perjantai 25. tammikuuta 2013

Kymppisynttärit :)


Pilvenhattaralla juhlittiin viime viikonloppuna esikoisen 10v-synttäreitä! Uskomatonta, että meidän "pikkuinen" on jo niin iso. Tuntuu kuin syntymästä olisi vain pieni hetki, mutta todellakin kymmenen vuotta on kulunut siitä hetkestä, kun minusta tuli äiti  :) Vilkkaasta pikkutaaperostamme on kehittynyt reipas ja tunnollinen koululainen. Iloa ja puhetta pulppuava nuori neiti.

Suunnittelimme synttäreitä pitkään, mutta kiirehän järjestelyissä kuitenkin tuli. Jotenkin nämä kemut yllättävät aina heti joulun jälkeen. Neidin toiveesta väriteema oli keväisen pastellinen. Kutsuun ja kakkuun tein Cicely Mary Barkerin lumikukka-keijun ( jota väänsin kakkuun kolmeen kertaan, eikä se silti onnistunut kunnolla ). Tutut viirinauhat, ja pompom-pallerot loivat juhlantuntua, sekä tietenkin tärkeimpänä juhlavieraat. 




Uudet Green Gate lattekupit pääsivät lasten limpparimukeiksi 
( ja esikoinen muistutteli kavereitaan, ettei näitä kannattaisi tiputtaa,
 tai äippä on hyvin, hyvin vihainen ;)




 Tänään meidän iso tyttömme lähti ensimmäistä kertaa yksin pidemmälle reissulle. Reippaasti hän körötteli bussilla kummeilleen kylään, ja huomenissa pääsee kummien kanssa katselemaan jääshowta. Voi kuinka mukava yökyläilyreissu! 




Meille puolestaan tuli tänään kolme serkkua yökylään, eli hulinaa riittää. Nyt leikkivät niin nätisti, että pääsin koneelle postauksen tekoon.  

Eipä tässä sitten muuta tällä erää.

Hölläillään!

Iida Emilia

18 kommenttia:

  1. Ihanat värit, ihanat juhlat!

    Oih törmätäänköhän me päivänsankariin huomenna :)

    Noi gg:t sopii muutes täydellsesti lastenjuhliin värien puolesta ja on yllättävänkin hyvä lapsen kätee. Meillä ne on välillä maitomukeinakin iltapalalla, ihanat!

    Onnea neidolle ja 10v äipälle <3

    VastaaPoista
  2. Ansku: Kiitos <3 Hih, samaa juuri pohdein blogissasi, että jospa vaikka törmäätte ;)

    Mukit on kyllä käteen sopivat. Mekin ollaan niistä jo useasti teet ja kaakaot hörpitty. Enkä mä nyt toki suuttuis, jos muki hajoais, mutta olishan se harmitus :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat synttärikemut ! Kauniit koristelut ja niin raikkaan keväistä.
    Reipas tyttö kun lähti isolle kirkolle ihan yksinään :)
    Haleja <3

    VastaaPoista
  4. Voi miten ihanat kuvat ja tunnelmat <3 Niin keväiset fiilikset! Onnea vielä neitoselle! Ihana reissu hänellä varmasti on, itse tahtoisin myös jääshowta päästä joskus katsomaan :) Serkuksilla on varmasti mukava ilta tulossa! Hölläillään <3

    VastaaPoista
  5. Aivan ihanat GG kupit, niitä voi vaan ihastella! :-)

    VastaaPoista
  6. Ihanan hempeät värit synttäreillä <3.
    Kaunis kakku, viirinauhat ja kaikki :)
    Onnea 10-vuotiaalle!

    VastaaPoista
  7. Onnea jälkikäteen! Siellä onkin melkein samanikäinen neitonen kun meidän kuopus, meillä juhlittiin kymppejä viime kesänä. Kauniit juhlat olet järjestänyt ja kuten aina, ihania kuvia. Niin se aika menee... minulla alkaa olla jo haikeus kun tytöt ovat niin isoja. Isoin ilmoitti juuri yksi päivä että äiti ajattele, minulla on kolmen vuoden päästä ehkä yo-juhlat ja sitten lähden opiskelemaan... Nyyh, kauheeta miten aika lentää! Nauti vielä tytöistä kun ovat noinkin pieniä! :)

    VastaaPoista
  8. Kiitokset onnitteluista :)

    PiiaS: No niinpä! Käsittämättömän nopeaan se aika rientää, ja tosiaan pieni haikeus tulee, kun tajuaa, että ne lapset kasvaa joskus aikuisiksi ja lähtevät kokonaan maailmalle! Pian meidän kuopuskin on koululainen. Snif! Mutta toisaalta ihanaa ja helpottavaakin, että tulevat omatoimisiksi ihmisiksi ;)

    Mutta kyllä tästä ajasta nautitaan täysillä...vielä kun ei ole murkkuikäkään vallannut taloa ;D

    VastaaPoista
  9. Sinä se osaat luoda ihanan kauniin juhlatunnelman yksinkertaisesti ja silti niin supernätisti!
    Onnea 10-vuotiaalle!!
    Ja hei, olet sitten rohkaistunut sen maton laittamaan keittiönpöydän alle! ;)

    VastaaPoista
  10. Ihanan väriset synttärit!

    VastaaPoista
  11. Ihanan keväiset sävyt synttäreillä, kaunista! :)

    VastaaPoista
  12. Liisa: Suurkiitokset <3 Nyt päädyin tosiaan laittamaan sen maton tuonne pöydän alle, kun lapsetkin jo senverran isoja, että osaavat jo vähän nätimmin syödä ;) Enkä voi sietää tuota meidän lattiaa niin aattelin, että mieluummin vaikka pesen mattoa useasti, kuin katselen enää sitä lattiaa :D

    Hanni, Grey White heart: Kiitos teillekkin :)

    VastaaPoista
  13. Aivan ihanan näköistä, jälleen kerran! Näistä kuvista voi melkein tuntea kevätauringon lämmön :)

    VastaaPoista
  14. Jotain kautta tänne blogiisi tupsahdin ja liityin kyllä heti lukijaksi! Ihana blogi:) GG -astiat aivan ihania! Ja tunnistan tuon lastenhuoneen lattian, meillä koko yläkerta on myöskin mosaiikkiparkettia. Olen saanut hieman arvostelevia kommentteja joiltakin tutuilta kun olen halunnut sen vaihtaa...:) Onko se niin vaalittavaa tavaraa, en tiedä?

    VastaaPoista
  15. Sanna: Kiitokset <3

    Mopin kotona: Suuret kiitokset, ja tervetuloa lukijaksi :)

    No niin tuntuu täälläkin kaikki sanovan, että tuo parketti on niin arvokas, ettei sitä pitäisi vaihtaa! Itseäni se ei vaan kertakaikkiaan sykähdytä. Kellertävä väri ottaa silmään, ja lisäksi meidän lattiamme on jo tosi kulunut. Toki sen vois hioa ja lakata uudelleen. Mutta olen ajatellut jossain vaiheessa maalata tuon valkoiseksi tai harmaaksi.

    VastaaPoista
  16. Moikka, eksyin blogiisi toistamiseen ja nyt jään ehdottomasti lukijaksi :) Teillä on kaunista - ihania pieniä yksityiskohtia! <3

    VastaaPoista
  17. Jatkanpa vielä tätä lattiakeskustelua. Onko sinulla tietänystä/kokemusta voiko tuon mosaiikkiparketin siis maalata? Laitan kyllä myöskin harkintaan... Olen nimittäin itsekin ajatellut että hiotuttaisi sen ja lakkaisi vaaleammaksi mutta kokovalkoinen houkuttelisi kovasti.

    VastaaPoista
  18. Heippa! Anteeksi, kun vastaus viipyi. Huomasin vasta viestisi :)

    Olen nähnyt parissakin blogissa juuri tämän lattiamallin maalauksemn. Onnistuu kyllä! Nyt en vaan muista sitä toista blogia, ja se toinenkin on jo sulkeutunut, mutta juuri samanlaisen lattian maalaus onnistui hienosti. Siitä vaan huiskimaan :)

    VastaaPoista