lauantai 27. tammikuuta 2018

Weekend

Viikonlopun lempeitä ja kiireettömiä hetkiä! 
Hitaita aamuja, ulkoilua, kotitöitä, hyvää ruokaa ja perheen yhteistä aikaa. 
Rakastan!

Osuvasti eräs tuttavani sanoikin, että onnellisia ovat ne, jotka osaavat nauttia pienistä tavallisista hetkistä, sillä ne jotka haikailevat vain suuria, eivät ehkä koskaan tavoita onnea. 

Samaan hengenvetoon täytyy todeta, että juuri eilen tuskailin, kun lähes joka toinen asiakkaani tai tuttuni on lähdössä lomalle lämpöön tai edes johonkin reissuun! Kyllä lähtisin minäkin! Tuntuu, että tavallisia kotiviikonloppuja on ollut syksyn ja talven aikana loputtomiin. Kieltämättä edes jokin pieni vaihtelu piristäisi. On tämä talvi vaan niiiin pitkä!

Harmitti kun vesisade vei lähes kaikki lumet mennessään, mutta silti osa minusta iloitsi siitä, että maata oli jälleen näkyvissä. Talitintit visersivät ja räystäät tippuivat. Keväthaikeus iski!
Pakkasukko ei antanut kuitenkaan vielä periksi, ja hyvä niin :)Tavallisuudesta poiketen matkaan tänään kuitenkin kotisohvan sijasta elokuvateatterin penkille! 
Esikoisen kanssa menemme katsomaan The Greatest Showman-leffaa. Tytär kävi elokuvan jo kertaalleen ystäviensä kanssa katsomassa, ja kehui sen niin maasta taivaaseen, että minunkin on se nähtävä! Nessut vain mukaan ja menoksi :)

Tavallisen ihanaa viikonloppua!

Iida Emilia

Ps: Ihan piakkoin ihanaa julistearvontaa tulossa! Pysykäähän kuulolla.

9 kommenttia:

 1. Teillä on niin viihtyisä ja kaunis koti! ❤ Mutta ymmärrän hyvin, että joskus tekee mieli poistua kotoa ja tehdä jotain kivaa. Meillä oli tarkoitus käydä matkamessuilla, mutta se nyt jäi tällä erää. Katsellaa syksypuolella jotain matkaa, jos Suomen kesä on taas nimensä veroinen ;)

  Leppoisaa viikonloppua! ❤ Ja rapsutuksia pitkäkorvalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Marika! <3 Näinhän se on, että vaikka kuinka kotikissa olisikin, niin kyllä toisinaan on päästävä pois kotiympyröistä, jotta sitten taas osaa nauttia kotoilusta uudelleen! Meillä ei mihinkään kovin kauas ole tarvetta lähteä, mutta edes joku kylpyläreissu tai vastaava kyllä piristäisi :)

   Voi kun tämä tuleva kesä olisi kaunis ja aurinkoinen :). Ja mökille kun pääsee, niin siinä saa jo kivasti vaihdettua maisemaa!

   Pirteätä viikon alkua sinne!

   Poista
 2. Koti on kyllä parasta,vaikka välillä lähteekin sieltä pois.Ja minäkin odotan matkaa,kun seuraava oma koittaa.Onpa söötti pupu sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma koti kullan kallis :)

   Oi ihanaa, kun siellä on jotakin odotettavaa! Kyllä matkailu avartaa :)

   Ja kiitos, tuo pupupoika on kyllä melkoinen söpöstelijä <3

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. On teilllä kaunis koti♥ ...ja pupu♥♥..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia Hannele <3
   Ihanaa uutta viikkoa sinne!

   Poista
 5. Niin kauniin tunnelmallista, ihanaa! Koti on paras paikka vaikka kuinka missä kävisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos ihana Marika <3
   Kotona on parasta! :)

   Poista