tiistai 15. lokakuuta 2013

Syyslomailua, ja muistutus ARVONNASTA!

Tiistaitervehdys täältä syysloman syleilystä! 

Tai itse en nyt lomalla varsinaisesti olekkaan, mutta pari vapaata sain kuitenkin pitää koululaisten kanssa, joten aamu on alkanut rauhallisesti teekupposen äärellä, tuoreen leivän tuoksussa ja kynttilän loisteessa. Tänään en uhrannut ajatustakaan siivoukselle, vaan lähdimme tyttöjen kanssa kaupungille ja kirjastoon humputtelemaan.

Senverran sain intoa edellisen postauksen ihanista tsempeistänne, että täällä on viikonlopun aikana alkanut kylpyhuoneessa tapahtua kummia! Suti on heilunut jo kylppärin katonrajassa, ja huomattavaa raikkautta on jo havaittavissa :) Tosin vielä on paljon puuhattavaakin, joten kuvia ei ole vielä esiteltäväksi asti. 

Muistuttelen samalla vielä tuosta arvonnasta tuolla pari postausta alempana! Sunnuntaihin asti vielä aikaa osallistua. Paljon siellä onkin jo sakkia kirjaa havittelemassa.
Kiitos kaikille mukavista viesteistänne!


Nyt lähden maistelemaan esikoisen paistamia lettuja, kuopuksen kattamaan pöytään :)

Lomaterveisin:

Iida Emilia

9 kommenttia:

 1. Ihania lettukestejä teille <3
  Olen monena päivänä tässä selaillut blogiasi sekä teiltä ollutta sisustuslehtijuttua, jonka olen säilönyt leikekirjaani. Olen muuttamassa uuteen kotiin ja jotenkin sinun kotisi saa minut ihastumaan ja inspiroitumaan yhä uudelleen! Reipasta syksyä!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa lomaa lomalaiset !
  Nauttikaa tästä ihanasta syksystä <3

  VastaaPoista
 3. Eija: Voi suurkiitos ihanasta viestistäsi <3 Kylläpä lämmittää sydäntäni todella :) Mahtavaa, jos tämä matala majasemme tarjoaa jollekulle inspiraatiota ja innostusta laittaa sitä omaakin! Tsemppiä sulle muuttopuuhiin, ja onnea uudesta kodista!

  Täällä tosiaan saatiin nauttia rapeista ja makeista letuista. Esikoinen on kova leipomaan, ja lettujakin tehnyt jo useaan otteeseen. Nyt onnistuivat kyllä täydellisesti!

  Allidaalia: Kiitos kamuseni <3 Huomenissa palaan taas töihin, mutta syksystä nautitaan yhä :)

  VastaaPoista
 4. Rentouttavia lomapäiviä Sinulle! <3
  Nyt ainakin säät ovat kohdillaan, auringonpaistetta ja pikku pakkasia aamuisin!
  Nauti minunkin edestäni! ;)

  Halauksin, Emppu

  VastaaPoista
 5. Oih kuinka kauniit kuvat <3

  VastaaPoista
 6. Kiva kuulla, että olet laittanut tuulemaan kylpyhuoneessa! :) Jostainhan se on aloitettava. ;)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia:) Oikein mukavaa loman jatkoa!:)

  VastaaPoista