torstai 3. helmikuuta 2011

Synttärihumua kiireen keskellä


Hellurei!

Vierähtikin näemmä tovi edellisestä postauksesta. Kiire ja väsymys ovat pitäneet lujasti otteessaan tämän "yrittäjä-kuukauteni" aikana, joten aikaa ja energiaa ei ole liioin jäänyt bloggaamiseen, saatika kodin hoitoon tai muuhunkaan. Seitsemältä aamulla herätys ja seitsemältä illalla kotona. Huh heijaa!
Hetkellisesti paksumpi lompakko lohduttaa kyllä totisesti mieltä, ja palkka onkin jo lähes tuhlattu tulevaan vessan pintaremonttiin, josta kertoilen aikanaan lisää, kunhan jotain alkaa tapahtua ;)
Arjen kiireiden keskelle on mahtunut myös juhlaa, sillä rakas esikoisemme vietti synttäreitään tammikuun lopulla. Kahdeksan vuotta sitten hän syntyi sydäntalven pakkasten paukkeessa, ja teki meistä maailman onnellisimman pikkuperheen. Elämä muuttui kerralla! Yhdessä opetellen, haparoivin jaloin, öitä valvoen, niin se tunneside ja rakkaus kasvoi kasvamistaan...ja tuossa hän nyt on - kahdeksan vuotias koululaisemme - silti aina äidin pikku Tilleroinen <3
Lopuksi vielä pläjäytän ruudulle nämä ihanat tunnustukset, joita sain neljästä eri blogista:


Maritalta, Allidaalialta, Onnenkyyneleeltä ja Janicalta! Kiitos hirmuisesti :) Lisäksi sain vielä Beautiful Blogger Avard- tunnustuksen Prefectalta. Kiitos! :)

Tunnustus kuuluisi jakaa viiteentoista eri blogiin, mutta tätä näyttää olevan niin monella, etten taida pistää jakoon tällä kertaa. Lisäksi pitäisi kertoa seitsemän asiaa itsestäni, joten listaanpa vaikka asioita, jotka saavat hymyn huulilleni:

1. Lasten höpsötykset

2. Mieheni syli

3. Aurinko

4. Suklaa ( ja hyvä ruoka )
5. Kukat
6. Siisti koti
7. Musiikki/ tanssi

Hyvää alkanutta Helmikuuta kaikille!


Iida Emilia


6 kommenttia:

 1. Suloinen 8-vuotias! Paljon Onnea vielä tätäkin kautta. Niin se aika rientää.. Juu kyllä ne enemmät työtunnit tuntuu palkkapäivänä hyvältä ;) Mutta muuten on kyl ihana kune htii olla enemmän lasten kanssa kotona. Mukavaa helmikuuta sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Nonnukka <3

  Juu, ei kaikkea voi mitata aina rahassa. Elämässä on niin paljon muutakin :)

  VastaaPoista
 3. Onnea 8-vuotiaalle! Hups, pitkää päivää oletkin joutunut painamaan, ihmekös tuo jos muut harrasteet jäävät vähemmälle :-S Meillä viis veen synttärihumut lähestyvät huimaa vauhtia..

  Rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kiva, että edes lompsassa tuntuu pitkät päivät. Onneksi mennään kevättä kohti ja valon määrä lisääntyy. Saamme sen myötä vähän enemmän virtaa....

  VastaaPoista
 5. Nyt löysin jotain, joka pysäytti sydämeni, mieleni ja henkeni. Löysin jotain, jonka parissa tulen viettämään paljon aikaa. Sanon aina ihanassa sisustuskaupassa asioidessani, että tällaisessa kauneudessa voisin viettää pitkän tovin, jotta sielu saisi levätä. Siellä vaan ei kehtaa levittää piknik-peittoa lattialle ja alkaa evästämään. Nyt löytyi sellainen paikka, jossa voin sen tehdä. Otan tähän koneen äärelle herkkuja ja alan selaamaan sivujasi. Jotain NIIIIIIN käsittämättömän KAUNISTA JA IHANAA! Juuri sen näköistä kuin toivoisin kotini olevan. Ja tähän pyrin. Toivottavasti löydän ideoitakin täältä ;-) Tapaamisiin!

  VastaaPoista
 6. Amelia: Kiitos onnitteluista!
  Niin, siis kymmeneen vasta mä töihin menen, mutta eipä siinä aamustakaan kerkiä kuin itsensä ja tenavat pistää kuntoon, ja kun illalla on kotosalla lähempänä seitsemää, niin eipä siinäkään sitten ehdi muutakun pistää tenavat ja itsensä yöpuulle ;)

  Pakkasakka: Kiva kun kävit kylässä :) Mä kans niin odotan kevättä ja aurinkoa :)

  Jenni: Suurkiitos ihanasta kommentistasi! :) Olipas mukava kuulla, että blogini ilahdutti noin paljon! Toivottavasti saat napattua joitain ideoita matkaasi täältä, ja lämpimästi tervetuloa uudelleen <3 ( Heh, tuo on tosiaan totta, että jossain kauniissa paikassa olis ihana vaan istuskella kaikessa rauhassa tuijottelemassa ja evästelemässä! Onneksi blogeissa saapi viipyä pitkään halutessaan :)

  VastaaPoista