tiistai 22. syyskuuta 2015

Jyväskylän jyväsiä sisustajalle

Voi miten mahtava viikonloppu takana!

Jo perinteiseksi muodostuneeseen tapaan kokoonnuimme jälleen sisustus-siskosten porukalla yhteen, ja tällä kertaa suuntasimme kohti Jyväskylää. Tämä keski-suomessa sijaitseva kaupunki oli meille jokaiselle sopivan matkan päässä, ja muutamalle tuttu paikka jo entuudestaan. Näin sisustajan silmin kohteemme oli oikein antoisa, ja siksi haluan teillekin jakaa näitä herkullisia tiedonjyviä :). 

Vaikka reissumme alku olikin jännitystä täynnä ( bussit eivät kulkeneet lakkojen takia, eikä myrskyisät sääennusteet näyttäneet järin houkuttelevilta ) niin kaikki sujui kuitenkin lopulta upeasti. Aina joitain kommelluksiakin mukaan mahtuu, mutta tylsää ei ole varmasti.

Kivoja kohtaamisia, kauniita sisustuspuoteja, herkkuruokia, naurun remakkaa ja maailman parannusta yömyöhälle...niistä on meidän reissut tehty :)


Aamuvarhaisen ajomatkan ja lounaan jälkeen otimme suunnaksi Muuramen, sekä siellä sijaitsevan
Tähän suloiseen puotiin pääsyä olin odottanut kovasti, ja odotukseni todella palkittiin!
Annivalin hyllyt notkuivat mm. Green Gaten, Mailegin, Riviera Maisonin ja Tafelgutin ihanuuksia.
Ystävällinen henkilökunta toivotteli meidät tervetulleeksi, ja ostosten lomassa hörpeimme päiväkahvit kera pienten herkullisten suupalojen.

Viihdyimme täällä ihastellen niin pitkään, että myyjättäretkin varmaan pelästyivät, notta lähteeköhän nuo täältä enää ollenkaan ;). Olisin voinut tyhjentää puolet hyllyistä, mutta pidin kuitenkin järjen äänen päässäni ja muistelin, ettei keittiössämme taida olla tilaa ihan kaikille GG:n kuoseille. Niinpä tyydyin valikoimaan muutaman punaisen laten tuleviin joulukattauksiin.

Vinkkaus muuten tähtifaneille, että tällä hetkellä kaikki tähtituotteet Annivalissa -20%













Näiden ihanuuksien ääreltä ajelimme onnellisina takaisin Jyväskylän keskustaan. Matkan varrella ihastelimme mm. kauniisti hoidettuja puistoalueita.


Seuraavaksi olikin vuoro tutustua keskustassa sijaitsevaan  

Sisustus Satiiniin

Tämä kahdessa kerroksessa toimiva kaunis puoti oli todella mukava uusi tuttavuus, jonne upeasti sisustetut näyteikkunat houkuttelivat sisään. Erittäin ammattitaitoinen ja iloinen palvelu jätti jokaiselle meistä mukavan mielen.

Täälläkin saimme hörpätä ostosten lomassa mehua ja pistää suut suklaalla makiaksi.

Myös pienet lahjat saimme kotiinviemisiksi. Ja löytyihän täältä vaikka mitä kivaa muutoinkin. Runsaat valikoimat mm. RM:ää, Lexingtonia, Svaneforssia, hieman myös Green gatea, sekä erivärisiä palloja valosarjoihin laitettavaksi.

Myyjätär kertoi, että tällä viikolla liike laajenee viereiseen liiketilaan ja valikoima kasvaa sen myötä. Esim. tapetteja ja puulattioita oli tulossa lähiaikoina myyntiin.














Sisustus Satiinin läheltä, samalta kadulta, löysimme todella sympaattisen kahvilan, jota emme voineet ohittaa vaikka herkkuja jo olimmekin pitkin päivää mättäneet ;)


Tämän kahvila Wilhelmiinan idyllinen sisustus, sekä mielettömän mahtavat kakkuvalikoimat kannattaa käydä kurkkaamassa. Nam!








Maukkaan kahvihetken jälkeen tepastelimme kävelykadulle, kolmikulman ostoskeskukseen, jossa pysäköimme itsemme   Sisustus Nostalgian  kohdalle.

Täällä erittäin avarassa ja tilavassa liikkeessä oli paljon erilaista maalaisromanttista sisustustavaraa, joka sai meidät huokailemaan ihastuksesta. Valikoimiin kuului mm. Krasilnikoff, IB- Laursen, Hannas, Bukowski, Miljögården, Jean d`Art Livingin maalit ym, ym...

Kaikki tuotteet oli laitettu esille kauniisti ja hyvällä maulla, vaikka myyjätär kertoikin, että kaikki oli vielä liikkeessä "sekaisin", kun syksyn uutta tuli kokoajan lisää ja vanhoja juttuja myytiinkin siksi pois -20% hintaan. 

Itse ihastelin erityisesti nostalgisia, valkoisia pienkalusteita, suloisia kaapistoja, hyllykköjä ja lokerikkoja, joita myymälässä oli tarjolla runsain mitoin.














Nostalgisten tunnelmien jälkeen ehdimme vielä kierrokselle hieman sivummalla sijaitsevaan Pieneen Kamariin, joka nimensä mukaisesti oli erittäin pieni, mutta sitäkin suloisempi! 
Myös ihana askarteliike Harjun paperi ansaitsee oman mainintansa.

..................

Kun shoppailukierroksen jälkeen raahauduimme väsyneinä yöpaikkaamme:

Sokos Hotel Alexandraan


siellä olikin meitä mukava yllätys vastassa. Pullo kuohuvaa ja pientä purtavaa :)



Tyylikäs hotellimme sijaitsi aivan keskustan sykkeessä ja rautatieaseman vieressä, joten kulku oli erittäin helppoa. Mukava asiakaspalvelu, pehmoiset patjat ja runsas aamiainen takasivat miellyttävän hotellikokemuksen.




Pienen lepo- ja siistiytymishetken jälkeen kävimme illastamassa pitkän kaavan mukaan hotellin Jalo-ravintolassa, ja loppuillan kohokohtana vietimme jälleen pyjamabileitä hotellihuoneessa sokerihumalassa kikatellen.

Seuraavan päivän valjetessa teimme vielä kierrokset Jyväskylän kirppareilla, ja lounaan jälkeen lähdimme ajelemaan takaisin kotiin päin. Aika ei valitettavasti riittänyt enää Sateenkaaren taa eikä Vitikkalan kartanoon, jotka olisivat olleet myös varmasti ihanat paikat tutustua.



Tämä hotellin yksi seinällä oleva mietilause onkin hyvä lisä tähän loppuun.


Muistakaahan tekin pitää huolta itsestänne ja tehdä asioita joista itse nautitte.

Nämä pienet irtiotot ystävien kanssa antavat kovasti voimia ja iloa arjen keskelle!

Ihanaa viikon jatkoa!

Iida Emilia

-Yhteistyöpostaus-

12 kommenttia:

  1. Ihana postaus kuvineen♥ ja oli kyllä mukavaa♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna <3
      No niin oli jälleen kerran :)

      Poista
  2. Kiitos upeasta seurasta :)
    Tätä reissua oli ootettu niiiiiiin kauan ja tällä sekä reissumuistoilla mennään taas pitkälle ♡
    Oli ihana nähdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi <3 Oli kyllä mukavaa!
      Seuraavaa reissua suunnitellen :)

      Poista
  3. Anonyymi8.47

    Voi miten ihania putiikkeja ❤️ Mukava tuollainen blogitapaaminen ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin kivoja puoteja <3 Nyt oikein harmittaa että miksen ostanut vielä vähäsen enempi sitä ja tätä ja tuota ;)

      Nämä tapaamiset ovat kyllä aina niin mukavia ja terapeuttisia :)

      Poista
  4. Ihana reissupostaus 😊😊 kiitos!

    VastaaPoista
  5. Nostalgiassa olen itse käynyt monta kertaa, en tosin nyt vähään aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli kyllä hyvät valikoimat kaikenlaista! Jos asuisin lähempänä niin olisin ehdottomasti vakkari-asiakas :)

      Poista
  6. Oli niin kivaa <3 tällä mennään pitkälle taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näin on <3 Ihana muistella taas kaikkia hullutuksia ;) Ei vaan malta odottaa seuraavaa kertaa...

      Poista