torstai 28. lokakuuta 2010

Keittiön remonttihaaveita

Kiitos kaikista parantavista puhalluksistanne ja ihanista viesteistänne! Tilleroinen suuntasi taas reippain askelin koulutielle, ja Lilliputtimme lähti seurakunnan kerhoon, joten mammalla olisi tässä parisen tuntia omaa rauhallista aikaa :)

Kotityöt jo kutsuvat, mutta ajattelin pikaisesti vilauttaa teille tämän pikkuruisen keittiömme toista puolta, joka on vielä vähän keskeneräinen! Meidän remontit edistyvät kyllä niin etanavauhdilla, että monet ideat saattavat unohtua ja vaihtuakkin tuhanteen kertaan ennenkuin päästään vautiin ;)

Keittiössä tehtiin parisen vuotta sitten köyhänmiehen remontti, eli maalasin kaapinovet ja vaihdoin vetimet. Lisäksi päällystimme tuon tason väliaikaisesti kontaktimuovityyppisellä dc-fix muovilla. ( Tuo olikin maailman nopein, edullisin ja helpoin tapa uudistaa tasoa ). Mielelläni kuitenkin vaihtaisin tämän "muovisen" tason jossain vaiheessa laminaattiin, ja olen löytänytkin yhden varteenotettavan vaihtoehdon. Haaveilen myös vaihtavani altaan ja hanan. Ikeasta hakisin heti kiljuen sen vanhantyylisen hanan, jossa on kylmälle ja kuumalle erikseen sekoittajat. ( Niin...onhan se ehkä epäkäytännöllinen, mutta niin KAUNIS! Meillähän menee monasti kauneus käytännöllisyyden edelle ;)

Mutta ensimmäinen remonttikohde on kuitenkin tämä järkyistä järkyin välitilan laatta, joka huutaa muutosta! Itseasiassa paneelit on jo hankittu, mutta en ole saanut niitä vielä maalatuksi. Lisäksi tarvitsen apua niiden kiinnittämisessä, mutta rakas aviomieheni saa harmaita hiuksia pelkästä remontti-sanastakin ;)
Että "hiljaa hyvä tulee"...


( Kuvat ovat vanhoja, mutta suunnilleen samalta näyttää edelleen )
Tällä hetkellä keittiön taso onkin tiskien valloittama, joten lähden kesyttämään sotkuja. Heippatirallaa, ja sehän onkin taas viikonloppu, joten nautitaan siitä!

Iida Emilia

14 kommenttia:

 1. Kauniita köökkikuvia, mukavaa viikonloppua. :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi6.12

  Minusta keittiösi näyttää ihastuttavalta ja vaalea viehättää minua kovasti:) Emalipurnukat on ihanat mistä olet ne ostanut?

  mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. tosi kaunista teidän keittiössä! Ilme muuttuu kyllä pienelläkin rempalla :)
  Tuo liimattava muovi olikin ihan uusi juttu mulle. Hyvä tietää, että tuollainenkin tuote on olemassa!

  VastaaPoista
 4. On se kiva, että on kohtalontovereita ;)
  Meillä yläkerran remppa vaan seisoo...mitään ei tapahdu :(
  Toivottavasti saat apuja jostakin!
  Nuo kuvat keittiöstä ovat oikein kauniita, kaikkea ihanaa niissä!

  Viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Ihanan tunnelmallisia kuvia teidän keittiöstä. Nuo purkit ovat kerrassaan suloisen näköisiä, ihania.

  VastaaPoista
 6. Keittiönne on kaunis,mutta ymmärrän yskän. Meillä mies saa "kohtauksen" kun pyydän vähänkään apua sisutushommissa, mikä ihme niillä oikein on? Enhän minäkään saa kohtausta jokaisesta pyykkikoneen tyhjennyksestä ja täytöstä tms..

  VastaaPoista
 7. ihastuttavia kuvia keittiöstäsi:)
  mukavaa viikonloppua!
  iltaterkut
  päivi

  VastaaPoista
 8. Kaunista keittiössänne ja muutenkin blogissasi! Mulla on samantyyliset vetimet jemmassa, odottamassa pientä naisvoimin tehtävää keittiön uudistusta. Minua kiinnostaisi miten ja millä maalilla kaapinovet maalasit?
  -kisu-

  VastaaPoista
 9. Mun päänvaivanaon myös välitilan kauheat laatat. Ongelmana on se, että ne on miehen valitsemat joskus aikojen alussa... :/ Vaan hiljaa hyvä tulee, todellakin!

  VastaaPoista
 10. Heippa sisustus-siskot ja kiitos kommenteistanne :)

  Walkoisia unelmia: Löysin emalipurkit tästä meidän läheltä yhdestä HansaInterior nimisestä huonekaluliikkeestä, mutta olen nähnyt samanlaisia joissakin sisustuspuodeissa.

  Taikku: Hih! Älä muuta sano ;D

  Kisu: Kiitos kehuista, ja kivaa että piipahdit :) Maalasin ovet maalarin valkolakalla kolmeen kertaan pienellä vaahtomuovitelalla. En hionut tai laittanut edes pohjamaalia ( vaikka olisi tietenkin ollut fiksua ) mutta tuossapa ovat hyvin näemmä pysyneet :)

  VastaaPoista
 11. Teidän keittiö on niin kaunis! Ihania juttuja yllinkyllin :) Toivotaan, että miehen inspis löytyis pian :) Ihanaa lauantaita teidän perheelle toivottelen!

  VastaaPoista
 12. Kiitos Nonnukka! Mukavaa Lauantaita myös teille ja kaikille muillekkin täällä piipahtaneille :)

  Hih! Tajusin juuri, etten maininnut missään vaiheessa kuvien olevan vanhoja. Moni varmaan mietti, että missä ne tiskit on? ;D ( No nyt piti tehdä korjaus)

  VastaaPoista
 13. Hei Iida Emilia!

  Keittiönne on todella kodikas!!
  Välillä kaikenlaiseen remonttiin väsyy, täällä niin mies kuin vaimokin, välillä taas innosta puhkuen on heti saatava vaikka tapetit revitttyä ja uutta tilalle...;D Hiljaa todella hyvä tulee!:)
  Mukavata viikonloppua!:)

  VastaaPoista
 14. Kodikas keittiö!
  Paneeli kuulostaa hyvältä ja sopii keittiöön todella hyvin.
  Kivaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista