tiistai 8. huhtikuuta 2014

Köyhänmiehen design-lamppu

Vapaapäivän heipat!
 
Tämä päivä on ollut energiaa ja aurinkoa täynnä.
 
Aamulla sain kodin siivottua ja pyykit pestyä. Sitten lähdin hierojalle, jossa kävin nyt kolmannen kerran putkeen, ja täytyy sanoa että olen aivan eri ihminen taas! Työperäiset hartiajumit ja alaselkävaivat ovat helpottaneet huimasti, eikä päätä enää särje jatkuvasti. Sain myös hierojaltani ( joka on myös työkaverini ) ohjeen, että voisin vähentää kodin puunausta, ja antaa aikaa enemmän ITSELLENI! Hih, tuo onkin helpommin sanottu kuin tehty! Täytyy myöntää, että vapaa-aika hurahtaa lähes aina kotiaskareissa, ja eihän ne työt kyllä tekemällä lopu! Tykkään tehdä kotitöitä, mutta olihan tuossa ohjeessa silti perääkin ;) Ja hei, olenhan käynyt sentään vesijumpassa nyt muutaman kerran.

Hieronnan jälkeen lähdin äitini kanssa lenkille läheiselle metsäpolulle, ja löysimme kivan nuotiopaikan, jonne täytyy viedä lapset joskus retkelle. Voi miten tuolla luonnossa mieli rauhoittuu ja rentoutuu. Linnut lauloivat ja auringonsäteet lämmittivät. Nappasin myös muutaman oksan kotiin maljakkoon. Pääsiäisjuttuja kaivelin kaapin kätköistä esille, ja kylvimme koululaisten kotiuduttua pääsiäisruohot.
 
Samalla tajusin, etten olekkaan vielä esitellyt teille uutta valaisintani!
Ihan melkein designia meinaan :)

Olen nähnyt tuollaisia valoroikkia myytävän erilaisissa liikkeissä, ja niiden hinnat näyttävät vaihtelevan jopa 100-179- euroon! Hauskan näköisiä ne ovatkin, mutta omalle kukkarolleni aivan liian hintavia.

Onneksi kirpparilla vastaani pomppasi tuollainen roisin rempseä roikka, joka maksoi reilusti alta kympin! Ja vaikkei se ihan ole vielä paikkaansa löytänyt, niin onhan se aika symppis. Haaveilen laittavani sen myöhemmin meidän makkariin, jonne olen suunnitellut uudistusta
.



















Että sellaisia tiistaiturinoita tällä kertaa. Niin ja kiitokset kommenteistanne edelliseen postaukseen. Joskus tuntuu, että postaus-aiheet ovat karkuteillä, mutta sitten taas seuraavaksi juttua tulee liikaakin ;)

Aurinkoista loppupäivää!

Iida Emilia

12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Onhan se aika hauska ainakin :)

      Poista
  2. mä ostin clasulta samanlaisen tai siis en tuollaista patinoitunutta ja biltemassa on kans myynnissä, hintaa taisi olla reilu kymppi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun tuttuni osti kans Clas Ohlsonilta, ja muistaakseni puhui että olis maksanu vaan 7 euroa! Eli ei paha :) Ja hieno oli kyllä. Tässä kirppariversiossa just toi patina oli kyllä ihana, mutta johto on aika ruma ja paksu...

      Poista
  3. Ihana valaisin! Niin kaunis ja patinoitunut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Vielä kun löytäisi sille paikan, jossa pääsee paremmin oikeuksiinsa :)

      Poista
  4. Kauniita kuvia ja kuvakulmia! Minäkin pidän paljon kotitöistä, mutta joskus tulee mieleen, että mitähän muuta silläkin ajalla voisi tehdä? Ja juuri itsensäkin hyväksi?
    Iloista viikkoa sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari :) No sepä se. Mullakin olis aikaa vapaapäivinä aamulla käydä lenkillä tai vaikkapa uimahallissa, kun lapset on koulussa, mutta jotenkin ne kotityötkin on niin mukava hoitaa siinä heti aamusta rauhassa. Toisaalta tuntuu, että vaikka kuinka muka aina järkkäilee ja heiluttelee rättiä, niin aina on silti sotkuista!! Eli turhaa sitä aina hosuu täällä kämppähirmuna. Pitäis patistaa muutkin perheenjäsenet hommiin, niin jäis aikaa enempi omille harrastuksille. Olen vaan aika huono lähtemään mihinkään, ja mielellään sitä menee sitten vaikka koko perheen kera sinne uimaan :)

      Mukavaa viikon jatkoa sinnekkin!

      Poista
  5. Voi että miten ihana olikaan tuo lamppu, hyvä löytö! Ihanat kuvat niinkuin aina <3 Pian nähdänä ja halitaan!

    VastaaPoista
  6. Ihana!! Kauniita kuvia<3

    VastaaPoista
  7. Kyllä on taasen nättiä teillä <3
    Ja mikä löytö.....wau ;)

    VastaaPoista
  8. Kiitos naikkoset! :) Olihan se ihan hauska löytö! Vähän rosompaa tyyliä romantiikan sekaan ;)

    VastaaPoista