tiistai 1. elokuuta 2017

Elokuu

Tervetuloa elokuu!

Jotenkin hieman haikea olo, kun kesä alkaa lipua hiljalleen ohi, mutta samalla kuitenkin otan elokuun hämärämmät illat ja pian alkavan arjen ilolla vastaan. Ja onhan tässä vielä kaunista kesää sentään jäljellä. Eikä se elämä toki lopu, vaikka kesä jossain vaiheessa loppuukin ;)

Mutta viikonloppuun mahtui kyllä niin ihania hetkiä, että niiden voimin jaksaa taas pitkälle. Tapasin nimittäin lapsuuden ystäviäni mökkeilyn merkeissä, ja meillä oli ihan mielettömän hauska reissu! Meidän kuusihenkinen tyttöporukkamme kokoontui jo aikanaan teini-iässä jopa viikoksikin mökkeilemään, ja nyt halusimme verestää näitä nuoruusmuistoja uudelleen.

Yksi ystävistäni sattui löytämään meille täydellisen, saunallisen pikkumökin, rauhallisen järven rannalta. Ilmat olivat suurimmaksi osaksi oikein lämpimät ja kesäiset, ruoka herkullista ja seura ihan parasta. ( Jälkkäriksi tietenkin paljon "nokkapaloja" ). Hauskaa huomata, ettei vuosien varrella mikään ole muuttunut, ja minua pelottaa yhä mennä yksin pimeässä huussiin ;). Nauruterapian lisäksi tuli paranneltua maailmaa teekupposten äärellä, ja poutasäästä nautittiin laiturin nokalla upeita maisemia ihaillen. Metsäretkeltä poimittiin tuoreet mustikat aamupalapöytään. Saunominen ja virkistävät (naku)uintireissut kuuluivat tietenkin myös suurena osana mökkeilyyn, ja osa porukasta uskaltautui uimaan vasta ensimmäistä kertaa tämän kesän aikana. 


Haastankin muuten ihan jokaisen lukijan käymään järvessä uimassa vielä tämän kesän aikana, mikäli et ole sitä jo tehnyt. Se on niiiin parasta kesässä! Vaikka ensin vesi tuntuu hyytävän kylmältä, niin kroppa tottuu todella äkkiä, ja pian huomaat innostuvasi vedestä kuin lapsi konsanaan. Viis vatsamakkaroista ja veteen vaan :)


Eteiseemme tulvii valoa kauniisti sisään uusien ulko-ovien myötä. Taloyhtiöömme tehtiin tosiaan ikkuna- ja oviremppaa, joten nyt meillä on lähestulkoon kokonaan uusi ja siisti koti!
Vielä kun kylppäri- ja saunaosaston saisi kuntoon, niin sitten olisi kaikki paikat tiptop.

Täällä pohdin kuvaa katsellessa, että pitäisiköhän nuo eteisen seinät maalata kuitenkin vaaleanharmaalla? 


Viikonlopun tunnelmia:


Mutta nyt on aika herätellä lapsukaiset ja lähteä kohti uusia, elokuisia seikkailuja.

Auringonpaistetta päiväänne!

Iida Emilia

16 kommenttia:

  1. Kuulostaapa ihanalta viikonlopulta ❤️ Minä jätin talviturkin jo juhannuksena, mut sen jälkeen ei ole tullut uitua. Jospa tänään pulahtaisi mereen 😚

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sitä se todella olikin :)
      Pulahdahan ihmeessä. Vesi virkistää niin ihanasti!

      Poista
  2. Ai että nämä sun kuvat♡ ja niin mukavan kuuloinen vkl♡ juu uiminen on kyllä huippua, itse heitin talviturkin vasta viime viikonloppuna ja kylläpä oli hauskaa 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jonna <3
      Lueskelinkin blogistasi teidän ihanasta kesäpäivästä rannalla, oli varmasti hauskaa. Vesileikit on parhaita! Harmi vaan, kun tämä kesä on ollut niin kolea ja rantapäivät jääneet vähiin :/

      Poista
  3. Ihania aurinkohattuja!Nuo sopivat vaikka sisustuselementiksikin!Blogissani arvontaa,käy osallistumassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Aikku! Juu niinhän ne sopivat...siksi ne varmaan ostinkin, kun halvalla löysin ;)

      Kiitos vinkistä, pitääpä tulla kurkkaamaan :)

      Poista
  4. Voi miten kivalta teidän viikonloppu kuulostaakaan!!! Unohtumattomia hetkiä!
    Myös meillä sauna ja kylppäri odottaa remppaa ja me lottovoittoa ennen sitä ;)! Ihanaa elokuuta teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna :) Kyllä todellakin oli huippuhieno viikonloppu. Ystävien seurassa aika kului kuin siivillä!

      Voi no sama täällä! Jostakin pitäisi saada ensin iso tukku rahaa, jotta saisi räjäytettyä tuon kylppärin uuteen uskoon. Mulla vähän suunnitelmissa sellainen pikainen kaunistusremppa alkuun, mutta siihenkin tarvitsee rahaa....joten odotellaan ja kypsytellään ideaa ;)

      Kauniita ja lämpöisiä elokuun päiviä teillekin!

      Poista
  5. Varmasti ihana viikonloppu!
    Meitä oli neljän tytön porukka keskikoulussa ja lukiossa. Tässä kuussa olisi tarkoitus tavata 34 vuoden jälkeen. Odotan innolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanne :)

      Voi ihan mahtavaa! Tulee varmasti ihana tapaaminen teillekin! Meidän poppoo on tutustunut toisiinsa jo ala-asteella, ja pari tyttöä tuli mukaan joukkoon riparilta.
      Sen jälkeen olemme tavanneet joka vuosi ainakin kerran. Viimevuonna olimme Berliinissä, koska se oli juhlavuosi kun täytimme kaikki pyöreitä :)

      Mukavaa elokuuta ja iloista tapaamista naisten kesken!

      Poista
  6. Huh minä en ole uskaltanut vielä heittää turkkiani pois.
    Tänään meillä on ukkostanut, satanut mutta myös paistanut aurinko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, no eipä se mitään. Onhan tämä kesä ollut kyllä niin kolea, ettei vedet ole oikein lämmenneet kunnolla ollenkaan. Juu ja tuota sadetta on nyt valitettavasti riittänyt runsaasti joka viikkoon. Jospa syksy olisi aurinkoinen sitten :)

      Poista
  7. Kauniita kuvia upeasta eteisestä!

    VastaaPoista
  8. Ihana tunnelma ja kaunis koti.
    Kivaa alkavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana ystäväiseni ja iloista viikon alkua sinnekin :)

      Poista