tiistai 24. kesäkuuta 2014

Juhannustunnelmia ja kirppislöytöjä


Moikka!

Oikein lämmin kiitos kauniista kommenteistanne edelliseen mökkipostaukseen! Olen niitä hymy korvissa, posket punoittaen lueskellut. Kiva kuulla, että teidänkin mielestänne projekti oli onnistunut. Kyllä nyt kelpasi juhannusta uudistuneessa mökissä juhlistaa :)


 Perinteiseen tapaan vietimme koko juhannus-viikonlopun mökillä appivanhempieni, isovaarin ja mieheni siskon perheen seurassa. Kylmä ilmakaan ei menoa haitannut, kunhan muisti pukeutua kunnolla, ja onneksi suuremmilta osin taivas oli poutainen. ( Eipä ainakaan hyttyset häirinneet, jos jotain positiivista yrittää tuosta kymmenen asteen lämpötilasta tempoa )! 

Hyvästä ruuasta, iloisesta seurasta, pihapeleistä, saunan lämmöstä, virkeistä uintipyrähdyksistä, takkatulen loisteesta...niistä oli meidän juhannus tehty.

.............................

Viimeviikolla eräänä vapaapäivänäni sain ihanan blogiystäväni Allidaalian luokseni kylään, ja aivan yllättäin hän otti mukaansa myös erään yhteisen tuttavamme, jonka kanssa olen opiskellut aikanaan samaan aikaan! Voi että me saimme viettää hauskan päivän yhdessä. Lapsetkin olivat tuolloin mummulossa, joten me naiset humputeltiin päivä rauhassa kirppareilla ja lounasteltiin kahvilassa. Kävimme myös Tiirinkosken tehtaalla. Oletteko siitä kuulleet koskaan? ( unohdin valitettavasti kamerani silloin kotiin ). Aivan ihana paikka, mutta aivan liian kallis meikäläisen lompakolle.

Onneksi kirpputorit eivät jättäneet meitä kylmiksi, vaan teimme kivoja edukkaita löytöjä, kuten kuvassa näkyvä pirttipöydän penkki viidellä eurolla!





Penkki sopii tosi kivasti keittiöön, mutta ajattelin kuitenkin sijoittaa sen aikanaan kylppäriin 
( kunhan saan sen kylpyhuoneen joskus rempattua...eihän sitä olekkaan suunniteltu vasta kuin viimeiset viisi vuotta ;)



Muutama tunnelmakuva myös mökiltä juhannuksen aikaan:





Lapsille katettiin oma juhlapöytä sisälle


Aikuiset mahtuivat terassin suuren pöydän ääreen, jossa on suojaisaa ruokailla.


Pihaakin koristeltiin värikkäin viirein.






Aurinkoisia kuvia, vaikka ilma olikin aika hyytävä. 

Seuraavaksi taidankin laittaa postia sään haltijalle, että ensiviikolla voisi jo alkaa ilmat lämpenemään kun pääsen ponkaisemaan kesälaitumille ;)

Näkymisiin!

Iida Emilia

24 kommenttia:

  1. Oli kiva taas käydä kylässä :)
    Penkki oli todellinen löytö ! Kivasti se sopii keittiöön. Kaunis patina on aina plussaa !
    Mökin tunnelma on todella ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kun kävit ja toit kamunkin mukana! Hauska ylläri :D
      Penkki on kyllä huippu! Just sellanen mitä oon pitkään etsinyt. Menikö sun penkki mummolaan?

      Poista
  2. Kivannäköiseksi olet tuon mokkeröisen saanut =) Laita vaan säänhaltijalle postia, minä kun koitan jo nauttia kesälomapäivistä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanni! Kyllä siitä ihan viihtyisä tupa tuli :)
      Postia laitettu. Vielä ei hirveästi muutosta näy. Nautihan silti lomastasi!

      Poista
  3. Ihana löytö tuo penkki! Ihastuttavia ja inspiroivia kuvia muutenkin. Kun laitat postia, niin minultakin terveisiä, ensi viikonlopusta voi aloitella lämpimämmät kelit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija :) Oli kyllä loistava löytö, ja hitsit kun se sopiskin tuohon keittiöön. Pitäis löytää toinen samanmoinen!

      Hei ihanaa, sielläkin loma jo häämöttää :)

      Poista
  4. Voi että miten ihanan rouhea on tuo penkki ja siinä sen sopii köökissä odotella kylppärin remppaa, mieletön löytö! Ja tuota suloista pientä tupaa minä jaksan huokaillen ihastella, muutos on niin täydellinen. Pienet punaiset löydöt vain kruunaa muutoksen <3

    Kyllä se kesä sieltä vielä tulee, viimeistään 8 työaamun jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anskuseni <3 Allin kanssa aina tehdään ne parhaat löydöt! ;)

      Kyllä mäkin luotan että kesä sieltä vielä on tulollaan. Muutama työaamu vielä kun jaksellaan :)

      Poista
  5. Nyt on aivan pakko liittyä lukijakaartiin jo pelkästään tuon inspiroivan sisustuksen takia, ihanaa, kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Maikku, ja oikein paljon tervetuloa seurailemaan blogiani :)

      Poista
  6. Upea löytö kirpulta ja sopii niin loistavasti keittiöösi!
    Mökki on kerrassaan ihanasti sisutettu, tykkään<3
    Toivotaan lämpöä, että tuntuisi enemmän kesälle;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinullekkin Sari <3

      Kyllä se lämpö toisi enemmän kesäfiilistä! Niitä lämpimiä kesäöitä varsinkin kaipaan. Ja aamuteetä terassilla. Ja uimareissuja rannalle. Ne vaan kuuluu niin kesään :)

      Poista
  7. Ihanasti remppasit ja sisustit mökin :) Meillä tulossa toiseen mökkiin samankaltaista remppaa, pitää vain odottaa vielä takkapäätöstä, puretaanko tiilinen vai ei... Olen kyllä imenyt muistiini kaikki laittamasi remppatiedot ja sisustusjutskat :) Meillä on mökillä samanlaiset kottikärryt, joihin olenkin ajatellut laittaa kukkia, kuvasi vahvistaa asian, kukkia tulee jo tänä kesänä :)

    Kivaa lomaa siulle, itse vielä muutaman viikon odottelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos kommentistasi Lissu :) Mukava kuulla, että sait ideoita omankin mökin remppaan. Tsemppiä vaan puuhasteluihin!

      Ruosteiset kottikärryt ovat lojuneet mökin pihan perukoilla, ja olisin saanut viedä ne viimekesänä omaan pihaan, vaan ne jäivät kuitenkin odottelemaan, ja tännehän sopivatkin kuin nenä päähän :)

      Mukavaa kesää sinulle myös :)

      Poista
  8. On mennyt jotenkin ohi viime päivitys mökistä...onneksi sen voi lukaista myöhemmin ja palata aina fiilistelemään ihania kuvia..aivan super ihana ja kaunis mökki, tykkään puna/valko teemasta siis IHANA,,
    Monesti olen ajatellut että voisin aina asustella jossakin pienessä mökissä..se on aina ollut haaveeni ja unelmani..mitään muuta en niin paljon toivo..
    pinterestin maailmassa ihailen kuvia puna/valkoisista sisustuksista...ja nyt kun näin kuvat niin ei voi kun huokaista syvään miten tuo niin sopiikin minne vaan ja mihin aikaan vuodesta tahansa..ei se ole pelkkä joilun väri maailma..
    kaunis kiitos ihanista kuvista, joihin tooden totta palaan monen monta kertaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai joo..olen ollut kauan lukijasi mutta joudun useaan blogiin liittymään uudelleen lukijaksi kuten nyt sinunkin blogiisi tai kirjautumaan uudelleen, johtuneekohan siitä että kerran poistin kokonaan oman blogini ja kuitenkin julkaisin sen uudelleen..no tietsikka maailma on ihmeellinen ja mikään nero en ole tämän kanssa :)

      Poista
    2. Voih, sydämellinen kiitos Hannele <3 Minustakin tuo punavalkoinen on jotenkin todella kiva väriyhdistelmä, ja sopii tosiaan kaikkiin vuodenaikoihin :) Voi että, kyllä sitä asustelis tosiaan tuollaisessa vanhassa pikkumökissä ihan mielellään läpi vuoden. Toivottavasti haaveesi joskus toteutuu ;)

      Hih, ja tervetuloa vaan uudelleenkin lukijaksi :) Niin se tosiaan taitaa tehdä, jos blogin poistaa, että kaikki blogilistatkin katoaa. Vaikka en minäkään näistä mitään tajua ;)

      Mukavaa loppuviikkoa sinne!

      Poista
  9. Ihana kirppislöytö.
    Ja todella onnistunut mökkiremppa. Todella kodikasta.

    Kesä, niin,se on tainnut unohtaa meidät ;). Eiköhän se kohta puolin ilmesty.


    Halauksin Erica

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Erica :)

      Kyllä se kesä meidät vielä kait löytää, Toivotaan näin ;)

      Halit <3

      Poista
  10. Mökkeily ja kesäpäivät ystävien seurassa, mikäs sen ihanampaa. Mahtavan kesäisiä kuvaotoksia olet saanut vesikeleistä huolimatta ja mökki näyttää niin suloiselta ja kodikkaalta. Hyvää kesää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Kesä on kyllä ihmisen parasta aikaa :) Ja kiitos kehuista! Meilläpäin aatto oli itseasiassa hyvin aurinkoinen, vaikkakin kylmä sellainen. Muina päivinä satelikin sitten jo enemmän.

      Oikein ihanaa ja toivottavasti lämmintä kesää sinulle myös :)

      Poista
  11. Minusta tuo penkki sopii tosi kivasti tuonne teidän keittiöön, hyvä löytö. Ja mökki on niin kutsuvan ja kodikkaan näköinen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahdankohan raaskia sitä penkkiä kylppäriin siirtääkkään? Kyllä se tuohon hyvin passaa ;) Ja kiitos sinulle kommentistasi :)

      Poista
  12. En osaa edes muuta sanoa, kuin: IHANA!!!

    VastaaPoista