tiistai 28. tammikuuta 2014

Tiistain turinoita

Vapaapäivä! Ihana rauha. Vain pesukoneen rummutus ja radion soinnut taustalla. Pientä kodin järkkäilyä, ja pannukakku uunissa odottamassa nälkäisiä koululaisia. Aurinkokin paistaa. Pienet arjen hetket ne ovat ehdottomasti parhaimpia!

Eteisessä järjestelin myssyt ja rukkaset omiin laatikoihinsa. Kiireessä ne aina eksyvät vääriin paikkoihin. Villasukkia ja kaulahuiveja tarvitaan vielä varmasti pitkään. Vastahan tämä talvi saapui,  mutta minä alan jo hiljalleen haaveilla lämpimistä kesäöistä ;)


Ehkä tänään innostutaan vapaapäivän kunniaksi starttaamaan luistelukausi vauhtiin. Lapset ovat kyllä jo luistelleet monesti, mutta itse pysyisin talvisin mieluummin sisätiloissa viltin alla. Työmatkat olen kuitenkin yrittänyt kulkea kävellen. Siinä minun talviliikuntani.
 







Olen tosi ihastunut kaikkiin rautalankakoreihin, ja sinkkijuttuihin. Tämän kauniin korin löysin paikallisesta pienestä sisustuspuodista: Sisustus Home:sta. Tähän saa mukavasti esille niitä eniten käytössä olevia mössyköitä.
 


Kapea ja aika ankea eteinen näyttää huomattavasti viihtyisämmältä, kun seinillä on kauniita esineitä, ja koittaa pitää järjestyksen yllä. Sitten joskus, kun pääsen tätä kämppää remppaamaan, niin seinille tulee ehdottomasti valkoiset helmipaneelit, ja lattia voisi olla sellainen harmaavalkoruudutettu. Listat ja väliovet vaihtaisin myös vanhantyylisiin.
 

 
 
Mutta nyt pannukakku pois uunista. Pian saapuu pirteät koululaiset kotiin :)
 
 
Tiistaiterkkusin:

Iida Emilia

19 kommenttia:

  1. Olipas piristävä postaus! :) ihanaa päiväjatkoa sinulle! :)

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä piristävä postaus tosiaankin. Minä odottelen hiihtoladulle pääsyä, mutta kun tuossa lähiladulla ei ole vielä(kään) tarpeeksi lumipeitettä :/ Mukavia herkutteluhetkiä!

    VastaaPoista
  3. Voi ku kauniita kuvia!! <3 Mä oon kans tykästyny noihin rautalankakoreihin ja ostin ensimmäisen itselleni viime viikonloppuna. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Anonyymi5.24

    Aurinkoisena päivänä kotityötkin maistuvat paremmin! IHanan upea eteinen teillä <3

    VastaaPoista
  5. Anonyymi6.53

    Kaunista On!Tykkään myös noista rautalankakoreista ym.OLen kipeänä kotona ja selailin taas blogiasi ja jotenkin sen kauneus koskettaa ja innostaa minua kovasti.Monesti olen ottanut mallia omiin juttuihini.Tästä blogista tulee hyvä mieli!T.Asta

    VastaaPoista
  6. Voi miten on kaunista!
    Nuo rautalanka ja sinkki jutut iskevät minuunkin...:)

    VastaaPoista
  7. Oikeassa olet, kivalta näyttää eteinen seinällä olevien tavaroiden kanssa. Mukavaa tiistai-iltaa!

    VastaaPoista
  8. Onpa ihania kuvia jälleen ♥. Teidän eteinen on niiiin kaunis. Ja mukavan kuuloinen vapaa päivä siellä :).
    Nuo rautalankakorit on kyllä upeita!
    Hyvää viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  9. Ihana vapispäivä siellä ollut <3 Rautalankakorit on niin <3 Just vimpassa postauksessa myös mulla niitä esillä :D Kaunis ja kutsuva eteinen, niin ihanan valoisa!

    VastaaPoista
  10. Kaunista, niin kaunista! Mikä ihme tuossa rautalangassa ja sinkissä viehättää...ja mikäs pöllö se siellä kurkistaa :)

    VastaaPoista
  11. Saikku: Kiitos <3 Ja samoin sinne :)

    Marika: Voi kiitos :). Itsellänikin on ollut varsin pirteä olo tänään. Hiihtämään ei ole päässyt täälläkään, enkä muuten mennyt sinne luistelemaankaan. Oli niin kova tuuli ;)

    Heli: Kiitokset <3 Näitä rautalankakoreja vois tunkea joka nurkkaan. Kiva kun löysit itsellesikin. Mukavaa viikon jatkoa sinnekkin :)

    Micu: Kiitos <3 Ja aivan totta, että toi aurinko antaa energiaa! Sain keittiön kaappejakin siivoiltua :)

    Asta: Oi miten ihana sydäntä lämmittävä kommentti <3 Kiitos tosi paljon! Ihana kuulla, että tykkäät käydä täällä, ja saat inspistä mukaasi :). Pikaista paranemista!

    Irmastiina: Kiitos :). Nuo on nyt kyllä kovaa huutoa.

    Eija: Kiitti, ja oikein mukavaa iltaa sinne myös :)

    Maarit: Oi kiitos <3 Ehkä kuvissa eteinen näyttää paremmalta kuin luonnossa. Se on aika pieni ja pimeähkö tila, mutta kelvannee kyllä ;). Onnistunut vapaapäivä oli kyllä tänään. OIkein mukavaa viikon jatkoa myös sulle <3

    Jonna: Hih, tää on itseasiassa kaikkea muuta kuin valoisa. Onneksi kuviin saa aina muokaamalla kirkastusta lisää ;). Mutta kiitos <3 Niin ihailinkin viimeisintä postaustasi ja rautalankakoreja. Munkin piti jo ajat sitten tämä kuvata, kun silloin alemyynneistä tän löysin :) Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
  12. Ansku: Kiitos sulle myös kommentista, ja söpöstä joulumuistosta <3
    Pöllö löysi eteisestä kivan kodin. Saa vastaanottaa vieraita :)

    Sinkkijutut saa mut suorastaan sekoamaan :D

    VastaaPoista
  13. Kauniita ajatuksia kauniine kuvineen <3

    Niinpä - rauta - tina - sinkki ovat vanhoja kunnon materiaaleja.

    Mukavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  14. Kiva postaus! Mä tykkään talvesta silloin jos voi tehdä lumitöitä :D Lapset voi touhuta omiaan pihalla ja ihte putsata pihaa kaikessa rauhassa. Mikäs sen parempaa arkiliikuntaa! Nyt sitä vaan ei oikein ole ollut tarjolla :D

    Meilläkin oli tänään pannaripäivä ja koululainen haisteli jo ovenraossa iso hymy huulilla pannarin tuoksuja <3

    VastaaPoista
  15. Teillä on aina niin kaunista ja harmoonista, tykkään kovasti. Minä en ole tainnut luistella myöskään moneen, moneen vuoteen, en tiedä edes pysyisinkö niillä pystyssä. Pikku tyttönä luisteltiin kyllä luonnon jäällä paljon. Katselin ja katselen edelleen mielellä televisiosta luistelukilpailuja, pikku tyttösenä piirtelin pukuja,kun ne oli niin kauniita.

    VastaaPoista
  16. Suloinen eteinen ja täälläkin ollaan ihan HULLUna sinkkiin :)
    Kauniit kuvat ja tunnelma. Mukavaa viikonloppua !

    VastaaPoista
  17. Kaunis eteinen. Eipä ole vielä tullut luisteltua.., on ollut niin kylmä. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  18. Kiitos ihanista kommenteistanne!

    No nyt sitä luntakin saatiin lisää! Riittää lumihommia, ja varmaan pääsee kohta ladullekkin :)

    VastaaPoista