torstai 2. helmikuuta 2017

Kylpyhuonesuunnitelmia

Tähän väliin hieman inspiskuvia ja haaveita unelmien kylpyhuoneesta sekä kodarista :)

Te siellä ruudun takana, jotka olette seurailleet blogiani pidempään, tiedätte, että olen haaveillut kylpyhuoneremontista(kin) jo ikuisuuden!!! Jostakin syystä tuo tuikitärkeä ja paljon käytössä oleva tila on kuitenkin aina se viimeinen, johon rahaansa ja aikaansa viitsisi käyttää. Kylpyhuone jää  usein piiloon katseilta, eikä siellä vietetä kerrallaan pitkiä aikoja päivässä. Siksi varmaan tilan remontointia tulee siirrettyä ja siirrettyä, vaikka tietääkin, että valmiina asiat toimisivat siellä paremmin ja pyykkäyshommatkin sujuisivat kuin leikiten.

Muistatteko vielä wc-tilojemme rempan, jossa kulahtaneet 90-luvun turkoosit laatat boordeineen peittyivät puhtaanvalkoisen Ronseal kaakelimaalin alle. Olemme olleet todella tyytyväisiä  remonttiin, ja maali on pysynyt seinissä erittäin siistinä. Kuvat muutoksesta voit kurkistaa täältä ja täältä. Remontti on tehty jo vuonna 2011 ja sielläkin kovasti uhosin aloittavani kylpyhuoneen laattojen maalausta pikapuoliin!!! Huoh!

Nyt olemme päässeet aiheessa edes senverran pidemmälle, että maalit ja vanhojen laattojen esikäsittelyyn tarkoitetut Nitor pesuaineet odottelevat kaapissa. Esteenä on enää vain rahan puute, sillä kylpyhuoneeseen pitäisi uusia samalla kerralla kalusteet ja vaihtaa pesukoneen paikkaa. Putkimiehelle ja sähkärillekin pitäisi maksaa palkat, joten pikkuisen pitäisi säästellä vielä, sillä remppabudjettimme tosiaan meni jo!  Haaveista on kuitenkin hyvä aloittaa ja pinterestiin on kerääntynyt paljon inspiroivia kuvia kauniista kodinhoitotiloista ja kylpyhuoneista.


( Pinterest )

Meillähän ei ole varsinaista kodinhoitohuonetta ollenkaan, mutta kylpyhuone on suhteellisen tilava, joten sinne saa kohtuuhyvin yhdistettyä pyykkihuollonkin. Näissä kuvissa on ihanaa rentoa maalaistunnelmaa, jollaista toivoisin löytyvän meiltäkin!

( Pinterest )

( Pinterest )

 Kylppärin väritys tulisi olemaan melko valko/musta kuten wc-tiloissakin. Nuo alakuvassa näkyvät Ikean Hemnes sarjan kalusteet miellyttävät silmääni ja sopisivat tyyliltään hyvin kotiimme. 

( Pinterest )

Ruutulattia olisi ihana, mutta lattialle emme nyt toistaiseksi meinaa tehdä mitään. 
Jokatapauksessa seinien valkaisu ja kalusteiden vaihto muuttaisivat ankean tilan aivan varmasti raikkaammaksi ja pyykkipäivistä tulisi taatusti mielekkäämpiä!

( Pinterest )




Näissä unelmissa kohti uutta päivää! Tänään tapaan ystävääni ja käymme 
piiitkästä aikaa kirpparilla.

Haaveiden siivittämää helmikuuta!

Iida Emilia

-Yhteistyössä Colornova Oy-


14 kommenttia:

  1. NIin tykkään samasta tyylistä kuin sinäkin ja okei haaveilla saa aina ja pitääkin..
    Juuri koitan puhua miestä ympäri että laittaisi pesukoneiden päälle hyllyt :D
    jos edes jotain pientä muutosta kalusteilla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä tyyli ihastuttaa kyllä aina vaan :)
      Toivottavasti saat hyllyt seinään! Kyllä pienetkin jutut piristävät kummasti.

      Poista
  2. Kauniita inspiskuvia ja nuo vessan uudistuskuvat...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannele :)
      Vessan remppa oli kyllä onnistunut. Tykkään edelleen :)

      Poista
  3. Täällä on toinen joka haaveilee vessan remontista. Isäntä ei ehdi kuulemma tehdä, kun piha/metsätöitä on niin paljon. Se on vain tekosyy, tykkää olla pihalla enemmän kuin pienessä vessassa kontillaan :) :)
    Ihania ideoita olet löytänyt, kiitos ideasta, mäkin teen vessan suhteen noin.
    Pitää kattella ja miettiä mitä pantais ja minkälaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, hieno juttu jos sait idean täältä mukaasi vessaremppaan! Tuo maalaus on suhteellisen helppo homma toteuttaa ja huomattavasti edukkaampaa kuin alkaa purkamaan ja laatoittamaan alusta alkaen :). Jospa se isäntä innostuisi tästä :)

      Kiitos kommentistasi! Ja mukavaa illan jatkoa!

      Poista
  4. Anonyymi7.00

    Kaikki noista kuvista voisi olla teidän kauniin kodin kylpyhuone <3 Ihania inspiskuvia olet löytänyt :) Kivaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia!<3 Toivotaan, että pääsisimme edes lähelle jotakin noiden kuvien tunnelmasta :) Iloa viikonloppuusi!

      Poista
  5. Ihania suunnitelmia ja haavekuvia. Meillä myös kylppäri ja saunaremontti on haaveissa ja olisi enemmän kuin ajankohtainen. Rahanpuutteen vuoksi sitä on täälläkin lykätty hamaan tulevaisuuteen. Meillä remontti pitäisi tehdä pohjia myöden, eli vesieristeistä lähtien uusiksi. Myös kylppärin molemmat ovet pitäisi uusia ja tietysti kaikki lattiasta kattoon. Säästää voisi WC_istuimen ja kiukaan... Pitkä penni siis...
    Onneksi aina voi haaveilla!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Huh! Teillä on kyllä melkoinen urakka edessä ja tuohon tosiaan uppoaa melkoinen rahamäärä. Mutta hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty! Haaveillaan siis :)

      Hyvää viikonloppua!

      Poista
  6. Olet kyllä löytänyt niin ihanat kuvat! Sopisi kyllä teidän kodin tyyliin minustakin ihan jokainen! Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että inspiraatiokuvat kohtaavat tyylini. Jotakin noiden kuvien tunnelmasta tahdon ehdottomasti myös omaan tulevaan kylppäriin :)

      Ihanaa viikonloppua sulle Marita!

      Poista
  7. Voi, mäkin haluaisin remppaa kodarisaralla! Nyt kuulemma vuoden saa vielä haaveilla ja sitten ruvetaan tositoimiin =) meille tulisi vaatesäilytys samaan kun kodari samalla laajenee kuistin (!) puolelle.
    Ihanaa jos saatte uutta pian!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pianhan se vuosikin kuluu ;) Nyt teillä on hyvää aikaa siis suunnitella, ja miettiä haasteelliselle vaatesäilytyksellekin paikkoja :)

      En malttaisi myöskään odottaa! Toivottavasti päästään pian tekemään :)

      Poista