keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Lastenhuoneen sisustushaaveita & ARVONTA!

Heipsansaa!

Täällä taas jahkaillaan tyttöjen huoneen sisustuksen parissa. Neitosten huonehan on ihan nätti, mutta ehkä kahdelle kouluikäiselle jopa hieman liiankin söötti. Jotenkin se kaipaisi pientä päivitystä osakseen. Ainakin seinän väri saisi muuttua neutraalimmaksi, ja tekstiilitkin tarvitsisi vaihtelua. Prinsessavaihe alkaa auttamattomasti olla ohi, vaikkei sitä tahtoisikaan itselleen myöntää!

Onneksi meidän tylleröt ovat silti vielä hyvällä tavalla "lapsellisia". Leikkivät vieläkin mm. barbeilla ja roolivaatteilla erilaisia mielikuvitusleikkejä. Kovin moni alakoululainen tuntuu kasvavan nykyään liian nopeasti nuoreksi "aikuiseksi". Mutta selvästi ajat ovat jo muuttuneet, kun nuorimmainenkin aloitti koulutiensä. Muistan vielä selkeästi ne ajat, kun esim. lastenhuoneen siivous kesti melkein kokonaisen päivän! Tavaroiden raivaamiseen meni tuskallisen kauan aikaa. Mistä sitä pinniä ja paperisilppua riittikin? Nykyään neidit pitävät tavaransa suht siististi paikoillaan.Uskomatonta! 
Nyt tenavat kirmaavat kavereidensa kanssa ulos leikkimään ilman että vanhempien tarvitsee seurata haukan lailla jokaista askelta. Niin ne vaan kasvavat. Täytyy myöntää, että onhan se ihan helpottavaakin ;)

Mutta mihin jäinkään? Niin...se huoneen sisustus. Omat huoneet ovat olleet lapsiemme toiveena jo jonkin aikaa, mutta vaikeatahan se on tässä pienessä kolmiossa ylimääräiseksi huoneeksi muuttua. Taisin jo vuosi sitten heitellä ilmoille toiveen, että lastenhuoneen vieressä olevan vaatehuoneen seinän voisi kaataa, ja näin saisimme lisätilaa, ja huoneita jaettua omiin loosseihin. Noh, mutta meillähän nämä pähkäilyt kestää ( tai siis isännällä lähinnä ) joten asia jäi sikseen. Pitäiskö sitä vaan tarttua itse kohta lekaan? ;)
Ehkä aloitan kuitenkin pienillä jutuilla. Seinän voisi maalata, tai ehkä vaikkapa tapetoida! Tekstiileilläkin saisi paljon muutosta aikaan.


Katselin nettisivujen tarjontaa lastenhuoneiden sisustuksen tiimoilta, ja ihastuin LEKMERIN runsaaseen valikoimaan. Jostain syystä harmaat ja mustat sävyt miellyttivät kovasti silmääni.
Näyttäisivät mielestäni kauniilta myös tyttöjen huoneessa, ja tietysti siellä seassa voisi olla ripaus hempeyttä ja punaistakin.
Aikas ihania juttuja, vai mitä? Lekmeriltä saisi kivasti kerralla kaiken tarpeellisen lastenhuoneeseen. Tapetteja, säilytyslaatikoita, valaisimia, naulakoita, huonekaluja, tekstiilejä ja paljon muuta :)

Ja arvatkaapas mitä?
Nyt minulla on iloinen yllätys teille rakkaat lukijani! Teitä kun näyttääkin olevan siellä jo himppusen yli 700! Wau! Sitä on syytä juhlistaa, ja saan arpoa yhdessä LEKMER.FI-verkkokaupan kanssa 50:n euron arvoisen lahjakortin lukijoideni kesken.

Elikkä laitahan postauksen perään kommenttia  ja vaikkapa ideoita koululaisten huoneen uuteen väritykseen. ( anonyymit: muistakaa nimimerkki! Eikä tarvitse olla kirjautunut lukija, mutta toki lukijaksi saa klikkautua  :).


Suoritan arvonnan parin viikon päästä sunnuntaina 16.2.

Arpaonnea jokaiselle!

Iida Emilia

120 kommenttia:

 1. Oi kuinka kaunis lastenhuone siellä on...eihän tuo tarvitse muutosta ollenkaan....arvonnassa mukana:)

  VastaaPoista
 2. mukana arvonnassa, lisäisin harmaata ja mustaa jonka juuri pastelliväreillä raikastaisin

  VastaaPoista
 3. Ihanaa - ehdottomasti mukana! :)

  Meillä eskarilainen ja koululainen jakavat huoneen ja poikien huoneesta löytyy haaleaa beigeä, mustaa, harmaata ja mausteena raikasta limeä ja ripaus sinistä. :)

  pienilintu at gmail.com

  VastaaPoista
 4. Lastenhuone on kaunis ja soma. Mutta lapset kasvaa ja ymmärrän tarpeesi laittaa huoneeseen muutosta. Mielenkiinnolla jään odottelemaan millaisia muutoksia huoneeseen teet. :)

  Arvonnassa mukana! :)

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa! Tekstiileilläkin pääsee jo hyvään muutoksen alkuun :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi9.38

  Mukana arvonnassa.
  malla.koivukangas@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonna.
  Meiltä löytyy hyvin samanväriset tapetit pikkutyttöjen huoneesta... silmäillyt oon niitä jo tovin ihan vain valkoinen maali mielessä, mutta menevät vielä. Neiti 5vllä on vielä prinsessa vaihe :)

  VastaaPoista

 8. Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 9. Arvonnassa mukana! :)

  Valkoista ja vihreän eri sävyjä, ripaus vaaleaa harmaata. Itse valitsisin koululaiselle rauhoittavia ja seesteisiä värisävyjä :)

  VastaaPoista
 10. Mukana arvonnassa. Mukavaa ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 11. ON teillä niin kaunista, arvontaankin mukaan :)

  VastaaPoista
 12. Arvontaan mukaan, itehän en mitään muutaisi kun kaunista on muutenkin

  VastaaPoista
 13. Mukana arvonnassa! Meillä on juuri työn alla 8-vuotiaan huoneen muutos. Entisen pinkin ja punaisen tilalle tulee (valkoisen seuraksi) turkoosia ja mustaa. :)

  Ihana huone jo nyt teillä! <3

  VastaaPoista
 14. Mukana arvonnassa. Kaunis huone on näinkin. Jos tytöt viihtyvät, anna ihmeessä vielä kasvaa vaaleanpunaisen keskellä. Ehkä sekin auttaa pysymään pidempään lapsena eikä liian aikaisin kasveta liian isoiksi?

  VastaaPoista
 15. Arvonnassa mukana! Tosiaan seinien "raikastaminen" olisi varmasti hyvä alku :) kaunis on huone noinkin ♡

  VastaaPoista
 16. Oi, miten söpö huone!!
  Mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 17. Mukana arvonnassa.... :)

  VastaaPoista
 18. Anonyymi10.50

  Hei, kauniilta näyttää nyt, mutta musta ja harmaa varmasti terävöittävät huonetta. Meillä neidit 3v. Ja 5 v. asustavat meillä samaa huonetta. Huoneessa pellavan sävyiset raitatapetit, jossa joka toinen raita hohtaa helmiäistä. Tyttöjen omia huoneita kun vähitellen kouluikää kohti kypsytellään, luulen päätyvänä kolmen seinän osalta yksivärisyyteen (ehkä jopa harmaata), mutta yhdessä seinässä saa sitten näkyä tyttöjen omat värit ja ajatukset, ehkäpä perhos-, lintu, tai köynnöstapettia. Niin ja arvonnassa mukana :-) T.Henni

  VastaaPoista
 19. Mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 20. arvonnassa mukana

  VastaaPoista
 21. Mukana ihanassa arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 22. Miulla ei ole lapsia, mutta jos olisi pikku enkeleitä niin ehkä valkeaa, harmaata ja punasta.. =) Voih, jos arpaonni suosisi, tilaisin ehdottomasti noita laatikoita, niin käteviä säilöä kaikkea pientä rojua..Joten mukana arvonnassa ollaan!

  VastaaPoista
 23. Ihanaa arvontaa !
  Mukana ollaan :)
  Vaaleanharmaan ja laventelin tai vaalea turkoosin värit olis aikasta kivat.
  Tyttöjen huone näyttää kivalta !

  VastaaPoista
 24. On kyllä niin kaunis makkari!! Suunnittelemasi värit kuulostaa hyvältä, ripauksella jotain hempeää :) Arvonnassa mukana!

  VastaaPoista
 25. Anonyymi11.28

  Todella kaunis tyttöjen huone nytkin. Mielenkiinnolla odotan, millaisia muutoksia teette. :)
  Mukana arvonnassa.
  elinamettovaara84@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Anonyymi11.35

  Todella kaunis ja suloinen huone ja sopii mielestäni koululaisillekin, ellette ole aivan kyllästyneet... Mukana oon arvonnassa :) Anne Halimaalta

  VastaaPoista
 27. Ihania nuo poimimasi esimerkit valikoimista!:) Mullakin on viime aikoina tullut lisäiltyä kotiin hiven mustaa ja harmaata. Vaaleanpunaista meillä on tosi vähän, koska muut perheessä ovat miespuolisia.;) Esim. harmaa seinä voisi antaa kivan taustan noille tyttömäisille hörhelöille.:)

  VastaaPoista
 28. Minä toivon, että vaaleanpunainen kelpaa vielä jonkin aikaa. Ja kun tyttö on itse valinnut värin tähän asti, pitää kai yrittää jatkaa samalla linjalla.

  Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 29. Anonyymi11.56

  Mukana arvonnassa. riitta.raitanen(at)sakyla,fi

  VastaaPoista
 30. Anonyymi12.09

  Arvonnassa mukana :) Meillä koululaiset saivat juuri itse valita huoneisiinsa värit: 8v pinkkiä ja 11v valk-harmaa-lila :) jasminella82 ät gmail.com

  VastaaPoista
 31. Mukana arvonnassa - itselläkin on lastenhuoneen sisustus juuri mietinnässä, sillä remontti alkaa kuukauden päästä :)

  VastaaPoista
 32. Arvonnassa mukana! Tyttöjen huone on ihana! Itse rakastan vaaleanpunaista niin paljon, etten sitä ainakaan kokonaan postaisi. :)

  VastaaPoista
 33. Mukana arvonnassa.
  Voithan vaikka tapetoida yhden seinan ja muuten vaihtaa vahan tekstiileja haluamaasi(tai tyttojen haluamaan) savyyn...

  VastaaPoista
 34. Anonyymi12.16

  Arvonnassa Minski mukana !

  VastaaPoista
 35. Mukana :)
  jotaintekemista@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Tuo nykyinen huone on kyllä niin nätti, mutta niin ne lapset vaan kasvaa. Arvonnassa myös mukana.

  VastaaPoista
 37. Voi, miten suloinen huone onkaan nyt.Ehkä vaaleaa turkoosia voisi lisätä tai laventelia? Olen niin ihanissa väritunnelmissa itse, kun kävimme katsomassa tuon Annelin ja Onnelin toissa viikolla ja kevätkin on tulossa. Ja hei tietysti minäkin arvonnassa mukana!
  Mukavaa loppuviikkoa! - Nina

  VastaaPoista
 38. Arvonnassa mukana :) Ihana huone tuollaisenaankin. Itse vaihtaisin väriä beigeen ja luonnon valkoiseen. Harmaakin kyllä on kiva.

  VastaaPoista
 39. Typyjen huone on niin suloinen♡ lekmeriltä löytyy kaikkea kivaa! Mukana arvonnassa:)

  VastaaPoista
 40. Niin nätti ja hellunen on tyttöjen huone,oikea unelma <3
  Mutta niin ne lapsukaiset kasvaa ja maku ja mieli muuttuu.
  Ihania on kaikki nuo harmaansävyiset jutskat!
  Toivottavasti arpaonni suosisi :)

  VastaaPoista
 41. Mä oon aina tykännyt ihan hitsisti tästä huoneesta! Mielenkiinnolla jään oottelemaan mitä tänne seuraavaksi keksit :) Ja arvonnassa tietty mukana!

  VastaaPoista
 42. Kaunishä huone tytöillä, vaaleat seinät voisivat toimia ja tuota ihanaa tunnelmaa en poistaisi :) vaaleanpunaista, harmaata, valkoista ja miksi ei hieman mustaakin. Minunkin lempparivärejä. Itse juuri pähkäilin lasten huoneita ha sain onneksi ne toteutettua niin että ollaan tyytyväisiä.

  Ihana arvonta! Mielelläni mukaan!

  VastaaPoista
 43. Mukana arvonnassa:)

  VastaaPoista
 44. Mukaan arvontaan.
  Meillä teinin huoneessa on harmaan kaverina valkoista ja liilaa ;)

  VastaaPoista
 45. Mukana arvonnassa! :) Beige, valkoinen ja tummanruskea on kivoja värejä huoneeseen kun huoneeseen.

  VastaaPoista
 46. Itse tykkään harmaasta perusvärinä ja sitä on kiva piristää sesongittain pirteillä väreillä kuten nyt vaaleanpunaisella tai keltaisella. Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 47. Huomenta !

  Ihania inspiraatio kuvia!
  Eikö ookki niilä plajon kivoja juttuja.
  Mä oon tilannut sieltä jonkin verran :)
  Kivan mersunkin meän nuorimmalle.

  Hauskaa päivää ja leppoisaa viikonloppua sinulle täältä meren toiselta puolelta !

  VastaaPoista
 48. Anonyymi23.06

  Mukana ehdottomasti! Todella kutkuttavia värejä ja kuoseja! Itse suosin rauhallisia värejä jo pienempienkin lasten huoneissa, eli valkoiset seinät ja itse leluista tulee sitten väriä. Nämä ovat todella osuvia makuuni. Näihin on helppo yhdistää pieniä väripilkkuja, koska mustaan ja harmaaseen sopii väri kuin väri. Keltainen ja eri roosan värit ovat parhaita.

  Saila

  VastaaPoista
 49. Mukana arvonnassa. Kysele tytöiltä vähän vinkkejä mikä väri miellyttää, muuten jotain neutraalia.

  VastaaPoista
 50. Mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 51. Anonyymi0.56

  Mukana arvonnassa!:)MK

  VastaaPoista
 52. Anonyymi1.28

  Koulutyttöjen huoneeseen passaa mun mielestä tosi hyvin musta, harmaa ja valkoinen ripauksella vaikka vaaleanpunaista/pinkkiä.
  Osallistun arvontaan.
  E-R

  VastaaPoista
 53. Anonyymi1.30

  mukana ollaan! ihana tyttöjen huone teillä!!!=)
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 54. Anonyymi1.32

  mukana ihanassa arvonnassa!!!
  huone on tuollaisenaakin tosi kaunis!!!
  pilkku10@hotmail.fi

  VastaaPoista
 55. Ihanan tyttömäinen huone, todella hieno! arvontaan mukaan, k.saarnio@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Ihana arvonta ja super suloinen lastenhuone! Mukana :)

  VastaaPoista
 57. Anonyymi3.24

  Kaunista on teillä. Mukana arvonnassa. annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 58. Anonyymi3.28

  Voi,mikä suloinen huone,kaunista.T.Sofia chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 59. arvontaan osallistun minäkin!

  VastaaPoista
 60. arvontaan osallistun minäkin!

  VastaaPoista
 61. Anonyymi4.09

  Mukana arvonnassa! t:Eerika

  VastaaPoista
 62. Anonyymi5.29

  Ihana huone! Arvonnassa mukana :)
  -SiniK- (Siniih90@hotmail.com)

  VastaaPoista
 63. Anonyymi6.02

  Aivan ihanaa =) Arvonnassa mukana (susanna.leinonen1@luukku.com)

  VastaaPoista
 64. Minusta huone on kaunis just noin, mutta tietty kun niitä omia nurkkia jatkuvastikatselee, muutostakin kaipaa. Sama se on täällä. Ite laittaisin (ja tulevaan omaan tytönhuoneeseen laitan) vaaleanpunaista, valkoista, mustaa, harmaata ja ehkä ripaus jotain keltaista ta vihreää. Eli arvonnassa mukana.

  VastaaPoista
 65. Arvonnassa mukana! Ihanan suloinen huone teidän tytöillä!

  VastaaPoista
 66. Anonyymi7.09

  Vaaleanpunaisen kaveriksi yhdistäisin harmaata väriä ja vähentäisin peruspunaista.-raipe

  VastaaPoista
 67. Anonyymi9.32

  Teillä on kyllä niin kaunis koti että muuttaisin heti teille <3
  -Päivi71-

  VastaaPoista
 68. Arvonnassa ehdottomasti mukana! Meillä pitäis kohta alkaa pienelle pojalle virittään lastenhuonetta työhuoneen tilalle (poikanen 6kk), joten kovin makeeta olis, jos voittaisi. :)

  Koululaisten huoneeseen vois tosiaan tuoda jotain ryhdistävää värisävyä, vaikka vaaleanpunaista oliskin. Mites harmaa, eikös se toimis siinä rinnalla.. ja raikas valkoinen.

  VastaaPoista
 69. Arvonnassa mukana!
  Haluaako tytöt uuden huoneen? Jos eivät, mitä turhaan tuunaamaan hienoa huonetta!

  liina.kotosalla@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Anonyymi10.22

  Arvonnassa mukana :) -Maria W.

  VastaaPoista
 71. Voi ihanaa arvontaa ja suloista sisustusta<3 Mukana siis ollaan:)

  VastaaPoista
 72. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 73. mukana arvonnassa..Oi miten kaunista on nyt lastehuoneessa..koska olen vankkumaton vaaleanpunaisen ystävä..mutta toki lapset kasvaa niin...harmaata/valkoista ja sitten joku tehosteväri tai vaikka jotkut raidalliset verhot jossa värejä ja niistä poimii vaikka tyynyihin värisävyjä..tehosteeksi..ja jokin matto poimittu myös verhojen värimaailmasta :)

  VastaaPoista
 74. Ompa kaunis huone... Todella ihana.

  Mukana arvonnassa...
  hao@lailanet.fi

  VastaaPoista
 75. Hei, itsellä on täällä myös suunnittelun alla pienen tytön huone, kun siirtyy jossain vaiheessa eri huoneeseen. Minusta on kiva laittaa seinäpinnat suht neutraalilla värillä ja tuoda niitä tyttömäisiä värejä ja juttuja tekstiileillä ja muilla tavaroilla esille. Arvonnassa mukana! johanna.torila@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Mukana arvonnassa, samojen asioiden ääressä olen minäkin... :)

  VastaaPoista
 77. Löysin jotain kautta blogiisi ja liityin seuraajaksikin. :) Huonekalut tyttöjen huoneessa ovat ainakin ihanat ja passelit koululaisille. Tietyt sisustusjutut taas voivat olla liian "pikkutyttömäisiä". Vaaleanpunainen seinä raidalliseen vaikkapa puna-valkoiseen tai valko-harmaaseen miksei vaaleanpuna-harmaaseen tai musta-valkoiseen tai sitten kuviotapetti, joka tytöille mieluinen (tähtiä, pilviä jne.) ja niitä kuvioita voisi sitten käyttää muussakin sisustuksessa. Kyllä tuo musta menee hyvin vanhemmallakin tytöllä. :)

  VastaaPoista
 78. Niin siis musta=minusta (sai kuvan että musta väri menee hyvin vanhemmallakin - no se menee kaikilla) ja mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 79. Kaunis huone. :) Itse lisäisin ehkä pientä särmää juurikin harmaalla ja mustalla.

  Mukana ihanassa arvonnassa. Noi pussilakanat kummittelee kovasti mielessä :)

  Veera / veetu89@jippii.fi

  VastaaPoista
 80. Sirri2.56

  Kaunis huone ja etenkin tuo naulakko on aivan ihana! Lekmerillä onkin kivoja sisustusjuttuja, joten ilman muuta mukaan huikeaan arvontaan.

  VastaaPoista
 81. Mukana arvonnassa.

  Mites ois raikas turkoosi värinä lastenhuoneeseen?

  Huone on nyt aivan ihana, mut ymmärrän, et sisustusihmisenä kaikkeen kyllästyy :)

  VastaaPoista
 82. Anonyymi5.51

  Mä kANSSA OLEN IHASTUNUT LEKMERIN VALIKOIMAAN LASTENHUONEEN SISUSTUKSESSA. JA NOITA PILVIÄ ON MEILLÄ MIETITTY JO PARI VKOA JA NIMENOMAAN HARMAANA. NIIS ON SITÄ JOTAIN :) JA SAA JOUKKOON SOPIVASTI HEMPEYTTÄ JOLLAIN PIENELLÄ YKSITYISKOHDALLA.

  NII JA TIETTY ARVONNASSA MUKANA :)
  ANNE

  VastaaPoista
 83. Anonyymi6.06

  Arvonnassa mukana :0)

  VastaaPoista
 84. Ihana, kaunis huone :)! Maalaamalla seinät valkoisella tai vaalean harmaalla, muuttuisi ilme nopeasti. Itse en kumminkaan kaikkia hempeitä ja tyttömäisiä värejä poistaisi kokonaan, niitä saa aina olla <3!

  VastaaPoista
 85. Arvonnassa mukana! Minä myös ajattelisin, että seinät maalaamalla esim. valkoiseksi voisi sitten tekstiileissä kuitenkin olla noita hempeitä "tyttöjen" värejä.

  VastaaPoista
 86. Arvonnassa mukana! Niin näyttää samalta meilläkin. Neiti 11 vee asuu v.pun/v.lila huoneessa ja vielä ainakaan ei ole kaipaillut toisen värisen huoneen pariin. Samoin meillä, vielä leikitään Monster High -nukeilla eikä kaipailla toisia värejä.

  VastaaPoista
 87. Mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 88. Mukana arvonnassa :)
  Meilläkin juuri mietinnässä tapetit lasten leikkihuoneeseen ja taidetaan päätyä tähtitapettiin missä beige pohja ja valkoiset tähdet. Menisi sitten hyvin muiden sisustushankintojen kanssa yhteen, samoin meilä se sopii tytölle ja pojalle kun huoneessa touhuavat yhdessä :)

  Kauniita myös nuo sinun valinnat, mutta on se tämänhetkinen huonekin niin söötti ja kaunis!

  Mukavaa viikonloppua,
  Koti Preciosan Sandra

  VastaaPoista
 89. Anonyymi13.01

  Samanlaisia tyttöjenhuone pohdintoja kun tytöt kasvaneet. mutta eipä ole he itse vielä kyllästyneet huoneen lapsellisuuteen vaikka äiti oliskin, ja heillehän se tärkeintä...

  arvontaan mukaan.
  paivi.pelk@gmail.com

  VastaaPoista
 90. Anonyymi0.00

  Ihku huone !
  niinamentula@gmail.com

  VastaaPoista
 91. Teillä on kyllä niin kaunis lastenhuone. Meillä on myös samanlaisia ajatuksia poikien huoneeseen nyt kun toinen pojista on jo koululainen. Lisäilen pikku hiljaa harmaata ja mustaa sinisen rinnalle.

  Arvonnassa mielelläni mukana.

  VastaaPoista
 92. Mukana arvonnassa :) Ehdottomasti ottaisin lapset mukaan valitsemaan uutta ilmettä huoneeseen.. Jotain vaaleita sävyjä pintoihin joita voi sitten "maustaa" tekstiileillä yms jotka lasten lempivärejä :)

  VastaaPoista
 93. Myös meidän lastenhuone kaipaa kovasti uudistusta, joten mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 94. Anonyymi12.29

  Tuo musta, harmaa, valkoinen väritys varmasti olisi hyvä ja siihenhän on helppo sovittaa väripilkkuja niin halutessaan.
  t. Marjut
  -arvonnassa mukana-

  VastaaPoista
 95. Anonyymi13.02

  Harmaa seinä voisi keventää prinsessa tunnelmaa. Tosin harmaata on nykyisin kaikkialla... Mitäs lapset itse tuumaavat värimaailasta? Tykkään kovasti lukea aina blogiasi. Mukana arvonnassa! Oonailona

  VastaaPoista
 96. Mukana arvonnassa! Jos lapsilla on samanlaista silmää kuin äitillään, niin varmasti osaisivat itsekin päättää huoneensa kauniista sisustuksesta :) Ja minä voisin vielä näin aikuisenakin asua prinsessahuoneessa :D

  VastaaPoista
 97. Anonyymi13.31

  Musta-harmaa-valkoinen pohja ja ripaus jotain tyttöjen lemppariväriä, mitä on sitten helppo vaihdella mielen mukaan.. Arvonnassa mukana! sisustus.katja@gmail.com

  VastaaPoista
 98. Anonyymi6.53

  Arvonnassa mukana. Harmaa näytti kivalta. Tai sitten ehdotan jotain muuta neutraalia väriä, koska pian tytöt haluavat itse valitsemiaan julisteita ym seinille niin pysyy sitten tunnelma rauhallisena. t. Heidi P.

  VastaaPoista
 99. Musta-harmaa pohja on helppo piristää jollain yksittäisellä tehostevärillä. Ei ehkä perinteistä lastenhuoneväritystä mutta suosikkini myös lastenhuoneessa.
  _Arvonnassa mieluusti myös mukana.

  VastaaPoista
 100. Mukana minäkin ;) -p-

  VastaaPoista
 101. Mukana!
  Huone varmaan "vanhenis" jo pelkästään seinän sävin raikastuksella?

  VastaaPoista
 102. Harmaat tuotteet näyttivät oikein kivoilta. Mukana arvonnassa! :)

  VastaaPoista
 103. Mukana arvonnassa!
  Kaunis huone tyttösillä!
  Mun silmää kyllä miellyttää noi musta-valkoharmaat jutut. Oon itse ihaillu kans noita pilvikuoseja.
  -k-

  VastaaPoista
 104. Musta ja harmaa pelittää aina. Ja niihinhän voi sisustamalla laittaa väripilkkuja, kuten tyynyjä, verhoja jne. Yhdellä arvalla mukana!
  leenvikki@gmail.com

  VastaaPoista
 105. Anonyymi11.02

  Ei kai noin ihana huone muutosta tarvitse edes! immeee, immeee@luukku.com

  VastaaPoista
 106. Arvonnassa mukana! Huone on kyllä tosiaan hirmu suloinen noinkin. Meilläkin on tuollainen paripulpetti tyttöjen kouluvuosia odottamassa:)

  Itse pidän hirmuisesti beigen ja pastellin yhdistelmästä, voisi toimia isommillekin!

  VastaaPoista
 107. Anonyymi22.47

  Mukana arvonnassa! Mielenkiinnolla jään odottamaan mahdollista muutosta. Huone on kyllä ihanana noinkin!
  :) JaanaN Jyväskylästä

  VastaaPoista
 108. Anonyymi1.17

  Seinät neutraalimman väriseksi ja lisäksi tekstiileillä väriä...mustaa,lilaa,pinkkiä,harmaata,mitä ikinä tytöt haluaakaan. Arvonnassa mukana .KS

  VastaaPoista
 109. Tuo teidän neitien huone on kyllä niin herkku, ah! Ehkäpä ripauksella juurikin harmaata saisi pientä rosoisuutta? Mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 110. Anonyymi2.38

  Arvonnassa mukana! :)

  Huoneesta itse vähentäisin tuota vaaleanpunaista ja korvaisin pinkillä ja beigellä.

  -an-ne-

  VastaaPoista
 111. Arvontaan mukaan haluan myös minä. Perinteisen suloiselta näyttää tuo pinkki lastenhuoneesi! Erääseen pienten huoneeseen ehdotin hyvin hempeän limesävyistä tapettia yhdelle seinälle, muihin aavistuksen kellertävä maali ja vaatekaapin ovet telattiin mustalla liitutaulumaalilla. Kalusteet puunvärisiä ja valkoisia. Voi miten ihanan raikas oli lopputulos ja sopii sekä tytölle, että pojalle. Suosittelen kokeilemaan rohkeasti myös ei niin perinteisiä värejä lastenhuoneisiin:)

  VastaaPoista
 112. Minä myös! Arvonnassa mukana.
  Kivalta näyttäis myös mustan ja harmaan sävyt tyttöjen huoneessa :)

  VastaaPoista
 113. Anonyymi11.36

  Mukana arvonnassa. (Iida)

  VastaaPoista
 114. SonjaK20.32

  Harmaan sävyä tyttöjen huoneeseen, mustaa voisi laittaa pienillä sisustusjutuilla mutta itse en liian paljon sitä laittais. :) arvonnassa mukana!
  Sonja.kouvonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 115. Aivan ihana huone, itse en muuttaisi mitään :) Ehkä beige ja harmaa toisivat vähän ison tytön tuntua huoneeseen, mutta ihan harmaaksi en huonetta missään nimessä muuttaisi.
  LeenaP

  VastaaPoista
 116. Mukaan arvontaan:) Pitäisin vielä roosaa huoneissa, mutta vaalentaisin hieman seiniä. Olen sen ajan jo kotona elänyt että lapset halusi huoneet tummiksi ja mustia huonekaluja..joista en itse pidä. Mielestäni olet kivan kekseliäs, en usko että sinulla on vaikeuksia sisustaa huoneita:)

  VastaaPoista
 117. Aivan hurmaava lastenhuone!
  Minulle kelpaisi tuollaisenaan, mutta aikansa katsoo mitä vain, niin tekeehän se mieli sisustaa uusiksi ja uusiksi =)
  hennamake@suomi24.fi

  VastaaPoista
 118. Mäkin tykkään harmaa-musta-valkee -värimaailmasta. Meillä poikien huoneessa on just nää värit, ja piristyksenä tällä hetkellä keltaista :) Kausittain vaihtelen pääasiassa tekstiileillä.
  Toivottavasti löydätte yhteisen sävelen tyttöjen kanssa :)
  Mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 119. Anonyymi5.49

  Ihana huone on nytkin kyllä, mut muutos toki aina kivaa 😁. Mukana arvonnassa!

  VastaaPoista