lauantai 26. marraskuuta 2016

Talvista viikonloppua!

Huomenta!

Mahtavaa kun pieni pakkanen saapui raikastamaan ilmaa ja hento lumikerros kirkastaa marraskuista harmautta. Minulla on jäänyt talvi-istutukset tänävuonna totaalisesti hunningolle. Isompi terassi on täyttynyt remonttijätöksistä, joista nyt onneksi saatiin jo suurin osa vietyä kaatopaikalle. Pienempi terassi on sentään hieman viehättävämpi! Voitteko kuvitella, etten ole saanut aikaiseksi vietyä edes yhtään talvivaloja ulos? Tänä viikonloppuna täytynee korjata asia.

Joululle en ole myöskään ehtinyt juuri ajatusta suoda tämän remontin tiimellyksessä, mutta jospa se tästä nyt pikkuhiljaa. Listoitukset ovat jo melko hyvällä mallilla, mutta maalaushommia ja paklausta riittää yhä edelleen. 

Tämän viikonlopun olemme nyt kuitenkin hyvin rauhallisesti, sillä vanhempi tyttäremme käväisi eilen pienessä leikkauksessa. Tai ei voi puhua ihan pikavisiitistä, sillä kahdeksan tuntia sairaalassa vierähti, vaikka itse operaatio olikin vain puolen tunnin mittainen. Mutta hienosti kaikki sujui ja nyt sitten toivutaan. Hyvää hoitoa saatiin kyllä.

Pirteätä pakkasviikonloppua!

Iida Emilia

6 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia! <3 Remontti vie varmasti hyvin voimat, kyllä niitä jouluvaloja vielä ehtii ja vähemmälläkin pärjää. :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Sari lohdullisesta kommentista <3
   Pitäisi osata olla itselleen armollisempi! Ei sitä millään kaikkea ehdi ;) Ja totta tuokin, että joulu tulee sieltä kyllä jokatapuksessa, vaikka vähemmilläkin valoilla :D
   Ihanaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 2. Tiedän tuon remppa-tunteen! On kyllä ihanaa nähdä kattensä jälki ja nauttia siitä kun on valmis. se palkitsee kyllä, vaikka nyt on voimia vievää puuhaa!
  Teillähän on lunta! <3 Kaunista!
  Tsemppiä remppaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marita tsempeistä! :) On tämä kyllä melkoista tunteiden vuoristorataa! Välillä on onnensa kukkuloilla ja ihanaa touhuta. Välillä sitten taas ahdistaa ja tuntuu ettei mikään homma etene, eikä valmista tule koskaan! No nyt ollaan kyllä jo remontin loppusuoralla, mutta ei millään jaksaisi odottaa, että kaikki olisi tiptop ;). Tämä joulun odotus on vaan niin ihanaa aikaa että siihenkin haluaisi keskittyä hieman.

   Vielä on pikkuisen lunta ja talvisen oloista, mutta plussan puolelle taitaa taas mennä.

   Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 3. Kaunis asetema♥ Pikaista toipumista tytölle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Hyvin täällä on toivuttu! ( Jätski ei vaan enää meinaa maistua...voiko olla edes mahdollista ;)

   Poista