sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Vilskettä ja vilinää

Hämmästyin huomatessani, että blogissani on jo tasan sata lukijaa! OHO! Enpä olisi uskonut puolivuotta sitten aloittaessani, että tänne näin paljon väkeä ilmestyy :) Toivotankin lämpimästi tervetulleiksi uusimmat tulokkaat! Mukavaa, että jaksatte käydä täällä kurkkimassa ja jättämässä kommenttejakin. Kiitos!


Viikonloppumme on sisältänyt kovasti touhua ja tohinaa!

Päätimme veljeni kanssa, että otamme aina silloin tällöin toistemme lapsia yökylään, jotta vanhemmat saisivat keskenään yhteistä aikaa :) Samalla myös serkukset pääsevät nauttimaan toistensa seurasta pidemmäksi aikaa!

Niinpä lauantaina saimme kotiimme kolme pientä yövierasta. Vilskettä ja vilinää riitti, mutta ihmeen hienosti kaikki sujui :) Lukuunottamatta isompien lasten omatoimista "retkeä" pois omasta pihapiiristä, sillä aikaa kun puin vielä pienempiä sisätiloissa. Onneksi reipas esikoiseni tuli heti kantelemaan serkuksistaan, ja saatiin karkulaiset kiinni jo alkumetreillä. Huhheijaa!

( Tässä pienimmät serkukset tarinatuokiolla ):
Sunnuntaina aamupäivällä pienet yövieraat lähtivät, ja me aloimme valmistautua suureen juhlapäivään. Toisessa serkkulassa nimittäin vietettiin ristiäisiä. Kuvassa oleva Isomummin kutoma kastemekko on kulkenut suvun jokaisen lapsen ja lapsenlapsen luona kastepäivänä. Myös mieheni on tässä perintömekossa kastettu :)

Juhlat olivat pienimuotoiset, kauniit ja herkät...

Aloittelen arkiviikkoa niinkuin "kunnon ihmiset" konsanaan! Töitä siis enemmän tiedossa ensi viikolle, joten "nähdään" taas, kun ehditään ;) Käyn lukemassa kuulumisianne, mutta kommentit saattavat jäädä vähemmälle...

Iida Emilia

13 kommenttia:

 1. Heh, taisin saada kunnian olla se sadas :)

  Serkukset on kyllä oikeita aarteita! Harmi vaan, että omat ovat niin kaukana! Sitäkin innokkaammin niitä kyllä sitten aina odotellaan lomilla käymään...

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia taasen. Mukavaa arkiviikkoa myös sinulle ja innostusta työhön.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia:-))
  Oikein mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Iida Emilia:-))

  VastaaPoista
 4. Se on ihanaa kun näin netin kautta pääsee tutustumaan erilaisiin ihmisiin, erilaisiin arkiin, erilaisiin koteihin. Minullekin on kertynyt jo pitkä lista ihania blogeja joissa vierailla, hyvä kun aika riittää käymään kaikissa :)

  Tuo on todella mainio juttu kun on veli jonka kanssa voi vaihtaa lasten hoitovuoroja välillä niin, että toiset ehtii olla ilman lapsia. Suorastaan ihailtavaa :)

  VastaaPoista
 5. tosi kiva idea että serkut saavat olla välillä yhdessä ja vanhemmat saavat omaa aikaa.

  VastaaPoista
 6. Ihana idea tuo serkusten pikkaisen pidempi kyläily toistensa luokse. Vanhemmille tekee hyvää saada laatuaikaa kahdestaan ;-)

  Kuva pienten lukutuokiosta on jotenkin NIIN hellyyttävä ja tuo alin kuva kukista ihana...

  VastaaPoista
 7. Ihania , kauniita kuvia.
  Hienoa serkusten kyläily.
  Meidän lapsilla kun ei ole yhtäkään serkkua. Mieheni on ainut lapsi ja minun yhdellä veljelläni ei ole perhettä.
  No , ystäviä ja muita sukulaisia on sitten senkin edestä.
  Kiva satuhetki.
  Kauniita kukkasia.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Voi tuo on just niin ihana antaa toisille vanhemmille omaa yhteistä aikaa kun ottaa muksuja yökylään! Ja lapsillakin mukava olla yhdessä. Kauniita kuvia! Työn iloa sinulle ja toivotaan aurinkoisia päiviä <3 Onnea lukijamäärästä!

  VastaaPoista
 9. Serkkusuhteita on tosiaankin hyvä vaalia, nykyään kun perheet ovat niin pieniä enimmäkseen. Meilläkin vaihtoa suoritetaan, joskin meillä se ei ole kovin tasaväkistä, meillä kun on neljä lasta ja siskollani yksi :)
  No onneksi serkku vierailee meillä useammin.
  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 10. Hyvä idea tuo serkkujuttu. On tärkeää vanhemmille saada omaa yhteistä aikaa ja noinhan se onnistuu mukavasti.
  Kaunis kastepuku ja ihanaa, että sitä on kierrätetty suvun kastettavilla. Meillä oli sama juttu ja äitini nimikoi nimet ja syntymäajat ohuenohueen kankaaseen vaaleansinisellä tai -punaisella.

  VastaaPoista
 11. Kerrassaan ihana tuo teidän serkkujen yökyläily perinne!
  Kauniita kuvia, ja niin kaunis tuo kastemekko. Meilläkin on kulkenut suvussa virkattu kastemekko, jossa kaikki mun serkut ja kaikkien serkkujen lapstet on kastettu, minä ja meidän lapset siis myös. <3

  VastaaPoista
 12. Hienoa serkusten kyläilyä!:)
  Ja kauniit kuvat!!
  Tuo kastemekko on niin suloinen ja herkännäköinen:)
  Niin, se vain on, että työ haittaa pahasti harrastustoimintaa...;D Itsellä kans on aika iltaisin "kortilla",siksi en enää ehdi niin usein jättää kommetteja kuin ennen, vaikka vierailulla käynkin:)
  Oikein aurinkoista ja hyvänmielen loppuviiikkoa sinulle ja perheellesi!:)

  VastaaPoista
 13. Juu, kyllä vaan sisarukset ja serkukset ovat ihana asia <3

  Meidänkin pampulat olivat jo aiemmin veljelläni yökylässä, ja todella hienosti oli sujunut. Minä ja ukkokultani kävimme tuolloin elokuvissa ja syömässä. Eli tämä perinne kyllä jatkuu...

  Kiitokset kommenteistanne! :)

  VastaaPoista