keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Fiilistelyä

Kaivelin lämpimiä kesämuistoja arkistoista... Oi että, ollappa jo kesä ja loma! Ihana kiireettömyys, aurinko ja jäätelö :)


Viime kesänä kävimme ystäviemme mökillä saaristossa. Ihan mielettömän ihana paikka! Rakastuin vallan tuohon saaristomiljööseen. Nyt taas kovasti suunnitellaan kesäisiä touhuja, ja retkiä. Haaveillaan asuntovaunusta, jotta voitaisiin kiertää pitkin Suomen maata. Mökillä tulemme viettämään paljon aikaa, ja sukulaisia käydään Satakunnassa moikkaamassa jazzien aikaan. Jotkut kesäiset grillijuhlatkin voisi järjestää, ja tietenkin paljon piknikkejä, veneilyä, uimista...Oih!


Mitäs kesäsuunnitelmia sinulla on?


Iida Emilia

14 kommenttia:

  1. Ihania kuvia <3 Olen aina asunut meren äärellä ja rakastan sitä kaikkina vuodenaikoina, mutta kyllä kesää odotan eniten...

    Minulla ei ole muita kesälomasuunnitelmia kuin pitkä viikonloppu Tukholmassa, pieniä sisustusostoksia tehden =)

    VastaaPoista
  2. ihania kesäkuvia. Oikein tuli ikävä kesää...
    Meillä on kesäsuunnitelmina matka perheen kanssa johonkin... vielä emme tiedä määränpäätä, mutta ehkä Ruotsiin. Myös Saksassa olisi tarkoitus käydä miehen kanssa.
    Muuten vietetään aikaa mökillä ja syödään paljon jäätelöä.
    Aion nauttia lasten kanssa ajasta, koska kesän jälkeen loppuu minun kotiäitinä olo. Haikeaa...

    VastaaPoista
  3. Ihanaa kun ei ole enää pitkä kesään:) Me teimme viime vuonna lenkin Turun saaristossa,leppoisa reissu ja oli lämmin!Tänä vuonna on suunnitteilla matkat Liettuaan ja Itä-Suomeen ja sieltä pohjoiseen, katsotaan nyt toteutuuko. Kun on prätkällä liikenteessä, säätkin muuttaa suunnitelmia. Jos innostutaan, käydään Norjassa, matkalla poiketaan katsomaan Kemijärven filmauspaikat...tämä suunnittelu sen on myös mukavaa.

    VastaaPoista
  4. Täällä ihan saaristohullu ! Korppoossa minun satujen saari ja mökki...Turkissa käymme kesäkuun alussa viikon isännän kanssa lommailemassa ja tyttären kanssa Helsingissä heinäkuulla. Sitte sitä mökkeilyä. Kemijärvi kiinostas minuakin:)

    VastaaPoista
  5. Heippa! Mukavaa, kun olette käyneet :)

    Mapela: Olisipa ihanaa asua meren tai edes jonkin veden äärellä. Se on jotenkin niin rauhoittavaa...vaikka meri voi olla kyllä aika pelottavakin syysmyräköissä.

    Tukholman reissu ja sisustusostokset kuulostavat loistavalta suunnitelmalta! Itse en ole käynyt Tukholmassa moneen vuoteen :O

    Nina: Voi nautihan nyt sitten tästä kesästä kaikin siemauksin! Juuri kesäaikaan tuo kotiäitiys on parasta <3 Mökkeilykin on niin ihanaa. Mekin tulemme varmasti viettämään paljon aikaa mökillä, ja jokin kahdenkeskeinen reissu olis miehen kanssa suunnitteilla 10:n vuotis-hääpäivän kunniaksi. Saksaan olemme myös usein mielineet, sillä siellä asuu ystäväni perheineen.

    Katariina: Tuo suunnittelu on kyllä tosiaan puoliruokaa. On ihanaa aloitella suunnittelu ajoissa, vaikkei sitten suunnitelmista puolet toteutuisikaan ;)

    Tosi mukavilta kuulostavat matkanne ja suunnitelmanne! Onko teillä lapsetkin matkassa, kun prätkillä ajelette? Voi sitä vapauden - ja vauhdin hurmaa :)

    Lovviisa: Oi teitä onnellisia, jos oman saaristomökin omistatte <3 Ja kahdenkeskeinen loma isännän kanssa on todella luksusta :) Helsinki on mukava kesäkaupunki. Siellä täytyy tosiaan poiketa :)

    VastaaPoista
  6. Ihania lomatunnelmia :) Ja kivoja suunnitelmia.
    Meillä tänä vuonna pitkästä aikaa "iso" matka tiedossa, suuntaamme nimittäin Meksikoon pariksi viikoksi! En malta odottaa....toisaalta jänskättää pitkät lennot ja kuumuus ym. Peipposen kanssa...Toisaalta se on niin sopeutuvainen ja helppo matkoilla, että eiköhän kaikki mene hyvin. Onhan meillä jo kokemusta Suomen lomista ;)
    Suomeenkin tulen jonkun kerran tytön kanssa piipahtamaan kesän aikanan.
    Aurinkoista loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  7. Ai että onkin ihania kuvia. Meni ihan sellaiset "lämpimät väreet" noita katsellessa :) Kesän voi ihan haistaa noista kuvista.

    VastaaPoista
  8. Ihania kesäisiä kuveja, ah.
    Sait muuten meikäläiseltä tunnustuksen, käyhän kylässä.

    VastaaPoista
  9. Hieno blogi Sinulla.

    Kiva fiilistelykirjoitus. Itsekin odotan kesää ja jäätelöauton pysähtymistä nurkillemme täällä maaseudulla. On ihanaa nauttia kahvit ulkona omalla terassilla ja syödä jäätelöä tai mansikkaleivoksen.

    Otin tänään kuvia vanhoista tavaroista ja laitoin blogiini. Oikein innostuin kantamaan niitä verstaasta ulos.

    VastaaPoista
  10. Kiitos kovasti kaikille kommenteistanne!

    Liisa: Oi, teilläpä onkin sitten jännä reissu tiedossa vähän kauemmaksi. Kyllä se varmasti hyvin menee :)

    Helena ja Outi: Kiitos ! Mukavaa, jos kesäiset tunnelmat välittyvät sinnekkin. Ja kiitos Outi tunnustuksesta :) Oikein mukava yllätys.

    KesäEsa: Kiitokset sinnekkin. Kiva, kun jätit kommenttia, niin löydän blogiisi vastavierailulle :)

    Voi että...kesää maaseudulla ei voita sitten mikään! Mummolani olivat maalla, ja muistan aina ne ihanat lapsuuden kesät <3

    VastaaPoista
  11. On totta, että maaseudun kesää ei voita mikään. Odotan sitä, että saan istuskella pihanperällä jossakin vanhassa puisessa taittotuolissa ja nauttia kahvit ja katsella kun telkkä taas lentää pönttöönsä. Joka kesä pesii tonttimme metsässä.

    VastaaPoista
  12. Täällä kesäkuvia fllistelemässä :) Kesän suunnitelmat on vielä kokonaan tekemättä. Viime syksynä myytiin vene, joka parissa on mennyt muutama aiempi kesä, joten....ehkäpä reissuja ympäri kauniin Suomen, jos vaan koiravahti saadaan paikalle. Nyt odottelen, että lumet sulais....kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  13. Ainakin menen ruotsiin katselemaan kaikkia ihanuuksia:-))
    Oikein mukavaa virpomis sunnuntaita sinne<3<3

    VastaaPoista
  14. Kiitos vielä teille muillekkin käynnistänne ja kommenteistanne! Mukava lueskella muidenkin kesäsuunnitelmista :)

    Miksiköhän mainitsin tuossa muuten veneilyn!? Meillä siis ei ole omaa venettä ( muutakuin soutuvene ;) Mutta parilla ystävällä on vene, joten niihin toivoisimme pääsevämme!

    Mutta toisaalta kesällä ei tarvi edes olla niin paljon ohjelmaakaan. On vaan ihana olla ja ihmetellä :)

    VastaaPoista