torstai 6. kesäkuuta 2013

Kesätunnelmointia terassilla

OI, ihana kesä!  

Paljaat varpaat aamukasteisella nurmella, auringon lämpö iholla.
 Leudon kesätuulen kuiskaus hameenhelmoissa. Perhosen iloinen leikki niityn tuoksuvilla kukilla. Valoisat suvi-illat, hymyssäsuin hyräilevät ihmiset...

Se on nyt täällä:
 ihana kesä!



Olen viettänyt paljon aikaa terassilla. Milloin lukien, välipalaa syöden, kukkia istutellen, grillaillen, tai vaan ihaillen ja kuunnellen kesää. Takapihaamme reunustavat syreenipuut taipuvat kauniiksi suojamuuriksi, ja tuoksuvat hurmaavasti.( Muuta hurmaavaa ei juuri pihaltamme löydykkään;)



Haaveilen kauniista pihasta, mutta vieläkään sisäinen puutarhurini ei ole oikein herännyt henkiin! Pikkuinen pihamme on melkoisen...no...luonnontilassa! Multa puuttuu se viherpeukalo, joka osaisi sommitella koko kesän kukkivat perennat, ja nyppisi rikkaruohot siisteistä penkeistä.



Tykkään kuitenkin istutella kesäkukkia ruukkuihin, ja sisustella terassia viihtyisämmäksi. Täksi kesäksi ripustin terassin reunoille hyttys-suojaverhot, ja viirinauhakin saa somistaa kasarivärein kyllästettyä oleskelupaikkaamme. Pienillä jutuilla saa piristystä tähänkin karuun tilaan :)


Meillä on rauhallinen aamu tänään. Esikoinen on mökillä isovanhempiensa kanssa, isäntä lähti töihin, Lilliputti vielä nukkuu. Nyt taidan pistää teeveden kiehumaan, ja lähteä terassille aamiaiselle. Pitkä viikonloppuvapaa edessä! Nyt naatitaan :)



Hurjasti ilmestynyt uusia lukijoitakin, vaikka blogi on ollut ihan hissukseen. 
Tervetuloa kaikille! Ja kiitokset ihanista kommenteistanne :)


Iida Emilia

11 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Kauniita kukkia. Mukavasti sisustettu terassi. Itse olen samanlainen puutarhuri kuin sinäkin. Ruukkupuutarha on pop =)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi0.06

    Todella kauniita kuvia!
    E-R

    VastaaPoista
  3. Kauniita kesätunnelmia täällä nautiskelin aamukahvin iloksi - täällä juuri sataa. Nautihan viikonlopun rauhasta!

    VastaaPoista
  4. Ihana tunnelma terassilla :)

    VastaaPoista
  5. Tuo mikään karu ole! Höpö höpö! Ja sitä paitsi, maalaisromanttinen piha/ terassi saa vähän luonnontilassa ollakin! Sulla on taito laittaa pikkujutuilla nätiksi paikat! Ja kuvata ne ihanasti!
    Mulla on ihan sama juttu terdellä, että vaik tavallaan ois haluakin niin ei musta kyllä koskaan mitään todellista viherpeukaloa tule hih ;)

    VastaaPoista
  6. Sinä kyllä tosiaan taiot paikasta kuin paikasta kauniin ja viihtyisän. Ihania yksityiskohtia koko terassi täynnä ja etenkin sitä tunnelmaa. Kyllä tuolla kelpaa istua ja nautiskella.

    Kaunista <3

    VastaaPoista
  7. Oi miten suloisen kesäpäivän tunnelma välittyikään kuvistasi! <3 Ja teidän terassi; I-HA-NA!! <3

    Minäkin keräsin tänään ensimmäistä kertaa syreenejä pieneksi kimpuksi. Miten uskomattoman valloittava tuoksu niistä lähteekään! <3

    Netissä pyöriessäni törmäsin syreeneistä tehtyyn kranssiin. Arvaa vaan miten sormet alkoivat syyhyämään tuollaisen kranssin tekemistä ajatellessa! ;) Ihan takuulla meiltä löytyy joku päivä vastaavanlainen kranssi. ;)

    Aurinkoista sekä rentoa viikonloppua Sinulle ja perheellesi! :)
    Halauksin! <3

    VastaaPoista
  8. HURMAAVA terssi! <3 Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  9. Teidän terde on niin suloinen ja kotoinen <3 Olispa ihana istahtaa sun seuraksi tuonne päiväkaffelle :)

    VastaaPoista
  10. Kiitos käynnistänne :)Kunpa saisinkin teidät kaikki tänne kanssani päiväkaffille <3

    Hih, no se on totta kyllä juu, että maalaisromantiikkaan sopii ihan kivasti sellanen huoleton puutarhan hoito! Vähän ylipitkä nurmikko, ja rikkaruohot kukkien seassa sulassa sovussa ;)

    Ruukkukukilla saa kivasti ilmettä pihaan, ja niitä jaksaa just ja just hoitaa kesän yli.

    VastaaPoista
  11. Suloinen terassi! ihanaa kesän jatkoa!

    VastaaPoista