tiistai 30. lokakuuta 2018

Syysistutuksia ja tuulen tuiverrusta

Hellurei!

Jos viime postauksessa olin valmis kääriytymään talven syleilyyn, niin nyt perun sanani! Aivan järkyttävä tuuli ulkona. Tukka melkein lähti ja viima kävi sieluun asti. Kyllä tuli jo kesää ikävä!
Mutta tottuuhan tuohon kylmyyteen kai pikkuhiljaa...hrrr...ja onneksi sisällä on mukavan lämmintä. 

Viikonloppuna tuli laiteltua pihaa talviteloille ja samalla virittelin syksyisiä istutuksia terassille.
Pari kurpitsaakin pääsi kaupasta kyytiini ( ihan koristeeksi tosin ). Olivat niin upean sävyisiä nuo Japanilaiset talvihokkaidot. Saavat tuoda ripauksen halloweenhenkeä pihaan, sillä muutoin taidan sivuuttaa tuon juhlan sujuvasti.

Joulu sensijaan alkaa saada sijaa ajatuksissani yhä enemmissä määrin. Kuuntelin yhtenä päivänä jopa joululaulujakin ja kuopus halusi leipoa ensimmäisen satsin pipareita. Pikkujoulujakin täällä suunnitellaan. On se vain joka vuosi yhtä ihanaa aikaa.





Meinataanko teillä juhlia halloweenia vai joko joulu kolkuttelee mielessä?

Kivaa viikon jatkoa!

Iida emilia

11 kommenttia:

  1. Enpä minäkään ole vielä sisäistänyt tuota Halloweenia, joten eipä sitä tule mitenkään vietettyä! Sen sijaan joulu on täälläkin jo mielessä ja tämän viikon viikkosiivojen jälkeen ajattelin virittellä paperitähdet ikkunoihin. Joululauluja mekin ollaan jo kuunneltu ja ekat lahjat on ostettu. Tästä se taas lähtee 😄 Mukavaa päivää sinne synkästä ilmasta huolimatta ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin ja aivan ihanat kuvat taas 😍

      Poista
    2. En minäkään pääse tuohon halloweenhömpötykseen mitenkään mukaan. Toki jos joku muu juhlat järkkäisi, niin olisin innolla mukana, mutta itse en vaan millään viitsi nähdä vaivaa ;). Mielummin alan minäkin laitella joulua ja se ensimmäinen askel on meilläkin paperitähdet ikkunoissa :)

      Mukavaa marraskuista loppuviikkoa teille <3

      Poista
  2. Kyllä, tuullut on ihan hurjasti! Ja miten jännää, että ensimmäiset kylmät ovat tuntuneet niin kamalan kylmiltä. Oli taas niin kauniita kuvia sinulla <3. Jostakin syystä, vaikka syksyä ja jonkin sortin halloweeniakin on tullut viriteltyä, on joulu minullakin jo "iskenyt päälle" ja askartelusormia kutittaa kovasti! :) Mukavaa talven alkua, äläkä anna tuulen viedä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon viestistäsi Ulla Annika! Nämä ensimmäiset kylmät tuntuu aina ihan järkyttäviltä! Jotenkin kummasti niihin aina karaistuu kuitenkin :). Nyt näyttääkin olevan aurinkoinen ja tuuleton päivä tänään, joten ehkäpä ulos uskaltautuisi :D

      Minäkin monesti otan talteen kivoja Halloween askartelu-ideoita ja toisinaan hetkeksi innostun, että jospa järkkäisikin kunnon kauhubileet...mutta eih...ei se vaan vedä mukaansa. Ihailen kyllä muita, jotka jaksaa värkkäillä. Onhan se ihanaa, että tähän pimeään syksyyn mahtuu erilaisia juhlateemoja, jotka piristävät arkea :)

      Tunnelmallisia loppusyksyn päiviä sinullekin <3

      Poista
  3. Ihania syksyisiä tunnelmia siellä!
    Joulu jo täälläkin mieleen hiipii...

    Mukavaa lokakuun viimeistä päivää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sari :)

      Oikein mukavaa marraskuuta ja hiljalleen lähestyvää joulun aikaa! Nyt tunnelmoidaan <3

      Poista
  4. Ihanan näköistä! <3 Meilläkin leivottiin jo ensimmäinen satsi pipareita viime viikolla ja ensimmäiset valotähdet pääsivät jo ikkunaan :) Halloweenia emme normaalisti juhli, mutta tänä vuonna neidit halusivat järjestää kavereilleen pienet Halloween-bileet, eli niitä juhlitaan sitten huomenna... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3

      Minäkin voisin asentaa tähdet tänä viikonloppuna ikkunaan. Toisivat kivasti valoa pimeyteen :).

      Jee! Hauskoja juhlia teille. Meilläkin on muutaman kerran Halloweenia lasten kavereiden kanssa juhlittu aikanaan, mutta nyt on jäänyt.

      Poista
  5. Onpas hieno! :)

    VastaaPoista