sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Joulumielellä

Hellurei!

Ensimmäinen adventti alkoi synkässä ja sateisessa säässä, eikä talvesta ole enää ( tai siis vieläkään ) tietoakaan. Päivälläkin on niin harmaata, ettei oikein huvita tarttua kameraan, saatika toimeen muutenkaan. Marraskuu on hujahtanut hirveän nopeasti, ja olen meinannut siinä hössäkässä kadottaa joulumielenikin. Tänään se kuitenkin palasi Frank Sinatran joululevyn, ja pienten jouluisten puuhastelujen myötä takaisin :)

Koti on pukeutunut punavalkoiseen asuun. Jossain saattaa tonttukin vilahtaa. Ensimmäinen  hyasinttikin lumoaa tuoksullaan. Tästä se siis voi alkaa...jouluun valmistautuminen :)

Joulukortit ovat vielä mietinnän alla, niinkuin lahjatkin. Olen aina sellainen viimetingassa pusertaja ;). Mutta yhden lahjan kyllä itseasiassa ostinkin, ja se oli minulle ITSELLENI! Kun sattumalta eteen osui jotain kivaa ( ja tarpeellista ) sopuhintaan, niin sehän oli hankittava:)
Kerron siitä lisää myöhemmin...
 

Saarekkeeseen laitoimme tuollaiset yksinkertaiset nuppinaulakot, joihin saa ripusteltua
kaikenlaista mukavaa.



Adventtikynttelikkö asustaa tänä vuonna vanhassa laatikossa sammalten ja punaisten marjojen seurassa. ( En tosin malttanut olla lauantaina polttamatta jo niitä kaikkia ;).



Nyt tämä tonttutyttö painuu pehkuihin, ja toivottelee teille kaikille;

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Iida Emilia

20 kommenttia:

  1. Kaunista, Kotoista ja Jouluista!
    Ihanaa tunnelmaa vain lumi puuttuu pihalta. Kivaa Alkavaa Viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Oeh, mullakaan ei ole vielä yhtään lahjaa.
    Parikin kerta lähetty kotoa sillä mielellä, et nyt lahjoja ostamaan! höhö.. yhtäkään en oo ostanut, ku ei tullut mitään kivaa vastaan (piti vaan haalia itselleen kaikkee kivaa) :D

    VastaaPoista
  3. Ihanan jouluista!Toi saarreke on kyllä kiva. Itse olen haaveillut saman tyyppistä keittiön ja olohuoneen välille. Hyvää alkavaa viikkoa sinne myös:)

    VastaaPoista
  4. Lasten jouluiloa onkin niin mukava katella...Ja näitä sinun kuvia, jee laitankin sammoin kynttilöitä vanhaan Paula-tyttö purkkiini. Ilosta maanantaita :)

    VastaaPoista
  5. Ihanan jouluisia tunnelmia siellä... Mulla on vöhän joulumieli hukassa, mutta uskon vakaasti että kyllä se sieltä pikkuhiljaa alkaa löytyä. :)

    VastaaPoista
  6. Kauniita kuvia :)

    VastaaPoista
  7. Onpas nätin jouluisen ja etenkin rauhaisan näköistä. :)

    VastaaPoista
  8. Voi miten kaunista Pilvenhattaralla onkaan. Ihana punaisen ja valkoisen liitto ja niin jouluista. Ja tuo saareke on kyllä niin ihana kaikkine lisukkeineen ja somistuksineen. Ihanaa uutta viikkoa. Laitetaan pipot tiukasti päähän :)

    VastaaPoista
  9. Kaunista ♥
    Oli kyllä niin kamala ilma eilen, toivottavasti lunta tulee pian ja saadaan vähän talvisemmat maisemat :)

    VastaaPoista
  10. Kaunista! Ihanan raikasta punavalkoista.
    Meille satoi lumi viime yönä, ihan eri fiilis on heti joulunkin suhteen! :)

    VastaaPoista
  11. Anonyymi8.55

    Kaunista taas:)

    Täällä on talvista nyt, onneksi, sillä mun joulumieleni meinasi olla kateissa. Joku/ jotkut polttivat kauniin kartanon, jossa työskentelin ja siinä meinasi palaa samalla joulufiiliksetkin.

    Mutta palasihan se, kun ryhtyi toimeen täällä kotona ja kaivoi joulujuttuja esiin.

    Mukavaa viikkoa.

    Venla

    VastaaPoista
  12. Ihanan jouluista&kotoista! Tänne Ouluun satoi hennon lumikerroksen, voi kun ei tulisi vaan musta joulu :-/ Pidetään silti joulumieltä yllä, eikös :-)

    VastaaPoista
  13. Ihanan jouluista:-))

    Oikein mukavaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
  14. Allidaalia: Kiitos <3 Kyllä se lumi tosiaan toisi tunnelmaa. Sitä odotellessa...

    Maanvaiva: Hih, on se kumma juu, että ittelleem kyllä niitä juttuja löytyis aina ;) Mutta kyllähän tässä vielä ehtii niitä lahjoja hyvin hankkia :)

    Virve: Kiitos :) Olen kyllä itse tykännyt tosi paljon tuosta saarekkeesta, eli suosittelen. Siitä on ollut tosi paljon apuakin lisätasona :)

    Lovviisa: Kiitosta vuan :) Joko kynttilät pääsivät purkkiin? Kiva, jos sait idean napattua mukaan :) Iloista viikkoa sinnepäin!

    Laura: No toivotaan, että joulumieli löytyy, ja varmasti löytyykin :) Kiitos käynnistäsi <3

    Jasmiina ja Varpunen: Kiitokset teille myös <3

    Ansku: Kiitos sulle <3 Eikös vaan ollutkin mukavat noi naulakot, niin sai vielä lisää härpäkkeitä esille :) Kyllä tänään tosiaan pitikin pitää pipoa tiukasti päässä, niin kova tuuli oli ulkona ;)Iloa viikkoosi!

    AnnaO: Kiitos <3 Samaa toivon minäkin, että lunta vielä tulisi ennen joulua. Hope so!

    Johanna: Kiitos! Vai sateli teille lunta...olen hieman kade :) Kyllä se vaan niin on, että lumi tuo jouluntuntua kummasti.

    Venla: Kiva kuulla susta taas :)
    Siis mitä, mitä? Työpaikkasi ollut tuhopolton kohteena vai? Voi kauhistus sentään :( Hyvä, jos kuitenkin sait jo hieman joulutunnelmasta kiinni! Hyvää viikkoa, ja joulun odotuksen aikaa sulle!

    Mamselli: Kiitoksia :) Nautihan sinä siellä lumisista maisemista. Toivottavasti säilyvät jouluun saakka. Mutta tuleehan se joulu toki ilman luntakin ( vaikka lapset vähän jännäävätkin, että millä pukki mahtaa päästä perille ;)

    Arja: Kiitos, ja ihanaista viikkoa sinne myös <3

    VastaaPoista
  15. Ihana jouluinen tunnelma <3

    VastaaPoista
  16. Ihanan tunnelmallinen koti <3
    Kauniita yksityiskohtia/sommitelmia oot laittanu esille :)

    VastaaPoista
  17. Kauniita kuvia! Minä olen myös "viimetingassa pusertaja". Täälläkään ei ole joulukorteista mitään ajatusta, lahjojakin täytyisi vielä muutamat hankkia...Mutta ei oteta stressiä, kyllä me vielä ehditään! ;)

    VastaaPoista
  18. Punainen pieninä ripauksina näyttää tosi kauniille <3

    VastaaPoista
  19. Kaunista..Blogissani on sinulle jotain ! Kurkkaappa !!

    VastaaPoista