keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Laiskoja lomapäiviä

Myrsky ulkona laantui, ja taivaalla pilkisteli tänään pitkästä aikaa aurinko. Pieni pakkasen poikanenkin piristi kummasti ikkunasta aukeavaa maisemaa :). Itse jouduin valitettavasti pysyttelemään sisätiloissa viltin alla, kuuman mehumukin ja nenäliinojen lähettyvillä. Harmittaa, kun lomasuunnitelmat menivät mönkään. Oli tarkoitus keksiä jotain kivaa lasten kanssa, ja suunnittelin aloittavani kylppärin katon maalaustakin. Mutta ehtipä tuolla sohvan mutkassa ainakin kehitellä uusia remonttisuunnitelmia ym. mukavaa ;).

Pieniä kotihommia jaksoin tuossa päivällä tehdä, ja samalla nappasin vielä pari kuvaa jouluisesta kodista. Tontut keräsin tänään laatikkoon seuraavaa joulua odottelemaan. Nyt katse kääntyy jo uuteen vuoteen ja kevääseen :) Toivottavasti silti saadaan jonkunlainen talvi vielä tähän väliin.




Keittiön seinään olen haaveillut jo pitkään laittavani tapettia, ja puolipaneelia. Ne toisivat mukavasti vanhan talon henkäystä kotiimme. Tapettivalikoimat ovat tosin niin laajat, etten taitaisi ikinä osata päättää sitä oikeaa. Vinkkejä otetaan vastaan ;)


Tervetuloa muuten kaikki uudet lukijat blogiani seuraamaan, ja kiitos tuhannesti mieltä lämmittävistä kommenteistanne :)

Leppoisia välipäiviä!

Iida Emilia

Ps. Kattauskuvat löytyvät nyt sivulta http://www.suomenkauneinkattaus.fi/, jos tahdot käydä äänestämässä, niin vuoden loppuun asti vielä aikaa ;). ( Siis osasinko nyt vahingossa tehdä linkityksen :)???

17 kommenttia:

  1. Ai, että teillä on paljon pieniä ihania yksityiskohtia, kuten nuo pienet vaunut olohuoneen pöydällä.

    Harmi, kun se flunssa iski noin kovasti ja joudut vilttiketjuun heti joulun jälkeen. Pikaista paranemista!

    Uutta vuotta ja uusia sisustusideoita odotellessa...Ansku

    VastaaPoista
  2. No voihan kökkö.Toivottavasti paranet pian.Kandee varmaan valita joku neutraali tapsu jos oot sellanen et kyllästyt nopsaa.Jos on oikeen "villi" kuvio se voi alkaa äkkii tökkii.Meilläkin sillo kiurut lähti aika nopsaa.Tapetti oli liian tumma tänne meidän pieneen kotiin.

    VastaaPoista
  3. Voi huokaus että on ihanan näköistä!! <3

    VastaaPoista
  4. Täälläkin laiskoteltu aikas lailla vaikka välillä tuntu etten tee muuta kun täytän ja tyhjennän ruokapöytää ja pakkaan tiskikonetta :)

    VastaaPoista
  5. Kauniita kuvia jälleen :) Pikaista paranemista sinne!

    VastaaPoista
  6. Teillä on niin upean ja raikkaan näköistä! :) Minä kanssa kiikutin kuusen tänään ulos ja raivasin olkkarista joulua pois, keittiössä on vielä punaiset jouluverhot jne. mutta olohuoneessa on nyt vaaleata :) Mullakin on tapettipähkäilyt meneillään, meidän omaan pieneen makuuhuoneeseen pitäisi valita jotain sopivaa ja vaikeaa kyllä on. Toivottavasti paranet pian, mulla on menossa flunssa jo ohi kun tuossa joulunalusviikolla sairastuin.

    Mukavaa loppuvuotta ja kiitos ihanasta blogistasi!

    JohannaMaria

    VastaaPoista
  7. Ansku: Kiitos <3
    Jos yrittää ajatella positiivisesti, niin onneks tauti iski joulun jälkeen eikä ennen sitä ;) Eiköhän parin päivän levon jälkeen taas jaksa painaa :)
    Katsotaan juu, tuleeko mitään uutta ja ihmeellistä uudenvuoden jälkeen. Ideoita aina piisaa, mutta toteutus välillä tökkii ;)

    Sannu: Samaa mietein, että aika hillittyä kuviota ja värimaailmaa, koska olen kyllä aika nopeasti kyllästyvää sorttia ;). Nyt mietityttää olisko se ruudullista, vaiko jotain pientä ornamenttikuviota...vaikeeta!

    Niina: <3

    Lovviisa: Sekin käy kyllä työstä ;)

    Miia: Kiitos :)

    JohannaMaria: Kiitos sydäntä lämmittävistä sanoistasi <3 Onneksi sulla jo flunssa helpottaa. Harmi, että iski juuri ennen joulua :(
    Tapettivalinnat on tosiaankin vaikeita, kun valinnanvaraakin on niin hirmuisesti. Itse olen nyt kovin innostunut tapeteista, ja tekis mieli melki joka huoneeseen laittaa...noh, maltillisesti mennään. Tsemppiä sinnekkin valintoihin :) Ja hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  8. Täytyy kyllä sanoa, että oli mukava palailla työmaalle muutaman pullean päivän tauon jälkeen !
    MUlla ois kans lisää tapetointi suunnitelmia,nimittäin olkkari ja keittiö! Ne on samaa tilaa, joten valinnanvaikeuksia tiedossa, makkari ja vessa meni ihan iisisti...
    HYvää loppu vuotta :)

    VastaaPoista
  9. Huoh, kaunista :) Pakko oli käydä kattaustasikin äänestämässä, se näytti kyllä kauneimmalta minun silmääni! Koitahan parantua pian!

    VastaaPoista
  10. Ihania kuvia taas teiltä, enkä mä kyllä huomaa mitään vikaa noissa vierekkäisissäkään kuvissa...

    Tosi harmi, kun tulit kipeeksi, mutta toisaalta, saatpahan syyn köllötellä sohvan nurkassa ja antaa velvotteiden odotella ;)

    Voisin kuvitella tohon teidän keittiön seinään niiiin hyvin puolipaneelin, mäkin haaveilen sellaisesta meille...ehkä joskus... ;) Tapetiksi vois vaikka sopia joku hentonen pikkuruutu, vaaleaa ja beigeä tms.

    Jokos muuten otit osaa sinne kattauskisaan..?!

    Pikaista paranemista ja mukavaa loppuvuotta!

    VastaaPoista
  11. KoivukujanRiikka: Muakin niin harmitti, kun joulunpyhät meni jo niin mässätessä ja löhöillessä, niin nyt sitte piti tulla kipeäksi, ja tää laiskottelu vaan jatkuu :/
    Tsempit sinnekkin tapetti-valintoihin :) Ja ihanaa loppu vuotta!

    Marika: No voi kiitos kovasti <3 Olihan siellä ihan huimasti upeita kattauksia, joten ei taida olla mitään jakoa, mutta aina pitää yrittää ;)

    Liisa: No onhan tässä köllöttelyssä puolensa...lueskella sisustuslehtiä ja selailla blogeja hyvällä omalla tunnolla, mutta ei silti kyllä jaksattais nyt sairastaa ;)
    Sellasta pieniruudullista tapettia ens alkuun ajattelinkin, mutta nyt toisaalta ihailen myös sellasia vanhantyylisiä, aika hillittyjä kuvioita...niin vaikeeta!
    Otin osaa kilpailuun, ja linkki oli tuossa kans nytten :)

    VastaaPoista
  12. Very beautiful and inspiring blog. I will deffinately follow. :)

    VastaaPoista
  13. Pikkuhiljaa ne tontut täälläkin lähtee jo takaisin laatikkoon ensi joulua odottelemaan :)

    Kivaa viimoista viikkoa!

    VastaaPoista
  14. Kauniita kuvia!

    Mukavaa loppuvuotta♥

    VastaaPoista
  15. Suloista ja ihanan raikasta! Vähän voisi jouluisimpia jo karsia pois ja suunnata katseet tammikuuhun. Tosiaan, se talvi on vasta tulossa! Vaikka kevääseen mieluusti kääntäisin suoraan joululta. :)
    Pikaista paranemista ja leppoisia vuoden viimeisiä päiviä!

    VastaaPoista
  16. Pikaista paranemista sinulle <3

    Minulla on tuo joulu jäänyt niin vähälle, että tuntuu ikävältä kun kaikki keräävät kauniit joulujuttunsa pois.

    Itse olin joulunpyhät töissä - kai se vaikkutti siihen, että meillä on vielä härpäkkeet ainakin loppiaiseen.

    Ihana tuo sinun kattauksesi tuossa alempana...tositosi ihana!
    Ja muutkin kuvat vallan upeita jälleen. Kiitos!

    VastaaPoista
  17. Liisi: Thanks for visiting :)

    Jasmiina, ja Arja: Kiitos, ja iloista uutta vuotta teille :)

    Esmeralda: Itsellänikin kääntyy katse heti joulusta suoraan kevääseen, mutta on tuossa vielä tota talvea tarvottavana valitettavasti ;)Uutta vuotta meillä vastaanotetaan jo pikkasen paremmassa kunnossa, mutta vieläkin se flunssa pitää otteessaan. Maku- ja hajuaistikin ihan kadoksissa :/
    Iloista uutta vuotta!

    Ainosofia: Meillä tosiaan tuota joulunpunaista on ollut jo koko joulukuun ajan, niin nyt se alkaa jo kovasti ahistaa, mutta nautihan sinä vielä kauniista tunnelmistanne rauhassa :)

    Riemukasta uutta vuotta sinulle <3

    VastaaPoista