tiistai 7. lokakuuta 2014

Syystouhuja

Pikaiset heipat täältä rempan ja pihan syyspuuhien keskeltä.
Ja kiitokset teille lukijoille remonttitsempeistä, sillä niitä on kyllä tarvittu. Hitaasti homma edistyy, mutta aika mukavasti kuitenkin. Kerron seuraavalla kerralla lisää hikisistä ja hermoa kiristävistä hetkistä tapettien repimisen merkeissä ;). Tänään olen kuitenkin saanut seinät vihdoin siistittyä sekä tasoitettua ja viikonloppuna sitten tapetoidaan. Jee!


Vapaapäivän vapauttavia hetkiä koin pihalla syysistutusten parissa auringon paisteessa.
Terassin nahistuneet kesäkukat saivat kyytiä ja perinteiset kanervat, callunat, sammalet ja hopealangat valtasivat takapihan. Omenoita riittää koristeiksikin asti ja kynttilälyhdyt tuovat tietenkin ihanaa välkettä hämärtyviin iltoihin.  
Ihanaa laitella hiljalleen syys- ja talvitunnelmia pihaan. 


Muratit tykkään jättää istutuksiin, sillä ne säilyvät talven ajan asetelmissa yllättävän hyvän-näköisinä, vaikkeivat hengissä säilykkään.

Pientä säätöä asetelmiin täytyy vielä tehdä ja lisäillä havuja pakkasten myötä.








Mitäs teidän lokakuuhun kuuluu? 

Mukavaa viikon jatkoa!

Iida Emilia

17 kommenttia:

  1. Onpa kauniit istutukset, voi kun pääsis itsekin kunnolla pihapuuhien pariin. Ne tuo portaiden pieleen niin ihanan tunnelman❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Banskuseni <3 Kyllä sinäkin pian pääset taas pihapuuhien pariin kirmaamaan. Rauhallisesti nyt vaan maltilla :) Mutta kyllä nuo uudet asetelmat aina piristävät :)

      Poista
  2. Herttasen näköistä, kauniita asetelmia.
    Mukavaa, kun remontti etenee:)
    Mukavia puuhapäiviä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari :)
      Pikkuhiljaa hyvä tulee ;)

      Poista
  3. Ompa ihanan syksyiset kuvat <3 Pihapuuhat kyllä odottas muakin.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Syksy on niin ihanaa aikaa :)
      Mukavia pihapuuhia sinne myös!

      Poista
  4. Onpa kaunista ! Pihapuuhia ja j..lahjojen tekemistä kuuluu mun lokakuuhun ja kovasti järkkäilen eka kertaa aikuisten Halloween juhlia ;) Mukava kuulla että tapetointi hetki lähestyy ja innolla sitten odottelen kuvia. Mukavaa loppuviikkoa sinulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta :) Oi ihanaa...sulla jo mukavia j...touhuja siellä ;) Ja Halloweenjuhlat kuulostaa ihanilta. Itsekkin olen haaveillut aikuisten halloween juhlista mutta eipä ole saanut aikaiseksi. Mukavia tohinoita sulle :)

      Toivotaan että saisin pian uudistuneen huoneen kuvia laiteltua. En malta itsekkään odottaa ;)

      Poista
  5. Kauniita syksyisiä kuvia! Täälläkin rempataan huh huh tuntuu että näen vaan lattiamaalia kokoajan ja sekasorto on kamala, mutta kait tää tästä valmistuu :D Mukavaa viikkoa sinnekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hih, on tää remppaaminen kyllä yhtä kaaosta tosiaan mutta lopputulos kyllä palkitsee kaiken vaivan...jossain vaiheessa. Teillä näytti kyllä ihanilta ne uudet vaaleat lattiat <3 Itsekkin haaveilen lattioiden maalaamisesta, mutta jotenkin se kauhea työmaa ei vaan houkuta yhtään...huh. tsemppiä teille!

      Poista
  6. Ihanan syksyistä teillä! Säilyykö muratti oikeasti ulkona?? Hengissä seuraavaan kesään? Sain omani kuolemaan täällä sisällä, oli vuosi sitten kesäkukkasten seassa ja toin talveksi sisälle ja kesällä vein mökille. Otti kai nokkiinsa, kun toin taas mökiltä kotiin...nyt kuivana tuolla nököttää raukka...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marita :) Hups...taisin kirjoittaa hieman epäselvästi. Tarkoitin että muratit säilyy talven ajan kauniina asetelmissa, mutta eivät siis säily hengissä kevääseen ;) Itse en ole onnistunut kasvattamaan muratteja ( tai muitakaan viherkasveja ) hengissä sisätiloissa. Nyt taas otin muutaman muratin sisälle, mutta katsotaan kuin käy. No voi sun muratti olis halunnu jäädä mökkeilemään :)

      Poista
  7. Anonyymi9.48

    Aivan ihania kuvia, ihania syystunnelmia ♥

    VastaaPoista
  8. Onpa kauniit asetelmat ja kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. Ihan tuollaiset tavalliset asetelmat vaan :) Tuo hopealanka näyttääkin jotenkin kököltä tuolla vihreiden seassa...täytyy ehkä vaihtaa callunaan ;)

      Poista
  9. Kauniita asetelmia ja tunnelmaa. Ihana Syksy !

    VastaaPoista