maanantai 7. marraskuuta 2011

Piristystä harmauteen

 Tämän vapaapäivän kirppiskierros toi kyllä roimasti pirteyttä harmaaseen ja synkkään päivään. En tiedä, mikä villitys minuun on iskenyt, mutta suorastaan himoitsen yhtäkkiä punaista väriä!!! Aiemmin en olisi voinut kuvitellakkaan punaista muualle, kuin lastenhuoneeseen. (Toki pieninä ripauksina se on mennyt joulun aikaan). Näin se vaan näköjään mieli voi muuttua :)


Nämä pirteän punaiset kannut ja purkit maksoivat yhteensä viisi euroa, joten en kovin pahasti köyhtynytkään. Tuovat muuten kovasti mieleeni oman mummolan, ja ihanat lapsuuden joulut :)


Täytyykin alkaa kaivella varastosta jouluvaloja enemmän esille, sillä tänäänkin tuntui hämärä kietoutuvan ympärille jo ennen neljää!? Tai oikeastaan koko päivä oli niin synkkä, ettei tässä pian erota yötä päivästä ;) Mutta kyllä tästä kaamoksesta taas selvitään., eikös vaan?

Nyt valmistaudun jokamaanantaiseen tapaan iltalenkille tuttavan kanssa. ( Harmi vaan, että lenkkipolkumme kulkee yleensä kaupan ohi, enkä pysty aina välttämään herkkuhyllyjen kiusausta, sillä maanantai illan ohjelmistoon kuuluu myös oleellisesti Täydelliset naiset ja Garl Fazer ;)

Pirteätä viikkoa!

Iida Emilia

 Ps: Onko kenelläkään hyviä ideoita isänpäivä-lahjoista? Aina jotenkin niin vaikeaa ostaa jotain miehille...

22 kommenttia:

  1. Taitaa sulla olla joulu hiipimässä jo pikkuhiljaa mieleen kun noin punaiseen olet tykästynyt :) Ja näin pimeällähän tuo punainen on oikein piristävä väri muutenkin...Kauniitahan nuo ovat, todella :)

    VastaaPoista
  2. Ihania pieniä väripilkkuja!

    VastaaPoista
  3. Hej,

    just saw you have the same radio that I have , my mum brought it from sweden to Germany in the summer...do you like it as much as I do ?
    Nice arrangement in red, have nearly the same old window. too :))

    Best wishes,
    SAnne

    VastaaPoista
  4. Mari M.9.02

    Pakko kommentoida, mulla on keittiössö ihan samanlainen kahvipannu (ilman kantta :) ja sydänpurnukka! Tutulta ja tietysti kodikkaalta näytti :)

    VastaaPoista
  5. Ihania punaisia juttuja!

    Mullakin on tullut joku punaisen himo nyt.. Tekis mieli mennä ostamaan Askosta (vai oliko se Iskusta.. en koskaan muista..) punaisia mukeja. Meillä oli joskus yksi sellainen (ja sit muutamia muun värisiä) ja se oli mun lempimuki. Sitten se punainen meni rikki.. ja tuli sinivalkoinen kausi.. mut nyt mä en meinaa saada ollenkaan rauhaa tässä "tahdon punaisia mukeja" asiassa. Onneks ovat halpoja, muistaakseni 5 mukia kympillä! Toivon vaan että niitä on vielä siellä...

    VastaaPoista
  6. Niin sopiva pari tuo pannu ja kahvipurkki:)
    Punainen väri taitaa viehättää itsekutakin mitä pimeämmäksi päivä muuttuu...
    Papalle haimme isänpäivälahjaksi pilkkikynsikkäät, ovat varmasti tarpeen pohjoisen kylmissä talvissa; muuta en oikein osaa vinkata;)

    VastaaPoista
  7. Voi vitsi miten ihania löytöjä ja vielä todella edullisesti. Ovat kyllä tosi ihania jouluun päin matkustavassa keittiössäsi :)

    Meidän isi taitaa saada tuoksua ja Steve Jobsin kirjan...molemmat olivat toiveissa :)

    Harmaus on aika ankeaa...jouluvalot ja kynttilät ovat pelastus!

    Ihanaa täydellisten naisten iltaa meille täydellisille :)

    VastaaPoista
  8. Ne on varmaan tontut käyny sun nukkuessa kuiskimassa punaisia ajatuksia sun korvaan ;D

    VastaaPoista
  9. Kivaa Punaista!
    Seuraavaksi raikaa jouluradio! Ihanaa Joulu tulee :)
    Joo ja viltin alle voi mennä pötkölleen vaikka koko päiväksi...mitäs on niin pimeetä ;)

    VastaaPoista
  10. No eihän noita kannua ja pukkeja olisi voinut sitten millään ilveellä vastustaa! Ihanat <3

    Ja kivat viikonlopputouhuilut teillä olleet myös. Täällä on nyt niin haipakkaa, ettei ehdi parista hassusta vapaasta oikein nauttia lainkaan...menisipä tämä viikko äkkiä, niin sitten alkaa taas mullakin pitkät vapaat ja arki rauhoittuu...ja pääsen laittelemaan kotia joulukuntoon ja järjestelemään Peipposen synttäreitä!

    Mukavaa viikkoa sinne pilvenhattaralle!

    VastaaPoista
  11. Just se lapsuuden ja mummolan fiilis tuli pintaan purkkiesi kautta. Tää pimeys on ihan sieltä syvimmästä kolosta. Jouluvalot siis kehiin ja lyhtyjä tuplaten pihamaalle !! Ja autoon kans superturboteholamput, jotkut sellaset..?

    VastaaPoista
  12. Tuollaisesta punaisesta kahvipurkista hiipii mummon keittiö mieleen. Aivan ihania ja todella edullisella hinnalla olet löytöjä tehnyt. :)Mukavaa viikkoa myös sinne.

    VastaaPoista
  13. Olipas täällä paljon mukavia kommentteja! Kiitos teille <3

    Marika: Hih, no täytyy tunnustaa, että joulu on hiippailut ajatuksiin jo lokakuun puolella ;) Ja jotenkin tuo punainen tuntuu nyt vaan hyvältä. Kyllä se tavallaan piristääkin :)

    Ruususuu: Kiitos <3

    Sanne: Hello! Thanks for visit. Yes, I love the radio too :)

    Mari M: Kiitos kommentistasi! Kiva, että tuntui heti kodikkaalle :) En voinut kyllä noita vastustaa.

    Heli: Kiitos viestistäsi, ja mukivinkistä :) Itsekkin olen haaveillut punaisista mukeista, ja kannusta. Green gaten pilkulliset punaiset mukit olis ihanat, mutta liian kalliit meikäläiselle. Täytyykin käydä katsomassa tuo Iskun...tai Askon valikoima :)

    Niinu: Kiva lahja-idea ( vaikkei pilkillä kävisikään ;) Varmasti käytännölliset ja lämpimät. Kiitos viestistäsi :)

    Ansku: Heippa vaan täydellinen! ( en muuten ostanut herkkuja tällä kertaa, mutta viikonlopusta oli kyllä vielä mokkapaloja jäljellä, joten siinä meni kävelylenkin terveellisyys ;).
    Kirjahan onkin aina mukava ja tarpeellinen lahja. Kiitos vinkistä!

    Riitta: Hih, ihana! Niinhän ne varmasti ovat :D

    Allidaalia: Oi että, pelkkä joulun ajatteleminenkin tuo piristystä tähän harmauteen <3 Enkä kyllä usko, että sä pötköttelet vaan viltin alla...senkin himokuntoilija ;)

    Liisa: Kiva, kun kerkesit visiitille! Tsemppiä töihin, ja juhlajärjestelyihin <3 Mukavaista viikkoa sinullekkin sinne kauas :)

    Reissuja ja romantiikkaa: Totta turiset! Onhan tää pimeys aikas tympeetä, vaikka kuinka yritän ajatella positiivisesti ja poltella kynttilöitä ;) Eikä autoa ajaessakaan näe yhtään eteensä. Ajattelin justiin tänään, että pitää hankkia koko perheelle sellaset keltaset heijastinliivit :)

    Essi: Kiitos kovasti! Niin tuli mullekkin tosi nostalginen fiilis näiden kannujen myötä. Pakko oli ostaa, kun eivät sen enenpää maksaneet ;)Ihanaa viikkoa sinullekkin :)

    VastaaPoista
  14. Minullakin eri punasävyt vaihtelee kirkkaasta viininpuneseen...Nyt on vissiin sen keskipunasean aika :)

    VastaaPoista
  15. Vaude, punainen piristää niin kummasti! Mullakin punainen vain on lisääntynyt tässä parina vuonna joulun alla. Ennen en sietänyt yhtään. Mutta otan ilomielin värin nyt vastaan!

    VastaaPoista
  16. Ihana blogisi ansaitsee tunnustuksen, käyppä kurkkaamassa blogistani :)

    VastaaPoista
  17. Oi, mullaki on ihan sama pannu kansineen ja Paulig-kahvipurkki :) Pannun löysin muutama vuosi sitte kirppikseltä ja Paulig-purnukan sain mummolta, jossa pietän kans nuita kynttilöitä :) Nehän vois ottaa esille kaapista nyt jouluksi! :D Ois hitusen punasta muuten vaaleaan jouluun :) Kiva ko laitoit kuvat tänne, en muistanu että mulla on ne kaapissa :) Kiitos :) Ja maistu muuten hyvältä kahavi tuosta pannusta ko joku vuosi sitte keittelin hellalla :) Nyt on muka niin kiire ettei tuu pannulla keitettyä vaan keittimellä :) Tosin tuolla pannulla ei vissi voikkaan ennää keitellä ko on induktioliesi..

    VastaaPoista
  18. Voi mitä ihania punaisia löytöjä! Suloisen näköisiä kerrassaan <3

    VastaaPoista
  19. Söpöt löydöt:-)
    Mukavaa tiistai iltaa♥

    VastaaPoista
  20. Kiitos friiduliinit <3 Ja kiitos Saila tunnustuksesta :)

    Meän Satu: No hyvä sitten, että tuli muistutus täältä! On kyllä varmaan pannukahveet maistunu hyviltä :) Vaikka mä en kyllä kahvia juokkaan, etten niin eroista tiedä ;)

    VastaaPoista
  21. Ihanat punaiset löydöt. Kivat väriläiskät. Muhun uppoo ihan täysillä näin joulun alla tuo punainen väri, kun sitä on sillei sopivasti.

    Kivaa viikonloppua!
    -kisu-

    VastaaPoista
  22. Anonyymi10.27

    ♥ Ihania löytöjä ja halvalla ♥

    VastaaPoista