sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Pöpökammolomailua!

Possuinfluenssan levitessä päätin vetää eskarilaisemme pienelle "pöpölomalle" joksikin aikaa! Pelkään aika hysteerisesti tuota tautia, sillä kuopuksemme kuuluu riskiryhmään. Lilliputtimme on sairastellut kovasti viimeisen puolen vuoden aikana, ja pari kertaa ollut sairaalahoidossakin keuhkokuumeen takia! Ensiviikolla hän joutuukin ( tai pääsee ) keuhkojen tietokonetomografia tutkimuksiin, sillä röngtenkuvissa on havaittu jotain varjostumaa :( Onneksi possupiikki saatiin pikkuiselle pari päivää sitten, joten nyt lasken tunteja, ja päiviä, että rokotus alkaisi vaikuttaa. Toisaalta me muut saamme piikin vasta myöhemmin! Toki isäntä voi tuoda taudin töistä tullessaan, mutta olemme ainakin yrittäneet minimoida kaikki riskit! Täytynee vain luottaa, että suojelusenkelit ovat suojanamme.

"Loman kunniaksi" olemme järkkäilleet lastenhuonetta. Turhaa tavaraa on heitetty pois nurkista ( ihmeellistä sälää sitä kertyykin ;) Laitan kuvia ihanasta wanhasta pulpetista, jonka löysin huutonetistä, ja maalasin valkoiseksi. Naulakon väkästin itse valmiista puulevypaloista ja kannattimista! Siskokullat tykkäävät hirmuisesti piirrellä ja väritellä uudella pulpetillaan :)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille, ja koitetaan pysyä terveinä!

Iida Emilia

7 kommenttia:

 1. Pidän peukkuja pystyssä, että säästytte taudilta. Mulla enään 3 päivää niin täys suoja pitäisi olla päällä. Ei tämä kahden viikon erakkolomakaan ole kyllä mieltä ylentänyt. Mulla tuttavapiirissä jyllää toi ikävä tauti.
  Ihanan naulakon olet tehnyt ja kaunis pulpetti:-)
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Oi miten kaunista. <3
  Meille taisi iskeä... tai ainakin flunssa... suurempi neiti on ollut kovin kipeä eilen ja tänään. :(

  VastaaPoista
 3. Omalla tyttärelläni (on jo yli 20) oli ilmeisesti possutauti. Ainakin näin lääkäri totesi.
  Mikäli se sitä oli meni se kohtuudella ohitse.
  Kesti kuitenkin pari vkoa.

  On niin surullista huomata kuinka huolissaan olemme kaikki ko. taudista. Syystäkin.

  Toivotaan, että säästytte tuolta ärhäkältä taudilta <3

  VastaaPoista
 4. Samaa huolta sitä on täälläkin, elo on päivä kerrallaan eteenpäin menemistä.Välillä kovasti huokaillen. Tautia on niin jo jokapuolella, ja vakavia tapauksia ollut tosi monta, syystäkin huolettaa.
  Onneksi huoltenkin keskellä voi nauttia kauniista asioista.Olet laittanut lapsille kauniin piirustuspaikan.Kelpaa lasten taiteilla :)

  VastaaPoista
 5. Toivotaan, ettei tauti iske sinne.
  Täälläkin vasta odotellaan piikille pääsyä.
  Prinsessoilla on kaunis huone!
  Hyvää alkanutta viikkoa,
  Riitta

  VastaaPoista
 6. Suojelusenkeleitä kovasti sinnekkin päin!!!

  VastaaPoista
 7. Hei! Olen ekaa kertaa kylässä. Kotisi näyttää kauniilta ja viihtyisältä. Tuo valkoiseksi maalattu pulpetti on kiva. Liitän blogisi suosikkeihin, niin tulee sitten useammin vierailtua. Tervetuloa käymään Peikkokukkulalla:)

  VastaaPoista