tiistai 24. syyskuuta 2019

Syysfiiliksiä

Kolea, mutta kauniin aurinkoinen syyspäivä aluillaan.
Aamulla maa oli kimaltelevan kuuran peitossa ja puiden punastelevat lehdet lennähtelivät tuulen matkassa kauas kotikonnuiltaan, osa näemmä pujahti etuovesta meille kyläänkin :)

Lasten lähdettyä kouluun, jäin nauttimaan vapaapäivän hiljaisuudesta lämpöisen teekupposen ääreen ja katselemaan ikkunasta avautuvaa, syksyisen kaunista maisemaa. Taitaakin pihan syyspuuhat kutsua tänään ulkoilemaan.

Kaapin perukoilta kaivelin neuleita ja villapaitoja esille. Rakastan syyspukeutumista, vaikka paksumpiin vaatekerroksiin kietoutuminen vaatiikin jälleen totuttelua kesän jälkeen. Mutta mikäs sen ihanampaa, kuin pehmoiset villasukat tai neulepusero lämmittämässä mieltä ja kehoa viileänä päivänä.




Olenko ainut, jonka mielestä juuri tämä syyslukukausi kuluu ihan hirveällä vauhdilla? 
Tuntuu kuin juuri koulut olisivat vasta alkaneet ja silti syyslomakin häämöttää aivan näköpiirissä! Eikä aikaakaan, kun se "nimeltämainitsematon juhlakausikin" sieltä koittaa ;)

Tunnustan, että saatoin tällä viikolla selailla jo vanhoja j...ulehtiä. Ehkä Pinterestissäkin eksyin jou.... eipäs kun talvisten kuvien pariin. Fiilistely on ihan parasta!




Mutta nyt nautitaan syksystä: sen väreistä, raikkaudesta, hämäristä illoista lyhtyineen.
Niin kliseistä, mutta toimii...ihan joka vuosi :)

Tunnelmallista tiistaipäivää!

Iida Emilia

4 kommenttia:

  1. Vo mitä ihania kuvia. Näistä saa aina niin inspistä omaan kotiin<3 Ja sä et oo kyllä ainut joka on vähän jo selaillut niitä j...ukuvia ja-lehtiä:) Mutta nautitaan nyt eka tämä ihana syksy ja sen mahtavat värit<3

    Ihanaa viikkoa sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti Ulla <3 Kiva kuulla, jos jotakin inspistä löytyy näistä iänikuisista samoista nurkista ;). ( Jotakin uutta kuvakulmaa pitäisi keksiä ).

      Juu, siis aika lähellähän se aika jo on...joten kyllä vähän voi inspistä jo hakea ja tunnelmoida :). Kyllähän sitä kevättäkin aletaan odottaa jo helmikuussa :D

      Oikein mukavaa viikkoa sinnekin!

      Poista
  2. Ihanan tunnelmallisia syksykuvia<3
    J-juttu tosiaan jo käy mielessä ja pakko myöntää,että hieman jo selailin (salaa) lehtiäkin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniit kiitokset <3
      Hih, ihanaa aloitella fiilistelyt ajoissa :)
      Oikein mukavaa syksyn jatkoa sinne!

      Poista