maanantai 7. toukokuuta 2012

Prinsessa ja herne

Meillä asuu pieni prinsessa, joka ei ollenkaan viihdy omassa vuoteessaan!
Ei sitten millään, vaikka vuode olisi sijattu kuinka houkuttelevaksi. Ja vaikka vuode sijaitsee aivan äidin ja isin silmien alla.




On rinsessaverhoa, pitsilakanaa, ja kymmeniä pehmoisia unileluja...

Vaan kaikkein turvallisinta ja lämpöisintä on silti tuhista mamman kainalossa :)


Pääasia kuitenkin, että nähdään kaikki kauniita Ruususen unia :)
( Uusi päiväpeitto Ellokselta )


Kammarin työnurkkaus vaihtui jo jonkinaikaa sitten takaisin perheen pienimmän uninurkaksi, jotta olisi helpompaa harjoitella omassa sängyssä nukkumista, mutta liekö siellä patjan alla herne vai mikä, kun uni ei siellä tule silmään? ;)

Mutta ehtiihän tuota vielä. Nämäkin ovat niin ohikiitäviä hetkiä. :)
Kuinkas teillä muilla nukutaan?

Maanantaiterkuin:

Iida Emilia


25 kommenttia:

  1. voih mikä kaunis prinsessan peti. Kaunis blogi sinulla.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa niin tutulta, meilläkin prinsessa nukkuu äidin kainalossa. Ei auta kauniisti sisustaa tai prinsessa vuodeta pedata. Sama oli iso veljen kanssa aikanaan. Mutta kyllä se sitten tuli aika oman sängyn :)!

    Kaunis kyllä on tuo vuode kaikkine ihanine koristeineen, tuo naru seinällä on valloittava!

    Ruusuista, mutta välillä kovin ahdasta unta teille ja meille ;)

    VastaaPoista
  3. <3 Pienen hetken vaan tuhiset nukkuessaan äidin vieressä...kohta eivät tule vaikka rukoilisi :)...näin yritän ajatella minä positiisivisesti, kun tänäkin aamuna heräsin tuhannen mutkalla ja kylki kipeän' , sängyn reunalta :D

    VastaaPoista
  4. Meillä onneksi poika nukkuu omassa sängyssä, tosin ikääkin on jo 5 vuotta. ;) Mutta siis jos meillä olisi joku ylimääräinen sängyssä niin mä en varmaan nukkuisi yhtään, niin herkkäuniseksi olen nyt tullut... Saa nähdä miten käy vauvan synnyttyä, kuka nukkuu ja missä? ;D

    VastaaPoista
  5. Meidän parisängyssä on myöskin joka yö tuo silti niin ihana "kolmaspyörä" :D Toisaalta täällä prinsessa on vasta puolentoistavuoden, siirtyy sitten aikanaan omaan. Eikä se kyllä unia edes häiritse, enemmän miehestä on häiriötä :)!

    VastaaPoista
  6. Kaunis unipaikka prinsessalle!

    Meillä ei enää pikkuisia ole, mutta aikanaan poika nukkui paljon kainalossani ja loppujen lopuksi se on niin pieni aika, kun lapset tulee suosiolla kainaloon:)
    Nauttikaa läheisyydestä täysin rinnoin.

    VastaaPoista
  7. Blogissani sinulle tunnustus:)

    VastaaPoista
  8. Meillä mies ja 8 v. tyttö nukkuvat meidän parisängyssä. Minä tuon tytön sängyssä yläkerrassa. Muut isommat lapset omissa huoneissaan.

    Tämä siksi koska menetin hermoni miehen kuorsauksen vuoksi. Toiseksi meidän uuden parisängyn patja on liian pehmeä selälleni. Kolmanneksi syksyllä meillä olleen tulipalon vuoksi 8 vuotiaalle jäi pelkoja palosta ja haluaa turvaa nukkuessaan aikuisesta.

    Lopputulema: äiti saa nukkua rauhassa hyvällä patjalla-> jaksaa arkea paremmin. Tyttöä ei pelota öisin omassa huoneessaan.

    Syksyllä pitää kattoa nämä järjestelyt uudestaan. Nyt mennään näin.

    Teidän tytöllä on kyl ihana sänky!

    VastaaPoista
  9. Huomenta naiset! Olipas ihanaa lueskella jo aamusta mukavia viestejänne :)

    Tanja: Voi kiitos kovasti <3

    Ansku: Sama oli meillä myös esikoisen kanssa, mutta hän oppi jo kolmevuotiaana omaan sänkyynsä. Tää pienempi on jo viis!!! ;)Mutta hyvin me silti kaikki nukutaan, vaikka isäntä joutuukin siirtymään usein sohvalle. Mielelläni nukkuisin minäkin joskus mieheni kainalossa ;)

    Pauliina; Hih, näin on <3

    Laura: Tää meidän prinsessahan on jo viisi vuotta ;D. Meillä on aina lapset vauvoina nukkuneet vieressä. Ollaan tehty nukkumajärjestelyt niin, että kaikki nukkuvat hyvin. Lapset ovat aina nukkuneet paremmin vieressä, ja onneksi itsekkin osaamme nukkua näin, mutta tämän pienimmän kanssa on nyt pikkasen venähtänyt tämä "vauva-aika"! Tsemppiä sulle raskaus-aikaan :)

    Rose-marie: Voih, no tuo kolmas pyöränne on vielä niin pikkuinen. Hih, itsekkin nukun paremmin, kun mulla on tuo lapsi "unileluna"´;)
    Miehestä on tosiaan enemmän häiriötä :)

    Hanne: Kiitos! Samaa mieltä olen :)

    Anne: Oi, kiitos! Täytyypäs poiketa tunnustus hakemaan. Olen vaan vähän huono niitä jatkamaan :)

    Minni:Ihan hyvältä järjestelyltä tuo kuulostaa, ja pääasia on kuitenkin, että kaikki saavat nukuttua kunnolla :).
    Meilläkin tämä perheen pienin pelkää pimeää, eikä kertakaikkiaan ole koskaan omassa sängyssään nukkunut hyvin. Heräilee siellä itkemään useaan kertaan, kun taas isossa sängyssä nukkuu sikeästi yönsä läpi.
    Isäntä siirtyy useasti ahatuden takia sohvalle, mutta nukkuu kuulemma siellä paremmin, koska meilläkin on aivan liian pehmeä patja omassa sängyssämme.
    Näin se sitten menee :)

    Aurinkoista päivää teille kaikille!

    VastaaPoista
  10. Kaunis <3
    meillä muistaakseni 5 v asti tuhistin mamman kainaalossa.
    Nyt jos halua jonkun kainaloon niin joutuu vaikka millä houkuttelemaan.. Ei oo enää kiinnostusta. :D
    On se vaan niin ohikiitävä se!

    VastaaPoista
  11. Kertakaikkiaan miten ihana nurkkaus neitosella <3

    VastaaPoista
  12. Mähän nukkuisin tuosa sängyssä oikein mielelläni eikä s isompikaan huono vaihtoehto ole :) Meillä tunkee 5 ja 7v pojat väliin eikä siinä edes pysty nukkumaan..Sivu laudan päällä on aika ankeaa..ehkä ne sitten rippikoulu iässä nukkuu jo omassaan ;)) Käy kylässä ;)

    VastaaPoista
  13. Meillä eskarilainen hiipii lähes joka yö äitin viekkun nukkumaan. Siiri menee joka ilta ihan tavallisesti omaan sänkyyn nukkumaan eikä nukahtamisen kanssa ole koskaan ollut ongelmia. Joskus puolenyön ja aamu kahden välillä tytöntyllerö hipsii peitto kainalossa äitin viereen. =D Uskoisin ettei enää teininä tule.

    VastaaPoista
  14. Aika aikaansa kutakin :) Anna nukkua vaan ... kohta ne rinsessat on jo maailmalla..
    ja mikäs sen inahampaa ko vieressä tuhiseva pikkuinen tai vähän isompikin... joskus kun ollaan tytön(17 v.) kans kahestaan niin nukutaan "isossa "sängyssä :)

    VastaaPoista
  15. Kyllä ei tarttis mua kahdesti pyytää noin houkuttelevan ja herkullisen näköiseen petiin hih ;) Aivan ihana on prinsessan uninurkkaus, mutta minkäs teet.. Tuskin se enää teini-iässä tulee teidän väliin, heh ;D

    Meillä on Peipponen aina nukkunut omassa sängyssä ja 8-kuisesta lähtien omassa huoneessa. Ehkä 2 poikkeusta lukuunottamatta hän nukahtaa joka ilta omaan sänkyyn ja nukkuu siellä suurimmaksi osaksi aamutunneille asti. Sitten aina joskus 4-6 välillä huutaa äidin hakemaan viereen :) Tietty on kausia, kun uni on rauhattomampaa tai kun tyttö on kipeänä, niin tulee jo aiemmin yöllä meidän väliin. Mutta olen sitä mieltä, että jokainen lapsi omalla ajallaan ja jokainen on omanlaisensa, toiset nukkuvat alusta asti omillaan ja toiset tarvitsevat äidin läheisyyttä kauemmin, ja ihanaahan se on toisaalta, jos kelpaa vielä äidin kainalossa tuhista. Ja mikä tärkeintä, jos se ei teitä vanhempia häiritse, että tyttö nukkuu teidän kanssa!

    Kauniita unia :)

    VastaaPoista
  16. Kyllä on suloinen pesä tytöllä. Vaan niin se on meidänkin pojat nukkuu mieluiten meidän välissä. Tarkemmin siis just mun kainalossa. :) Aika ihanaa kuiteskin, vaikka välillä rankkaa tuo ahtaus! :)

    VastaaPoista
  17. Kaunis makkari teillä <3

    Meillä onneksi tyttö ei ole koskaan osannut nukkua meidän sängyssä, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Nautimme kaikki, että saamme nukkua ihan omalla tyylillämme ilman ahtautta.

    Mutta kuten sanottu, aika aikaansa kutakin. Ei se teidänkään prinsessa kohta enää sinne tuu, vaikka pyytäis ;-)

    -Tuija-

    VastaaPoista
  18. Kerrassaan suloinen sisutus tytön nurkassa. Pää asia on se että kaikki saavat nukutuksi :)

    VastaaPoista
  19. Voi miten suloista teidän tytön omassa nurkkauksessa! <3
    Tosi hellyttävät kuvat teidän tytöistä teidän makuuhuoneen seinällä! :) Muutenkin teillä on kyllä niin kivan näköistä, mukava katsella noita kuvia useamman kerran. ;)

    Meillä 2-vuotias tyttö on reilun vuoden ajan nukkunut omassa huoneessaan pinnasängyssään, mutta heräilee kyllä edelleen 1-3 kertaa yössä. Välillä on tullut kiukkuamisia kun keskellä yötä on koitettu saada tyttöä nukahtamaan uudelleen. Näitä uhman "ihanuuksia"... Yöunille nukuttamiseen kun saisi jotain helpotusta. ;)

    Mukavaa tulevaa viikonloppua ja ihanaa Äitienpäivää Sinulle! :)

    VastaaPoista
  20. Ihana peti prinsessalla! Ja kauniit kuvat muutenkin!
    Meillä poika ei myöskään viihtynyt omassa huoneessaan öitä pienenä. Keksittiin sitten antaa tarra jokaisesta omassa sängyssä nukutusta yöstä. Kun tarroja oli keretty riittävä määrä, sai valita mieleisensä lelun kaupasta. Toimi meillä hyvin. :)

    VastaaPoista
  21. Kiitos ihanat taas kommenteistanne! Mukavaa lueskella muiden nukkumistavoista, ja tuntuu monellakin olevan myös niitä pieniä "unikavereita" pedissä useampiakin ;)

    Leppoisaa lauantaita! Täällä pitäis aloittaa vielä jonkinsortin siivous työpäivän päälle...palaillaan!

    VastaaPoista
  22. Meilläkin kohta 2vee tyttö tulee jossain vaiheessa yötä meidän viereen. Omaa laiskuuttani sen sinne nostan :D En kuitenkaan jaksa kantaa tästä huonoa omaa tuntoa, kyllähän se pikkuinen viimeistään sitten kun omaan kotiin muuttaa, niin nukkuu omassa sängyssä ;D Nautin täyin siemauksin pienen tuhisijan vieressä nukkumisesta <3

    Ihana blogi sinulla, kauniita kuvia! :)

    VastaaPoista
  23. Kaunis kiitos kommentistasi Onnenhippuja!

    Sama juttu mullakin, että en ole jaksanut yöllä koskaan notkua lasten sängyn reunalla, joten mieluummin nostan viekkuun, jotta saamme kaikki nukkua rauhassa :)

    VastaaPoista
  24. Suloinen prinsessan pesä :)
    Meillä 7v-prinsessa suostuu vihdoin nukkumaan omassa huoneessa, mutta silti lähes joka ilta muistaa kysyä pääsiskö viekkuun. Pitkään nukkui sänky kiinni meidän sängyssä, kun en jaksanut yöravia huoneiden välillä. Kokeiltiin siis omaa huonetta jo aiemminkin...

    VastaaPoista
  25. Jaahas. Näitä kuvia katsoessa täytyy oikein miettiä, että jos olisi poeni tyttö, kumpi huone miellyttäisi enemmän. :) Ihanat huoneet, molemmat. Ja upea tuo kuvakollaasi teidän sängyn päädyssä!

    VastaaPoista