keskiviikko 19. helmikuuta 2020

Teinin huoneen muutoksia

Hei ihanat!

Kurkataanpa piiiitkästä aikaa lastenhuoneeseen, tai siis teini-ikäisen huoneeseen. Enpä meinaa itsekkään käsittää, että pienet koululaiseni ovat jo nuoria neitokaisia! Kuten jo viime kerralla mainitsinkin, niin nuorison "huoneet"/huone ovat olleet muutosten alla ja tämä kuopuksen huoneen puolisko alkaa olla jo senverran hyvällä mallilla, että innostuin hieman kuvailemaan siellä.

Viime kertaisesta lastenhuonepostauksesta onkin vierähtänyt aikaa. Pari vuotta sitten huoneessa  näytti tältä. Melko samalta järjestys näytti oikeastaan näihin päiviin saakka, tosin sillä erotuksella, että seinät olivat täyttyneet kilvan värikkäistä julisteista ja valokuvista. Hyllyn päällisillä komeili kaikenlaisia tärkeitä pikkutavaroita ja sängynpeitteenä toimivat turkoosit Marcus & Martinus pussilakanat. ( Kuvaa ei löydy tähän hätään todisteeksi, mutta seinät todellakin olivat "tapetoidut" julisteiden peittoon )! Voitte siis varmasti kuvitella sitä onnen määrää, kun kuulin kuopuksen vihdoin mainitsevan, että huoneen ilmettä voisi muuttaa ja selkeyttää ;D. 

Vaikka M&M-fanitus tuntuu jatkuvan edelleenkin, niin onneksi hieman "lievemmässä" mittakaavassa. Eikä siinä mitään sinänsä. Tykkään, että tytöt saavat sisustaa itse mieleiset huoneensa, mutta ah, mikä selkeys huoneeseen saatiinkaan, kun julisteseinät riisuttiin!



Loppujen lopuksi huoneessa ei edes mitään kovin radikaalia muutosta tapahtunut. Järjestys vain hieman muuttui ja ilme selkeentyi. Lisäksi poistimme valkoisilta seiniltä vanhat pilkkutarrat ja yksi seinä maalattiin samalla harmaalla sävyllä, jota löytyy kotimme muiltakin seiniltä. Vanhaa maalia olikin vielä jäljellä varastosta ja kaikki vanhat huonekalut saivat vielä toistaiseksi jäädä. Kuitenkin ilme päivittyi nyt selvästi yläasteelaisen makuun sopivammaksi. Ja miten upeasti nuo kuvatkin on nyt aseteltu tyttären toimesta. Äiti tässä huokailee ylpeänä :)


Pakko laittaa tänne kuvaa myös teinin vaatekaapista! Katsokaapa kuinka siisti se on :).
Olen aina tykännyt viikkailla lasten vaatteita siisteiksi pinoiksi ja edelleenkin yleensä vien puhtaat viikatut vaatteet heidän kaappeihinsa valmiiksi. Mutta ihmeen hyvin he itsekin osaavat järjestyksen säilyttää, sillä lasten kaapit täällä huushollissa ovat aina paljon siistimmät kuin meidän aikuisten.

Nyt kun kaappien siivousten myötä saatiin vielä turhat kiertoon, niin kyllä kelpaa kaapin ovia availla.
Olen myös todennut, että säilytyslaatikkoon pystyyn rinnakkain rullatut t-paidat pysyvät paljon paremmin järjestyksessä, kuin päällekkäin pinotut. Lisäksi tuosta näkee heti, mitä on etsimässä.



Tämän hetkisenä fanituksen kohteena laulavien kaksosten lisäksi toimii Leonardo DiCaprio, josta tyttäremme on tykännyt aina alakouluikäisestä saakka. Siitä lähtien kun hän näki Titanic-elokuvan ekaa kertaa, hän on ollut suuri Leodardo-fani :)

Myös tuo valotaulun lausahdus: "If you jump, I jump" tulee suoraan Titanicista, jota katselimmekin tässä eräänä viikonloppuna tyttöjen kesken. Aina vaan ihan paras tuo elokuva! Ja niin on Leonardokin.



Enää huoneesta puuttuu vain verhot ja iso peili, jolle löytyisi oiva paikka sängyn päädystä oven lähettyviltä.

Seuraavaksi alamme miettiä huoneen toisella puolella olevaa isosiskon aluetta uuteen uskoon, sillä parvisänkyyn kiipeäminen on alkanut kuulemma kyllästyttää. Saatatte ehkä muistaakin vielä tämän esikoisen huoneen muutoksen, jonka teimme kolmisen vuotta sitten vanhan vaatehuoneen tilalle.

Yhteen suurehkoon huoneeseen saatiin tosi kivasti omaa tilaa kahdelle nuorelle ja homma on toiminut mukavasti. Äkkiä kuitenkin lapsoset kasvavat ja huoneet muokkaantuvat kasvun mukana. Innostuin oikein yhtenä iltana lueskelemaan lastenhuonepostauksiani ja olihan siellä vuosien varrella ollut monenlaista viritystä :)


Mutta nyt keskitytään työntäyteiseen loppuviikkoon, ja sen jälkeen lomaillaan! Jee!
Itsekin sain lomaa koululaisten kanssa samaan saumaan. Niin ihanaa. Mitään erityisiä suunnitelmia ei vielä ole, sillä esikoinen joutuu viisauden hampaan poistoon, mutta toivotaan, että leikkaus sujuu hyvin ja hammas paranee nopeasti, ettei koko loma mene toipuessa.

Reipasta loppuviikkoa itse kullekin!

Iida Emilia

6 kommenttia:

 1. Ihanasti raikastui huone ja niin kaunista on❤ Ja oi Leonardo 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Mä oon kyllä niin onnellinen, että se julisteseinä on nyt kesytetty :D
   Leonardo on ihgu, myös nyt vanhmempanakin <3

   Poista
 2. Voi moiten ihana huone!! Kivan selkeä ja tosi kivasti säilytystilaa. Ihania nuo lapset ja heidän fanituksen kohteet<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia! <3
   Säilytystilaa löytyy kyllä tosiaan. Tuo korkea hyllykkö on melkeinpä turha, mutta tyttö ei halunnut siitä luopua. Siellä verhon takana piilossa kauhea kasa ty-pehmoja :D
   Meidän kuopuksella on aina jokin uusi fanituksen kohde ;)

   Poista
 3. huoneesta tuli nätti, teinimäinen. Niin ne lapset kasvavat, ei voi mitään.
  Kylläpä on siisti kaappi, ovat sulta varmasti perineet järjestyksen ilon :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tuija :). Pikkuprinsessan hattarahuone on nyt sitten tällainen "teiniluola". Nyyh, niin ne vain kasvaa. Toivotaan, että järjestelyinto periytyy :)

   Poista