perjantai 16. elokuuta 2013

Köökin kuulumiset


Ihanan aurinkoinen ja lämmin perjantai! Vapaapäivän aamu alkoi reippaalla kävelylenkillä aamukasteisella pururadalla järvimaisemissa. Aamiaiseksi raikas marjaisa smoothie, pesukone pyörimään, pieni perjantaisiivous ja kaalilaatikko uuniin. Koululaiset kotiin, läksyjen tekoa ja synttärijuhliin valmistautumista. Täydellisen päivän "kruunasi" vielä koulukirjojen päällystämistalkoot! Siinä on kyllä ainut asia, josta näin syksyisin en yhtään tykkää ;)

Räpsäisin päivällä touhutessani köökistä pari kuvaa. Samaa väritöntä linjaa täällä eletään niinkuin ennenkin. Vähän purnukat vaihdelleet paikkaansa. Pilkut valtaavat keittiötä!



Uudemmillekkin lukijoille tiedoksi, että tähän keittiöön tehtiin aikanaan sellainen köyhänmiehen remontti, eli kaapinovet maalattiin,vetimet vaihdettiin, osa ovista poistettiin ja välitila paneloitiin. Hyvin on keittiö virkaansa toimittanut.


Jos joskus kunnon remppa tehdään, niin köökki muuttuisi monelta osaa, mutta valkeana se kyllä pysyisi edelleen! Paneelia olisi paljon, ja avohyllyjä. Lattia ehdottomasti sellainen ruudullinen! Haaveita riittää :)




Tälläinen nopea perjantai pläjäys! Kirjoittaminen tökkii ;)


Nyt riennän isännän kainaloon katsomaan kuinka monella tapaa avioliiton voi pilata!
Oletteko leffan jo nähneet?

Viikonloppuja!

Iida Emilia

18 kommenttia:

  1. On se kiva välillä vaihdella purnukoiden paikkaa :) Tosi herkku toi teidän keittiö!!! Heti tekee mieli vähän vaihdella omien purnukoiden paikkaa...

    VastaaPoista
  2. tuo teidän kööki on niin valtavan kaunis..ihanat kuvat olet napsinut. hyvä leffa oli, kyl sai nauraa.leppoista vkl teille.

    VastaaPoista
  3. Keittiö on kyllä kaunis! <3

    Voi nam, kaalilaatikko, voi, alkoi tehdä mieli äidin tekemää, se on jotain niin hyvää :-)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Ihailen aina tätä keittiötänne; olen asunut vastaavanlaisessa rivarissa enkä voinut uskoa, että kotinne olisi sellainen, luulin todellakin sen olevan vanha talo :) niin hienosti remppanne on onnistunut ja hämää silmää! Kaunista <3

    VastaaPoista
  5. Tänne blogiisi on aina yhtä mukava tulla piipahtamaan, sillä teillä on niin mahtavan kaunista ihan joka huoneessa :). Keittiösi on todella kaunis.
    Mukavaa viikonloppua sinulle!
    Halauksin Erica

    VastaaPoista
  6. Huomenta sisustus-siskot ja kiitos kommenteistanne! :)

    Kyllä purkkien pyörittely aina piristää mieltä, ja samalla saa pestyä ja putsattua kmunnolla paikat:)

    Pitkästä aikaa tein tosiaan kaalilaatikkoa, tai yleensä meillä isäntä tekee kaalipataa, mutta ai että oli herkullista. Edullinen perusruoka "koko" perheen makuun
    ( ei tosin Lilliputin ;)

    Leffalta odotin liikoja,kun sitä oli niin kehuttu. Mutta olihan se hauska. Ihan hyvää viihdettä perjantai iltaan.

    Eija: Voi kiitos! Tuo on ilo kuulla <3 Kyllä remppa on kummasti muuttanut taviskämpän ilmettä, mutta taitaa kuvatkin aina vähän hämätä ;) Vieläkin olis rempattavaa ;P

    Erica: Lämmin kiitos <3
    Oikein leppoista viikonloppua sinnekkin!

    VastaaPoista
  7. Ihana on keittiö ja pienelläkin rempalla ilme muuttuu huomattavasti :)

    VastaaPoista
  8. Anonyymi0.08

    Kyllä sulla on ollut ihanan rento ja samalla reipas perjantai-aamu!
    Mulla on kovasti kans suunnitelmia keittiön varalle, mutta jos emme asu kauaa enää tässä kodissa, sitä ei välttämätt kannata toteuttaa....
    Mä tykkäisin välitilasta, jossa oli tiililadonnalla valkoista pientä kaakelia. Ja saareke ja kattilateline ja ja ja ... ;)
    Ihanaa viikonloppua teille! Tuletkohan Hämeenpuistoon tänään?

    VastaaPoista
  9. Suloinen keittiö <3 Ihanan romanttinen..
    Mulla on menossa tavallaan kausi, missä karsin kaikki pois, myös keittiöstä. Toisaalta haluaisin myös tällaisen erilaisen :) Saako olla kaksi keittiötä :D

    Me muuten tehtiin vanhassa kodissa kanssa pieni keittiöremppa: maalattiin kirsikan väriset ovet kiiltovalkoiseksi ja vetimet selkeämmiksi. Hirveen iso muutos ja tosi vähällä :)

    VastaaPoista
  10. Nättiä on :) Ihanaa syksyä teille :)

    VastaaPoista
  11. Söpö keittiö, ei voi muuta sanoa :)

    http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. Aivan IHANA blogi sinulla! Liityin heti lukijaksesi.

    VastaaPoista
  13. Täällä myös koulukirjojen päällystämistä, enkä minäkään siitä niin tykkää. Kirjat ovat kyllä kiinnostavia selailla, kun alakoulussa on vielä hauskoja kuvituksia.

    Kuinka muuten tuo panelointi kestää jatkuvaa pyyhkimistä lieden taustasta?

    VastaaPoista
  14. Heippa! Kivaa kun olette käyneet ja jättäneet viestejä :)

    Micu: Mukavalta kuulostavat keittiöhaaveesi :) No sehän se kyllä, jos kuitenkin muuttamassa, niin viitsiikö? Uuteen sitten :)
    Olisin halunnut tulla Hämeenpuistoon, mutta olikin sitten jo sovittua menoa tälle viikonlopulle. Teitkös hyviä löytöjä? :)

    La petite prinsesse: Kyllä sellanen selkeäkin keittiö olis kiva :) Mun on vaikee karsia, vaikka mieli tekis. Aina on oltava romua joka taso väärällään ;)

    Sinipellavainen: Kiitos, ja tervetuloa <3

    Siskonpedin Julia: No niin ovat alakoululaisten kirjat kyllä värikkäitä ja mielenkiintoisia :)

    Paneeli on kyllä ihmeen hyvin kestänyt tuossa! Muistaakseni siitä on jo nelisen vuotta, kun se asennettiin. Sen piti olla vain väliaikaratkaisu ennen kunnon remppaa, mutta tuossahan tuo näyttää edelleen olevan :)

    VastaaPoista
  15. Teillä on superkaunis keittiö juuri tuollaisenaan ja arvaa mikä keittiössänne on juuri parasta?? Se, että se on niitä tuunattuja "köyhänmiehenversioita", ikeasta me kaikki voidaan käydä ostamassa joka blogissa pyörivät keittiönkaapit ja ratkaisut, mutta teillä on jouduttu miettimään, raapimaan päätä ja taas pähkäilemään mitenköhän toteuttaisia tuon ja tuonkin mieleisekseen, ja se on juurikin se asia mikä minua inspiroi ja viehättää ja voin napsia vinkkejä omaan keittiöön! Ps. en aliarvioi ikea keittiöiden valinneita koska se meillekkin sitten varmaan tulisi jos uuden saisi, mutta nyt ainakin on vähän erilainen tämä keittiö! ;)

    VastaaPoista
  16. Mari: Voi kiitos ihana <3 Onhan tuokin totta :)Ja kyllähän mäkin sen Ikean keittiön ihan mielellään ottaisin, mutta onhan tämä omalla tavallaan persoonallisempi ;)

    VastaaPoista
  17. Teillä on niin kaunis keittiö :)

    VastaaPoista
  18. Tosi kaunis keittiö!!! Ihmeitä sa jo pienelläkin pintarempalla :) Lukijaksi kliks :)

    VastaaPoista