lauantai 12. joulukuuta 2009

Valkoinen joulu

Kun ulos ei sada valkeaa lumipeitettä, niin nautitaan valkoisesta väristä edes sisätiloissa :) Olin kyllä ostanut joulua varten punaiset tähtityynyt, mutta ne näyttivät niin oudon värikkäiltä sohvan nurkassa nököttäessään, että siirsin ne äkkiä lastenhuoneen puolelle ;) Siirtelin myös hieman kalusteita ja maalisutiakin heiluttelin. Vaihtelu kyllä virkistää!Joulukoristeiksi riittänee tällä hetkellä kynttilät, valosarjat, pari hajusinttiä ja kristallit, mutta jouluksi hankin vielä kukkia ja havuja lisää. Sekä tietenkin kuusen :)

Leppoisaa viikonloppua kaikille!

Iida Emilia

( ps:Kuvia voi klikata suuremmiksi, jos tahtoo nähdä villakoiria ;)

9 kommenttia:

 1. Aivan ihanalta näyttää <3 Näitä katsellessa tulee itsellekin kaipuu taas valkeaan jouluun mutta ehkä taas ensi vuonna;)

  VastaaPoista
 2. Kauniilta näyttää. Meillä on onneksi lunta, kunhan vain pysyisi.
  Punainen sopii lastenhuoneeseen. Lapsen jouluun se punainen kai kuulukin. Aika moni on värin kanssa tänä vuonna taistellut. Toisaalta piristäisi, mutta toisaalta valkoiseen on tottunut.

  VastaaPoista
 3. Kauniilta näyttää :) -Aivan samoilla aatoksilla heräsin itsekin että meille valkoinen joulu ;) Mutta ei taida onnistua , tykkään niin punaisesta väristä kun sitä kerran vuodessa saa ihan luvan kanssa laittaa :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan vaaleaa - minäkin kamppailin itseni kanssa tovin, mutta päädyin kuitenkin lisäämään punaista, kun ei sitä juuri muuten tule käytettyä ja jotenkin se sitten kuitenkin aina salaa värinä jonnekin salaa livahtaa, niin punaista on piristyksenä. Eli hetken aikaa punaista ja jo taas heti joulun mentyä palaa takaisin kaappiin odottamaan ensi joulua. Tai josko ensi vuonna valkoinen tai vaalea joulu - ken tietää? Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Samoilla aatoksilla. Lasten pyynnöstä suostuin muutamia punaisia sydämiä ompelemaan ja verhoihin somisteiksi ripustelemaan...
  Teillä on kaunista - silmä & mieli lepää.

  VastaaPoista
 6. Kaunista ja harmonista teillä, ihanaa vaaleaa sävyä...

  VastaaPoista
 7. Kiitokset teille, kun jaksatte kommentoida joulukiireen keskeltä :)

  Valkea joulu saapui ehkä sittenkin tänne etelään, sillä tänään valkoinen harso on peittänyt maan kauneudellaan :)))

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanan näköistä niin kaunista...samoin kuin ulkonakin:) Ihanaa lunta maassa ja pakkanen paukkuu...

  VastaaPoista
 9. Kaunista!!!! Minullakin taitaa olla aikas valkoinen joulu, meinää täällä sisällä ;-))
  Pakkasta meillä 24 astetta, hyi kun palelee ajatuskin lähteä ulos, mut kaikki lahjat vielä kaupoissa;-)

  VastaaPoista