sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Viikonlopun saldoa

Viikonloppu on hujahtanut taas vauhdilla.
Saimme kestitä ihania vieraita, ja retkeilimme puistoon termarin ja eväiden kera :) Luonto hehkuu aivan upeissa syysväreissä, ja kirpeän raikkaan lenkin päälle maistuu lämmin sauna, sekä tunnelmointi kynttilöiden tuikkeessa. Lapset ovat jo innostuneet listaamaan joululahjatoiveitaan. Joululaulujakin on jo kuunneltu ;)


Kaappiensiivous intoilun tuloksena löysin mm. lisää valkoisia valokuvakehyksiä, joita aloin sommitella olohuoneen ruskeanharmaalle seinälle. Halusin kollaasista epäsymmetrisen, ja sellaisen sainkin...ehkä pientä säätöä vaatii vielä. Tyhjät kehykset vetoavat minuun suuresti. Yhdessä ne muodostavat kuin suuren taideteoksen. Myös kuivat rosoiset oksat ovat mielestäni runollisen kauniita kaikessa koruttomuudessaan.






Kaikesta tehosiivouksesta ja roinan hävityksestä huolimatta kaipaisimme yhtä pientä lisäkaappia tai lipastoa! Taidankin nyt käpertyä sohvan nurkkaan Ikean kuvastoa selailemaan ja haaveilemaan.

Mukavaa viikkoa kaikille! Ja kiitokset ilahduttavista keittiö-kommenteistanne :)

Iida Emilia

15 kommenttia:

  1. Luonto on todellakin kaunista nyt ja ihania ilmoja ollut! Nautitaan. Ikean kuvastossa oli vaikka ja mitä ihanaa, meillä olis parin viikon päästä tarkoitus lähtä käymään..Joulukin alkaa hiljalleen käydä jo mielessä ja lapset tosiaan lahjatoiveita alkaa miettimään :) Mukavaa iltaa ja kauniilta näyttää kehykset! Ihanaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kaunis kollaasi! Eleettömyydellä ja yksinkertaisuudella saa paljon aikaan - en tosin itse hallitse, mutta on kyllä kiva katsoa tällaista harmoniaa! Ja keittiönne ei todellakaan ole mikään kammotus, vaikka ymmärrän sisutusihmisen tuskan siinä, kun kaikki ei ole niinkuin haluaisi :) :)

    VastaaPoista
  3. Ihastuttava kokonaisuus!
    Raamit näyttävät kauniilta rujojen oksien lomassa.
    Joulu höpsönä tunnustan, että ostelen pikkuisia paketteja ympäri vuoden. Ei tule paniikkia joululahjoista. Joulukortit olen mielessäni suunnitellut jo tuhat kertaa...ne toteutetaan sitten marraskuussa, hih :)
    Kivaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Kaunis ryhmitelmä raameille. Oksat näyttävät kyllä yllättävän kauniilta, täytyypäs itsekkin käväistä huomenna metsässä.

    VastaaPoista
  5. Hei Iida Emilia :)

    Jopas olet jälleen hoksannut näppärän jutun kotiisi.
    Näyttää oikein harmooniselta ja kauniilta.

    Mukavaa alkanutta viikkoa sinne!

    VastaaPoista
  6. Risujen ja valkoisen kontrasti on kauniin herkkä. Onko apteekkarinlipastosi maalattu pöytälevyä lukuunottamatta kokonaan?

    VastaaPoista
  7. Kaunis vaalea kollaasi.Suoralinjaista ja rösöistä. Pidän kovasti!

    VastaaPoista
  8. Aivan uskomattoman kaunis kollaasi kehyksiä! Todella, todella suloinen. Ihana! <3

    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    -Päivi-

    VastaaPoista
  9. Kiva kollaasi! Mun kehykset on viikkojenkin jälkeen edelleen lattialla... En tiedä miten saisin ne makkarin seinälle. :D

    VastaaPoista
  10. Onpa kaunis! Ja ihanan värinen seinä. Utelen heti, onko maalia vai tapettia... Ja jos maalia, niin minkäköhän sävyinen. Mulla hakusessa just jotain tuollaista :)

    VastaaPoista
  11. Hienolta näyttää. Oksat ovat todella kauniita. Kehykset todella pääsevät oikeuksiinsa tuota kauniin väristä seinää vasten.

    VastaaPoista
  12. Ihanalta näyttää! <3
    Jotain tuollaista on hakusessa meillekin :)
    Risut ja oksat ovat hurmaavia!

    VastaaPoista
  13. Ohops...tännehän oli monenmonta ihanaa kommenttia jo tullut! Kiitoksia <3

    Seija: Olen maalannut juu tuon Jyskin apteekkarin lipaston valkoiseksi, ja pöytälevyn käsittelin petsilakalla.

    Sissi: Kyllä mullakin tää ajatus muhi pitkään, ennenkuin sain aikaiseksi toteuttaa ;)

    Rilla: Seinä on maalattu, mutta en kuollaksenikaan muista värisävyä...se oli Tikkurilan värilastuista joku mudan- ruskeanharmaa? Kuvassa näyttää harmaammalta kuin luonnossa, eli tuossa alakuvassa taitaa olla lähempänä totuutta. Haluaisin ehkä itse vähän harmaamman. Mutta eipä tainnut olla paljoa apua tästä.

    VastaaPoista
  14. Tosi kaunis kollaasi, asetelma <3

    VastaaPoista
  15. Tykkään kanssa kovasti kehyskollaasista.
    Se on kaunis ihan tuollaisenaan.

    VastaaPoista