lauantai 16. heinäkuuta 2011

Kotoilua

Kotoilu on mukavaa, mutta liika on liikaa ;) Nyt kun olen 2+2 viikkoa tässä kotosalla pyörinyt lasten kanssa, ja siivonnut jo melkein jokaisen nurkan, niin alkaa jo pikkasen seinät kaatua niskaan. Onneksi isäntä jää tänään myös lomalle, niin päästään tekemään pieniä kesäreissuja kauemmaskin...siis ihan kotimaahan kuitenkin. Mökkimme on hyvin lähellä, joten sinne ajelemme usein iltasella saunomaan, ja pellehyppyjä laiturilta pomppimaan. Yöksikin usein jäädään niin, että aamulla viedään iskä vaan töihin. Nyt voimme viipyä sielläkin hieman pidempään. Välillä tekee hyvää olla muualla. Reissun jälkeen koti onkin taas paras paikka maailmassa.

Nappailin kuvia ihan vaan huvin vuoksi olkkarin nurkista, kun sattui olemaan niin siistiäkin. Puhtaat matot tuoksuvat lattialla ( eivät tosin ole kauaa puhtaat, kun lapset ramppaa sisään ja ulos multaisilla varpaillaan ;). Ruusumarja-pensaan piikikkäät kaunottaret pääsivät koristamaan olohuoneen pöytää.

Sunnuntaiksi meille on tiedossa perinteistä suvun puutarhajuhlaa. Toivottavasti ilmat ovat suotuisat.
Eipä tässä sitten sen tähteellisempää asiaa :)

Hyvää viikonloppua!

Iida Emilia

12 kommenttia:

 1. Näyttää kauniilta! Teillä vielä ruusut kukkivat, meillä nyypähtäneet jo viikko kaksi sitten. Koristeruusu tekee marjoja, hopeisine lehtineen kauniita joten niitä taidan seuraavaksi maljakkoon kiikuttaa :)
  Puhdas koti on parhaimmistoa!!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marina. Ruusumarja-pensaat tosiaan vielä kukkivat, ja tuoksu on kyllä huumaava. Puhtaan kodin kruunaa aina kimppu kukkasia :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää viikonloppua sinne <3

  Kauniita kuvia olet taas kodistanne näpsinyt :)

  VastaaPoista
 4. Siis pellehypyt ihan pop ! Ilosia puutarhajuhlia :)

  VastaaPoista
 5. Huoh, kun on taas kaunista :)Täällä odotellaan siivoiluintoa näin loman alkajaisiksi...

  VastaaPoista
 6. Voi kuullostaa ihanalta saunominen mökillä ja pellehypyt :) Teillä on kyllä niin kaunista että! Voi mukavaa yhteistä lomaa teille ja kivoja reissuja :) Ps. Koitas nyt jo alkaa ylipuhua miekkosta, että pääset ainakin siellä Loviisan aitassa käymään ;)

  VastaaPoista
 7. Kovin on kaunista...ihanaa kerrassaan. Puhtaiden mattojen tuoksu on kyllä huumaava. Ihanaa lomaa teille!

  VastaaPoista
 8. Ihastuttavia kuvia!! Mä olen myös hurahtanut noihin sinkkisiin, mutta tuollaista kannua en ole mistään löytänyt. Ostin jo sinkkimaalinkin, jolla ruiskutan sinisen kannun, jollei tule pian sinkkistä vastaan.=)
  Siivousintoa odotellessa...=)

  VastaaPoista
 9. Kiitos teille kaikille kommenteistanne <3

  Nonnukka: Kiitti :)On ylipuhuttu juu ;)

  Christina: Enpä tiennytkään tuollaista sinkkimaalia olevan olemassa? Sellainen voiskin olla kätevä.

  VastaaPoista
 10. Iiihanaa lomaa! Just noin. Lasten kanssa isoilla reissuilla iskee usein väsymys ja siihen pakkaamiseenkin saa varata monta päivää. Pienet reissut on hyviä! Varmaan on ihanan stressitön olo, kun on saanut koluttua joka nurkan.

  VastaaPoista
 11. Annelionneli: Kiitos kommentistasi! Samaa mieltä olen juu, ettei mitään hirveän pitkiä lomia. Se pakkaaminen se vasta onkin työlästä hommaa ;)Ja purkaminen ja pyykkirumba matkan päälle!

  Hih! Taisin muuten vähän liioitella tuon siivouksen suhteen....en oikeastaan tehnyt kuin vähän tavallista paremman siivouksen. ( Kaapitkin vielä koluamatta ) Mutta kieltämättä mukava fiilis, kun kotona on siistiä :)

  VastaaPoista
 12. Siis tarkoitin pitkiä reissuja. Pitkiä lomia kyllä aina kaivataan ;)

  VastaaPoista