin. Pikkuhiljaa mökki muuntui mukavaksi leikkikodiksi.


Ompelin vielä hellan viereen pienet patalappuset, ja vanhoista hillopurkeista akartelin lasten avustuksella herkkupurkkeja. Kirpputorilta löysin ruusukippoja pilkkahintaan. Tiski-allas syntyi emalivadista, ja vanhasta tiski-harjasta. Kuivausteline löytyi paikallisesta sisustuspuodista.


Kotileikki vaihtuu välillä lennossa kauppaleikiksi :)

Oven päällä olevaan hyllyyn on kerätty vanhoja aarteita, ja anopin ulkomaan reissulta löytyneet pikkuruiset kauppatarvikkeet löysivät paikkansa toiselta seinustalta.


Leikkimökistä onkin tullut tytöille ykkös-suosikkipaikka heti uimisen ja saunomisen jälkeen. Ja kelpaa täällä vanhempienkin kahvit ryystellä :)

Aurinkoisin lomaterveisin:

Iida Emilia

23 kommenttia:

  1. Anonyymi14.13

    Aivan ihana leikkimökki:)Mä olisin pienenä tyttönä ollut takuu varmasti hääräämässä tuollaisessa.Mulla oli vaan oman isäni rakentama mettä leikkimökki.Myin siellä silloin kasari aikaan aina hampurilaisia;)Omien vanhempien piti koko ajan tulla ostoksille.Mukavia kesäpäiviä teille toivottelen:)
    Sannu Helmen talosta

    VastaaPoista
  2. Eikä, ihan huippu söpö leikkikoti!! Kyllä tyttöjen kelpaa! :)

    VastaaPoista
  3. Todella hurmaava - kyllä lapset ovat varmasti innoissaan tuosta.
    Olet sinä taitava sisustaja <3

    VastaaPoista
  4. Ihana leikkimökki, oikein kotoisa :) Pitäisi myös saada aikaiseksi siirtää oma leikkimökkini isän ja äidin luota meidän pihaan ja sisustella sitä.
    Nuo Ikean pikkupenkit näyttää tosi söpöiltä tuolla mokissä :)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi23.15

    Oih ihana! Meidän tytöt viihtyisivät siellä aivan varmasti :)

    Johannah

    VastaaPoista
  6. superihana... :)

    VastaaPoista
  7. Ihana pieni kesätupa, varmasti mieluinen leikkipaikka!

    VastaaPoista
  8. Aivan ihana leikkimökki! Kyllä tuolla nyt leikit maistuu :)

    VastaaPoista
  9. IHANA! Mäkin haluan tollasen ;)

    VastaaPoista
  10. Ihana leikkimökki!

    VastaaPoista
  11. Anonyymi6.55

    Höh, ei mun kommenttini Googletilillä tullut näkyviin. Mutta ihailin kovasti taitoasi tehdä kaikesta kaunista, ja juuri tuollaisen lapsena halusin.

    Venla

    VastaaPoista
  12. Voi mahoton kuinka tuli ihana. Kyllä tuolal kullanmurusten on kiva leikkiä <3

    VastaaPoista
  13. Anonyymi8.51

    Voi miten suloisen näköinen leikkimökki. Kauniisti sisustettu. Mistä olet löytänytkään ton kuivaustelineen? Olen etsityt tuollaista omille tytöille leikkimökkiin.

    Terveisin Siiri

    VastaaPoista
  14. Anonyymi9.41

    Ihana leikkimökki :)
    -AnnaO-

    VastaaPoista
  15. Aivan ihastuttava ♥

    VastaaPoista
  16. ihana leikkipaikka! tästä täytyy imeä vaikutteita... :)

    VastaaPoista
  17. Aivan unelma! <3

    VastaaPoista
  18. Voi kiitokset teille kaikille ilahduttavista kommenteistanne <3

    Siiri: Löysin kuivaustelineen Sisustus HOME-nimisestä liikkeestä. Aikanaan tuollaisia oli Ikeassakin, mutten ole siellä enää niitä nähnyt. Toivottavasti löydät samanlaisen jostain :)

    Mikähän siellä googletilissä tökkii, kun jotkut eivät saa kommenttejaan sitä kautta näkyviin? Vai onko mun asetuksissa jotain pielessä?

    Raikasta (sade)päivää toivottelen! :)

    VastaaPoista
  19. Ihana!! Tuollahan leikis itsekkin pikku tyttöjen kanssa :)

    VastaaPoista
  20. Ihana leikkimökki!! En yhtään ihmettele, että on pienten tyttöjen ykkös-suosikkipaikka. Tuollahan tosiaan leikkisi itsekkin =) Niin kodikas ja koti- ja keittiöleikkeihin kutsuva...

    VastaaPoista
  21. Anonyymi15.21

    Mä luulen, että vika oli ihan mun taidoissa, ei sinun astuksissa:)

    Venla

    VastaaPoista
  22. Venla: Itse huomasin, että kirjautuessani googletiliin, mun pitää napsauttaa se ruksi pois siitä "pysy kirjautuneena sisään"-kohdasta, niin toimi taas. Mutta jotain häikkää siellä on tainnut olla, kun muissakin blogeissa huomannut samaa ongelmaa!

    Kiva, kun kävit kylässä :)

    VastaaPoista
  23. Ihana! Itse aloitin viime kesänä leikkimökki rempan ja jatkan sitä kunhan aloitan lomani. Kivoja vinkkejä napsin teidän leikkimökistä itselleni.

    VastaaPoista