tiistai 19. heinäkuuta 2011

Sinisiä unia

Mikä onkaan mukavampaa, kuin pujahtaa puhtaiden lakanoiden pehmeyteen päivän päätteeksi. Saimme synttärilahjaksi taivaansiniset puuvillasatiinilakanat, ja niistä innostuneena vaihdoin kammariin pirteämmät tekstiilit. Vaaleansinisen ja beigen liitto onkin oikein kesäisen hempsukka. Tuo mieleeni Tildamaisen mökkitunnelman. Olkoon nyt hetken näin :) 


Hassun pöllön ompelin joskus keväällä lastenhuoneeseen, mutta nyt se lennähti meidän huoneen sängylle möllöttämään.

Sängynpäädyn tarrateksti pitäisi raaputtaa kokonaan pois, sillä joku kumma riiviö on sitä käynyt salaa repimässä ;)

 



Tänään sade sotki hieman suunnitelmiamme. Aamupäivä oli todella synkkä ( siksi kuvatkin ovat noin huonolaatuisia ). Huomenna teemmekin pienen päivän reissun pääkaupunkiseudulle, joten nyt sujahdan satiinilakanoiden syleilyyn, ja toivon näkeväni kauniita sinisiä unia :)

Halauksin:

Iida Emilia

15 kommenttia:

  1. En yleensä välitä vaaleansinisestä, mutta näissä kuvissa on ihana tunnelma. Beige on tosiaan mainio kaveri pastellisävyille. :)

    VastaaPoista
  2. Kyllähän tuolla varmaan aika hempukan sinisiä unia näkee.. Tosi kaunista! :)

    VastaaPoista
  3. Ihana sininen hetki teijän makkarissa...
    Pöllö on ihku! ;)

    VastaaPoista
  4. Minäkään en ole oikestaan koskaan sinisesta tykännyt, mutta kas kumma kun meidänkin makkarista on tullut ihan huomaamatta vaaleansininen..
    Ja se on kyllä paras väri makkarissa! Puhdas, raikas, rauhallinen.. . :)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi23.56

    Aivan ihana kevyt tunnelma!
    Hanni/Polkadot

    VastaaPoista
  6. Todella kaunista! Ihan just on minun makuuni tämä, kun käy vaikka meidän makkaria kurkkaamassa niin ei liene yllätys :)

    VastaaPoista
  7. Kylläpä oli ilo silmälle ja mielelle lukea ja katsella kaikki parin viikon aikana kertyneet postauksesi läpi :)
    Ihania tunnelmia olet taas onnistunut vangitsemaan kuviisi ja voi minkä leikkipaikan tytöt serkkuineen saaneet isovanhempien mökille!
    Meillä yritetään päästä kiinni normaaliin päivärytmiin, aikaero on varsinkin Peipposelle aikamoinen...Noh, päivä kerrallaan ;) Tänään näyttää jo paljon paremmalle, mitä uniaikoihin tulee, hih :)
    Mukavia lomapäiviä teille sinne, nauttikaa kesäsäästä, täällä Etelä-Saksassa sataa, sataa ja sataa...ihan on sanonko mistä tämä kesäsää täällä! :(
    Halauksin Liisa

    VastaaPoista
  8. Ihanan leppoisa makkarikuva, kyllä tuolla pitäisi hyvät unet saada. :)

    VastaaPoista
  9. Voi mikä herkullinen makkari! Ja se ihana tunne kun illalla saa puhtaisiin pehkuihin painaa pään päivän jälkeen :)

    VastaaPoista
  10. Ihanan hempsukka tunnelma onkin <3

    Tervetuloa tänne pääkaupunkiseudun trooppiseen ilmastoon! Meidän kosteusmittari näyttää tällä hetkellä 94...

    VastaaPoista
  11. Varpunen vei sanat suustani ;)...itsekin olen vierastanut vaaleansinistä, mutta tässä näyttää todella ihanalta. Ja jostain kumman syystä sitä omaankin kotiin on pikku hiljaa valunut. Hento väri!

    VastaaPoista
  12. Heippa kamulit, ja kiitokset viesteistänne <3 Olimme muutaman päivän reissun päällä, ja nyt vasta ehdein blogiin kurkkimaan :)

    Itsekkin tavallaan vähän vierastan vaaleansinistä ja pastellivärejä ylipäänsä, vaikka niitä aina muiden kodeissa ihailenkin. Joskus kuitenkin iskee innostus kokeilla erilaista, ja tykkään kyllä kanssa että makkariin tää sopii :)

    Liisa: Tsemppiä aikaeron kuromiseen. Täytyy tulla lomalkuulumiset kurkkaamaan.

    Ihanaa viikonloppua kaikille!

    VastaaPoista
  13. Mapela: Oli tosiaan aika trooppinen sää siellä teidän päässä, ja niin on ollut täälläkin. Huh! Onneksi oli vähän pilviä niin ei tuntunut niin tukalalta. Mutta mukava reissu tehtiin Hesaan :)

    VastaaPoista
  14. Hei taas pitkästä aikaa :) Oikein mukava ja hempeä yhdistelmä tuo beigen ja vaaleansinisen liitto, tykkään kovasti. Juuri täällä kaivelen ompelukonetta esille, pitäisi alkaa värkätä uusia tyynyjä sängyn päälle. Saa nähdä mitä keksii...

    VastaaPoista
  15. Kivan tildaista! Tykkään :)
    Tykkään vaaleansinisestä todella paljon.

    VastaaPoista