perjantai 24. maaliskuuta 2017

Perjantain terveiset

Moikka!

Viikonloppu kolkuttelee jo ovelle ja aurinkokin paistaa, joten mikäs tässä vapaapäivää pidellessä. Tälle päivälle olisi kauheasti puuhaa, ja kunnon kevätsiivouksellekin olisi kysyntää, mutta taidanpa vielä siirtää tuonnemmaksi ;). Muistin sentään vihdoin ostaa uusia pölypusseja imuriin, sillä täällä ei ole reiluun viikkoon imuria heiluteltu ollenkaan ja siltä kyllä näyttääkin!! Valkoinen lattia on ihana, mutta kyllähän se erittäin auliisti esittelee kaiken ylimääräisen murusen, mikä sinne tipahtaa. Taisin kyllä vanhaakin lattiaa silti imuroida vähintään kolmesti viikossa, ettei sinänsä imurointikerrat ole siitä nousseet...ja imurihan meillä pyörii aina täällä jossakin jaloissa. Se työnnetään piiloon vain jos tulee vieraita :D

Nappasin tuossa eräänä sumuisena aamuna keittiöstä pari pikakuvaa ennen töihin lähtöä ( ihanaa kun on niin valoisaa) ! Kuvat ovat hieman rakeisia, mutta olkoot. Halusin vain esitellä muutaman ostoksen, jonka kotiin reissusta raahasin. 

Meillähän keittiörempan aikana jäi avohyllyjen valaistusasia muhimaan, ja vaikka kattovalo ihan hyvin valaiseekin, niin halusin vielä kohdevaloa tuohon tasolle lisää. Ikean valikoimista mieleeni oli jäänyt Ranarp-nipistinvalaisin ja sen kävin nyt mukaani noukkimassa. Valaisin on kaunis ja sopii mielestäni kivasti avohyllyn kulmaan. Nyt on sitten valoa riittävästi pimeisiinkin päiviin :)





Sisustusliike Aveliasta löysin ihanan saviruukun sekä pienen rottinkikorin. 
Koria jouduin jonkin aikaa pyöritellä käsissäni, yrittäen keksiä hyvää tekosyytä ostaa se. Mutta eikös hyvä syy ole sekin, että jokin asia vaan miellyttää silmää...ja saahan siihen esille tarjottavia, tai vaikkapa munia pääsiäiseksi ;)

Kauniit rosoisen harmaat kynttilänjalat olivat sattumalta -40% alelaarissa Vanhalla-Vantolla, joten niitä en voinut vastustaa. Eikä kynttilöitä voi olla koskaan liikaa! 


Yksi pikkuostos tuli vielä lopuksi tehtyä Naantalin paikallisesta sisustusliikkeestä, sillä olin pitkään haaveillut tuollaisesta Le Petit-paperikassista, ja sen sattumalta löysinkin keittiöömme. Siihen saa kätevästi kasattua kierrätykseen menevää kartonkijätettä, vaikka nyt sinne olikin livahtanut pari pajunoksaa sekaan :)


 Että sellaisia uutuuksia kotiin! Mielestäni pysyin hyvin maltillisena ostosten suhteen, joten taputukset minulle :) Vanhat romut ovatkin kirpparilla ihan kohtuullisesti hävinneet, mutta otin silti pöydän vielä toiseksikin viikoksi ja laitoin loput tavarat puoleen hintaan ( jos satut olemaan Hämeenlinnasta, niin Kantolan kammarista tekee aina hyviä löytöjä ).

Ihanaa viikonloppua!

Iida Emilia

14 kommenttia:

  1. Anonyymi3.30

    Kiitos ihastuttavasta blogista ja kauniista valokuvista. Aivan huippulöytö nuo harmaat, kauniit kynttilänjalat. Aurinkoista viikonloppua :-) t. Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sydämellinen kiitos Sanna ihanasta viestistäsi <3 On todella mukavaa kuulla, että viihdyt bogini parissa. Nämä viestit antavat aina lisäpuhtia kirjoitteluun :)

      Kynttilänjalat ovat kyllä todella kauniit! Onneksi huomasin ne vielä juuri ennen liikkeestä lähtöäni :D

      Mukavaa viikonloppua sulle myös!

      Poista
  2. Teillä on vaan niin kaunista..tuntuu, että hoen aina samaa, mutta, kun on niin on..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii! Kiitos paljon Hannele, ja kiva kun jaksat aina kommentoida <3 En kyllästy kuulemaan tuota lausetta ;)

      Poista
  3. Kivoja ostoksia. Kyllä ns. kohdevalo on hyvä, vaikka kevät tuleekin, ja toi taivaan lamppu valaisee kummasti.
    Mutta onhan illalla jo pimeää. Kiva toi paperikassi.
    Kaunis keittiö kivojen pikkuesineiden kera.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle Tuija :) Kyllä pienet uudet ostokset piristävät aina sisustusta. ( Täytyy vaan välillä vähän luopua vanhastakin ;).

      Juu oli kyllä hyvä lisävalo tuossa pikkulampussakin.

      Mukavaa viikonloppua! :)

      Poista
  4. No siinähän se on ja kuuluukin olla.Tuo lamppu nimittäin! Passaa niin hyvin.
    Ihania kuvia taas teiltä ja nyt harmittaa, miksen minäki ostanu tuota paperipussukkaa??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös vaan käynyt lamppu kivasti, kiitosta vain Kikke <3
      Paperipussi oli kiva ostos kyllä :) Mutta löysithän sinäkin ihania juttuja :)

      Poista
  5. Mä jaksan aina yllättyä siitä miten kaunista teillä onkaan <3
    Yhdyn täysillä ekaan kappaleeseen ja valkoiseen lattiaan :D
    Toisaalta onpahan puhtaampaa, kun tuntuu että jatkuvasti saa olla imuroimassa..
    Ihanaa viikonloppua sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, olipa ihanasti sanottu. Kiitos paljon Elisa <3
      Mä en kyllä ymmärrä, miten tuota pölyä ja murusta ja hiekkaa tuleekin ihan järkysti! Pakkohan se on olla imuri hollilla kokoajan :D
      Mukavaa viikonloppua myös sulle! <3

      Poista
  6. Nämä pölynimurin pussit ovat ikuisuuskysymys. Mun imuri on jo aika iäkäs ja pusseja ei löydy kuin erikoiskaupoista. Netistä joskus olen löytänyt myös passeleita. Uusi imuri on ilman pusseja toimiva, mutta ei ollenkaan niin tehokas kuin vanha. Monta hyvää syytä odotella aina imuroinnin kanssa...

    Kiva tuo paperipussi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viestistäsi Johanna :)
      Juu ei taida ne pussittomat imurit olla samaa luokkaa imuteholtaan! Taas kerran huomataan, että vanhassa vara parempi ;). Meilläkin oli aikanaan todella huippuhyvä muorin ja vaarin vanha imuri, mutta pölypusseja sai etsiä kissojen ja koirien kanssa. Tuntuu, että näissä uusissa imureissa nuo pussit täyttyykin salaman nopeasti :O

      Mukavaa viikkoa ja siivoushetkiä sinne!

      Poista
  7. Anonyymi8.03

    Heippa mistähän tuo kohdevalaisin on hankittu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Ja pahoittelut jos vastaus on viivästynyt. Huomasin vasta kysymyksesi tuolla odottavissa kommenteissa :)

      Tuo valasin on ostettu Ikeasta. Nyt en muista sen nimeä kyllä, mutta näitä oli valkoisina ja mustina :)

      Poista