tiistai 8. lokakuuta 2013

Pyykkituvan tohinoita ja kylppäriunelmia


Voiko olla mitään ihanampaa kuin puhtaan pyykin tuoksu! Valkeat puhtoiset lakanat, joihin pujahtaa väsyneenä päivän touhujen jälkeen, tai siististi pinotut pehmoiset vaatekasat vaatekaapin hyllyillä :) Pieniä arjen iloja nämäkin, joita ei tule aina ajatelleeksi silloin kun pyykkikasat huojuvat katon korkeudella, ja pesukone tuntuu pyörivän aamusta iltaan, eikä se likapyykki siltikään lopu koskaan! 


Pyykkääminen on kuitenkin ihan mukavaa puuhaa. Ja vieläkin mukavampaa se olisi jos omistaisi tilavan, viihtyisän kodinhoitohuoneen pesutorneineen ja kuivauspaikkoineen. Meiltä löytyy vain sellainen pienehkö yhdistetty kylppäri/kodari/saunatila, joka elää vielä 90-lukua turkoosine laattoineen ja boordeineen. Ihan vielä siistissä ja hyvässä kunnossa sinänsä, mutta ei ihan minun makuani mukaileva. Olen haaveillut kylppärin remontista jo piiiitkään. Siis ihan liiankin pitkään, mutta mitään en ole saanut aikaiseksi. Kesällä sentään sain hankittua laatta- ja kattomaalit, joilla tilan saisi raikastettua. Mutta missä luuraa Tarmo? Ja mihin katosi Into? Kuka antaisi sen alkupotkun persuuksiin? Sitä tässä nyt vaan odotellaan ;)


Kylpyhuoneesta löytyy ihan kivoja yksityiskohtia ja vanhoja aarteita. Löytöjä mummolasta ja kirpputoreilta. Niillä saa mukavasti ilmettä tylsään tilaan, mutta nekin pääsisivät paremmin oikeuksiinsa oikeanlaisessa tilassa.



Kaikkein parhaimman löydön teki ystäväni Allidaalia, jolle olin kertonut etsiväni nättiä kaappia kylppäriin. Eräänä kauniina päivänä ystäväni pirautti, että nyt se kaappi on löytynyt! Kirppispöydällä se seistä nökötti, ja odotteli uutta omistajaa. Alli nappasi kaapin siltä istumalta matkaansa, ja kiikutti sen meille. Ihana ystävä. Kiitos vielä edukkaasta loisto-löydöstä :)

Pikkukaappi ei ole vielä päässyt seinälle asti ( jonkun pitäisi maalata ne laatat ensin ) mutta siellä se kuitenkin kiltisti odottaa vuoroaan.






Niin jo näen silmissäni kaiken valmiina. Hieno siitä kylppäristä vielä tulee, enkä malta odottaa että pääsisin sisustuspuuhiin! Mutta miten se maalauksen aloittaminen tuntuu nyt ihan hirveän rasittavalta! Voi plääh.



Yksi on kuitenkin varmaa...pesukone se jatkaa pyörimistään, ja minä jatkan unelmointia. Nyt painun  sinne puhtaisiin lakanoihin. Nukkumatti taisi käväistä juuri kylässä :)

Sweet dreams!

Iida Emilia

21 kommenttia:

  1. Huomenta ystäväiseni <3

    Taas aivan super ihanat kuvat ja tunnelma! Miletön toi Allin löytö, mitenkäs sitä et ole aikaisemmin meille esitellyt...super suloinen <3

    Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
  2. Onpa kauniit kuvat!
    Meillä on sentään erillinen tila, missä pesutorni ja pyykkikorit mahtuvat olemaan, mutta kyllä iso kunnon kodinhoitohuone on unelmissa täälläkin!
    Vaikka lapsi on vasta reilu kolme kuukautta, tuntuu että hänen tulonsa on triplannut pyykin määrän! :)

    VastaaPoista
  3. Kauniit tunnelmallisett kuvat. :) Sitä Tarmoa täälläkin usein kaipaillaan, kun ideoita syntyy vauhdilla ja toteutus laahaa aina jälkijunassa...
    Kaunista syksyä,
    Tanja
    Charm

    VastaaPoista
  4. Anonyymi22.13

    Ihana ystävä todella. Ja mahtava kaappi <3

    VastaaPoista
  5. Jestas miten kauniit kuvat <3 Ja tuo kaappi on aivan ihana! Alli se tekee kyllä niin hyvä löytöjä ja ihana kun jaksaa myös muille niitä tehdä <3

    VastaaPoista
  6. Hei ja toivon, että Tarmo ja Into pian tulevat esiin ;)

    VastaaPoista
  7. Kyllä se Tarmo ja Into sieltä vielä tulla tupsahtaa ;).
    Siis aivan ihanan kaapin Allidaalia sinulle löysi <3.

    Ihastuttavaa päivää.

    -Erica-

    VastaaPoista
  8. Anonyymi4.20

    Mielettömän kauniita kuvia!
    E-R

    VastaaPoista
  9. Tarmo ja Into antavat odottaa itseään meilläkin.. Tuntuu että projekteja olisi niin monta, ettei tiedä mistä aloittaisi! Mutta sinun pyykkihuonekombinaatiostasi tulee lumoava, sen verran upealta näyttivät jo nämä kuvat <3

    VastaaPoista
  10. Anonyymi10.33

    Meillä myös sama ongelma. Tarmo ja Into hukassa. Mihin kummaan lie kadonneet. Meillä kylppäri odottelee samaa projektia, seinien maalausta ja ehkä lattian ylitasoittavaa epoksipinnoitetta. Mutta muista ottaa ennen ja jälkeen kuvia, niitä odotellessa...
    -Paula-

    VastaaPoista
  11. Voi kun kauniita kuvia! Ehkä niiden myötä Tarmo ja Intokin palaavat, ;D

    VastaaPoista
  12. Upeita yksityiskohtia!
    Olisipa isompi kylppäri.. :)

    VastaaPoista
  13. Ansku: Kiitos Anskusein, kiva kun piipahdit aamusella kylässä :) Kaappi on tosiaan ollut meillä jo pitkään, mutta jotenkin tuo kylppärin keskeneräisyys ja kauheus on saanut niin lamaantumaan, etten ole muistanut ihanuutta esitellä ;)

    Johanna: Kiitos viestistäsi! :) Meilläkin vain kaksi lasta, ja silti tuntuu että pyykkiä tulee ihan hirveästi! Yksi vauva taitaa kyllä sotkea yhteensä saman verran ;) Itsekkin muistan kuinka vauvantulo mullisti kaiken...myös pyykkituvan ;)

    Tanja: Kiitokset )No niinpä! Kumpa joku muu vois toteuttaa ne ideat sitä mukaa kun niitä pompsahtelee ;)Mukavaa syksyä sinnekkin!

    Micu: No eikös vaan , ja kiitos :) Kaappi on tosi kiva. Mietin vaan, että noi nupit voisi vielä vaihtaa.

    Jonna: Moikkelis ja kiva kun jätit viestiä <3 On se Alli kyllä niin mestari! Ja kiitos tsempistä! Ehkä se tarmo ja into löytyvät ihan pian nurkan takaa :)

    Erica: Kiitos paljon <3 Mukavaa päivää sinulle myös!

    E-R: Kiitos :)

    Merkkari: Kiitokset. Kiva kun piipahdit :) No sepä se, että liian monta projektia mielessä. Pitäis keskittyä aina vaan yhteen asiaan kerrallaan ;)

    Paula: Kiitos paljon viestistäsi! Empäs olekkaan kuullut tuollasesta epoksitasoitteesta!? Meidän lattialle pitäis nimittäin jotain ehkä myös tehdä. Mutta jos tosiaan joskus pääsen hommissa vauhtiin, niin otan ennen ja jälkeen kuvia juu :) Ja tsemppiä teidänkin kylppäriremppaan!

    Minttu: Kiitokset! Näin minäkin vähän ajattelin, että jospa tän postauksen myötä vähän saisin lisäintoa, ja on sitä nyt ehkä tullutkin. Kai tuo kylpyhuone on vaan niin raskas rempattava, kun sitä tarvii kuitenkin päivittäin käydä suihkussa, ja siellä on ne pyykit levällään ja kaikki. Jotenkin se aloittaminen tökkii!

    La Petite Princesse: Kiitos! No älä muuta sano :)

    Toi kylpyhuone on varmasti siksikin jäänyt viimeiseksi remppakohteeksi, kun siellä ei kuitenkaan niin pitkiä aikoja päivässä vietä, eikä sinne pääse yleensä vieraitakaan, että jotenkin sitä ajattelee, että meneehän se nyt paremmanpuutteessa noinkin ;)

    Mutta jospa mä nyt saisin itseäni niskasta kiinni! Toivotaan näin :)

    VastaaPoista
  14. Onpas "puhtaat" kuvat!;D Suloista wanhaa tunnelmaa...

    Ihana ystävä, kun nappaa löydön mukaansa ja tuo tullessaan:)Hieno kaappi!

    Kyllä se remppatsemmpi löytyy aikanaan!;)

    VastaaPoista
  15. Kyllä se inspis sieltä vielä tulee! MÄ olin varmaan puolvuotta tekemättä kodin eteen mitään ja nyt kauhee touhotus päällä ;) Taas niin ihania kuvia.

    VastaaPoista
  16. Tuo kaappi on kyllä todella viehättävä, kerta kaikkiaan! :) Voisin itsellenikin kuvitella jotain tuollaista, jos joskus olisi se oma koti. Ihana ystävä siulla, kun tuon löysi. :)

    Toivottavasti saat pian suuren inspiraation maalauspuuhiin! Lähetän täältä virtuaalisen potkun...! ;)

    VastaaPoista
  17. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  18. Toi kaappi on vaan niin ihana ! Sopii täydellisesti teidän kotiin ! Toivotaan että Tarmo&Into saapuvat pian paikalle ja saamme ihastella lisää kauniita kuvia !
    Tarmokasta viikkoa Innon kera :)

    VastaaPoista
  19. Kiitos kommenteista ja tsempeistä! Intoa on jo heti enemmän löytynytkin :)

    VastaaPoista
  20. Ihania kuvia ja tuo kaappi on kaunis !

    Mä eksyin jostain blogiisi ja oli liityttävä lukijaksi :) Mulla on nyt työn alla pyykkituvan / ompeluhuoneen yhdistämis suunnitelma, mut onpas vaikeaa keksiä miten asiat laittaisi. Pyöritellyt kuivausrumpua (jonka vasta hankimme) ympärihuonetta eli tää ois tulossa meidän vanhaan keittiöön. Siihen asti pyykkikone saa olla kellarissa odottamassa vuoroaan :) Ois kyllä monta muutakin prokkista, kuhan just jostain sais sen kipinän aloittaa ja sitten ei meinaakaan enää lopettaa!

    VastaaPoista
  21. Susu: Kiitos viestistäsi :) Kiva kun tänne eksyit, ja tervetuloa lukijaksi!

    Tsempit sinnekkin projekteihin! Välillä juu täytyy pitkään miettiä ja harkita, ennenkuin pääsee tositoimiin. Mutta hiljaa hyvä tulee, ja sitten tosiaan kun pääsee vauhtiin, niin yleensä mopo karkaa täysin käsistä ;)

    VastaaPoista