tiistai 14. helmikuuta 2012

Ystävänpäivänä

Nalle Puh sanoi:

" Ystävyys on sitä, että kun laittaa silmänsä kiinni ja ajattelee ystävää,
niin poskilihakset alkavat vetäytyä korvia kohti ja kaikki rypyt siliävät!"


Meidän ystävänpäivämme on kulunut kotosalla pientä potilasta hoivaten. Lilliputtimme tulin kovin nuhaiseksi, ja kuumekin kipusi korkealle. Yö oli rikkonainen, mutta päivällä potilas oli ihmeen reippaalla tuulella. Leipaisimme yhdessä nopeat ystävänpäivän muffinit koululaiselle yllätykseksi. Kokeilimme kaupan valmista Sunnuntain kakku- ja muffinsimix-seosta, joka olikin erittäin helppo ja herkullinen tapa taltuttaa makean-nälkä :). Vaniliavaahtoa, ja sydänkaramellit vaan koristeeksi, ja eikun suut makiaksi.


Keväisen pastellinvärinen kattaus syntyi uusilla KoKo-astioilla, jotka sain lahjaksi viime viikolla. Muistatteko, kun otin osaa siihen Arabian kattauskilpailuun? Näköjään osallistuminen kannatti, sillä raadin mielestä kattaukseni kuului kolmen parhaimman joukkoon, josta olen erittäin otettu, sillä kisassa oli mukana mielettömän upeita kattauksia. Hopeamitalistina sain palkkioksi tämän ihanan raikkaan kuppipariskunnan lautasineen. Kyllä on kelvannut aamuteet näistä ryystellä. Ainut "huono puoli" tässä on nyt se, että haluaisin kyllä kasvattaa KoKo-perhettä nyt vielä muutamalla kupilla lisää ;)Hurjasti uusia lukijoita on tupsahdellut lisää, ja kommenttinne luen aina ilolla. Kiitos teille!
Uusia upeita blogeja tulee aina vastaan, mutta pakko se on vaan todeta, ettei kaikkiin ehdi enää valitettavasti kommentoida. Sain myös mukavan haasteen, ja tunnustuksen Allidaalian ihanasta blogista, mutta olen jotenkin huono näitä nykyään jatkamaan. Kiitos kuitenkin tuhannesti Allidaalia <3


Lämpimät ystävänpäivän halit teille jokaiselle!
Pysykää terveinä :)

Iida Emilia


21 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaista ystävyyden päivää <3 ja hurjasti onnea kattauskilpailun palkinnosta, mutta ennen kaikkea mahtavasta sijoituksesta, siis ei me turhaan kannustettu sua osallistumaan :). Minusta ihaninta sinun kattauksissa onkin kauneus ja yksinkertaisuus, ei turhaa rönsyilyä tai kikkailua. Ihanaa, että onnistuit ja sait ansaitsemasi palkinnon! Paranemisterkut potilaalle, minä olen itse täällä aivan kamalassa räkätaudissa!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa ystävänpäivää! Meillä on kaksi pientä influenssapotilasta täällä, ollaan kohta viikko jo kökitty sisätiloissa. Paranemisia teille sinne! Suussasulavan näkösiä leivoksia ootte tehneet, nams! :)

  VastaaPoista
 4. Ilosta ystävänpäiväniltaa :)

  VastaaPoista
 5. Kivan palkinnon olet saanut! Olen ihastettut uusien KoKo kuppien väriä lähikaupassa. Kaunis kattaus ja makian näköiset leivokset :)
  Pikaista paranemista potilaalle!
  Ystävänpäivä halauksia <3

  VastaaPoista
 6. Ihanaa ystävänpäivän iltaa :)

  VastaaPoista
 7. Onnittelut palkinnosta, ihana onkin! Minäkin olen noita pastelli-Kokoja hinkunut :)
  Ja oikein hyvää ystävänpäivää teille.

  VastaaPoista
 8. Herkullisen näköistä.

  VastaaPoista
 9. Voi paljon onnea kattauskilpailussa sijoittumisesta, hienoa! Kattauksesi oli kyllä aivan ihana, sulla on niin varma esteettinen silmä. Ja on varmasti hauskaa saada siitä virallinenkin tunnustus. Jee :)

  Hyvää ystävänpäivän myöhäisiltaa :)

  toivottelee JohannaMaria

  VastaaPoista
 10. Vau, mikä ystävänpäivä kattaus! Kaunista.

  Hyvä ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 11. Oikien ihanaa ystävänpäivää, hiukan myöhässä!:)

  VastaaPoista
 12. Voi miten söpöinen kattaus ystäväinen <3

  VastaaPoista
 13. Paljon onnea kattauskilpailu sijoutuksesta!!

  VastaaPoista
 14. Ihana blogi! Minulle tuore tuttavuus, mutta palaan varmasti uudemman kerran kuviasi ihastelemaan:)

  VastaaPoista
 15. Ihanaa ystävän päivää jälkeenpäin :-) Hymy huulilla saa katsella ihania kuviasi, uusi tuttavuus :-)

  Tervetuloa myös kyläilemään :)

  VastaaPoista
 16. Uusi lukija ilmoittautuu :)

  Ihanat Ystävänpäivätunnelmat ja tosi kaunis blogi sulla :)

  VastaaPoista
 17. Kiitos kovasti kaikille <3
  Tervetuloa uudet lukijat, ja mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 18. Halusin nyt sullekin jättää tassunmerkin, että olen kyllä käynyt kyläilemässä, vaikka en ihan ajallaan aina (kuten ystävänpäivänä...) ja ilolla lukenut juttusi ja ihaillut kauniit kuvasi :)
  Mukavaa sunnuntaita blogiystäväin!

  VastaaPoista
 19. Uusi lukija ilmoittautuu mukaan. Ihastuttavia kuvia, näissä silmä lepää! :)

  VastaaPoista
 20. Liisa: Kiitos <3 Samat sanat täälläkin, että aina olen käynyt blogissasi kurkkimassa, mutta mikä ihme onkin, ettei ehdi edes pientä viestiä jättää :) Mutta näkyillään, ja mukavaa viikkoa :)

  Jenni: Voi kiitos paljon, ja tervetuloa lukijaksi :)

  VastaaPoista