maanantai 22. kesäkuuta 2015

Juhannus ohi ja kesä edessä :)


Juhannukset juhlittu. Toivottavasti kaikki ovat saaneet nauttia mukavissa merkeissä yöttömän yön juhlasta.

Kelit ainakin yllättivät täysin. Saappain ja sateenvarjoin olimme varautuneet keskikesän juhlaa vastaanottamaan, mutta ilma olikin varsin aurinkoinen ja suht lämminkin paria nopeaa sadekuuroa lukuunottamatta. Kelpasi siis vallan maniniosti ulkosalla pelailla, ruokailla ja kokkoa ihastella.

Perinteiseen tapaan lapsille järjestettiin ( idearikkaan kälyni toimesta ) saunatontun oma aarrejahti, jossa vihjelapuista löytyi hauskoja tehtäviä  ja pieniä aarteita. Loppuhuipennuksena lapset saivat purkaa intoaan pinjataan, joka oli täytetty erilaisin herkuin.

Meidän aikuisten päänmenoksi anoppini suunnittelee myös joka vuosi kiperän tietovisan, jossa jokaiselle osallistujalle on omat palkinnot sijoituksen mukaan ja tämä saa aina nauruhermot herkistymään.

Mieheni kanssa juhlistimme lisäksi pyöreitä vuosia, sillä aloitimme yhteisen taipaleemme  tasan 20 vuotta sitten juhannuksen aikaan. Tämän kunniaksi kävimme kahdenkesken yösaunassa ja kuutamouinnilla. Kesäyön romanssia siis parhaimmillaan kesäheilani kanssa :)

Mukava pitkä mökkiviikonloppu takana ja vielä pitäisi jaksaa hetkinen töissä puurtaa ennen lomia.
( Kuvat eivät nyt liity juhannukseen mitenkään. Satuin vain löytämään arkistoista muutaman kuvan jotka eivät olleet päätyneet vielä blogiin asti ).Ja nyt minulla on ihan sellainen tunne, että tästä se pikkuhiljaa alkaa, nimittäin KESÄ!

Aurinkoista viikon jatkoa!

Iida Emilia

16 kommenttia:

 1. Aurinko yllätti iloisesti! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihnat kuvat <3 ja todella mukavaa juhannus ohjelmaa ollut :)

  Onnea vielä hienosta taipaleesta <3

  VastaaPoista
 3. Mökille on kiva keksiä tuollaisia tietovisoja! Minä teen kans lapsille joka kesä "geokätköilyä" eli aarteita vihjeiden perusteella. Aikuisten ja lasten kesken on kesäolympialaiset ja kaikkien on pakko osallistua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa hauskalta nuo kesäolympialaiset :) Tuollaiset olisikin kiva ottaa käyttöön! Millaisiakohan lajeja siellä voisi olla? Ja osallistumispakko ilman muuta :)

   Poista
 4. Anonyymi1.29

  Meillä oli rauhallinen jussi kotona. Me rakennettiin leikkitornia ja siivottiin kotia. Ja isännän grillaukset oli menestys, joten ihana juhannus mun mielestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuulostaa minustakin oikein ihanalta ja rauhalliselta. Perheen yhteistä aikaa ja herkkuruokaa. Mitäpä sitä muuta tarvisikaan :)

   Poista
 5. Voi kuulostaa ihanalta juhannukselta ja kuvat niin kauniita, kuten aina! :)

  VastaaPoista
 6. Voi, miten hauskoja ideoita juhliin! Ehkä pitää taas herätellä henkiin vuoden tauon jälkeen katukekkerit naapuruston kanssa...Kiitos inspiraatiosta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu jos sait inspistä mukaasi. Kesäisin kaikenlaiset kekkerit ovat niin hauskoja! Naapuriston katukekkerit ne vasta jänniltä kuulostaakin :)

   Poista
 7. Ihanat ja niin inspiroivat kuvat <3 Juu kyllä se kesä ja lämpö nyt alkaa kun päästään lomalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonnaseni :) No kyllä aivan varmasti ensiviikolla paistaa ;)

   Poista
 8. Kivoja kuvia ja silmä osu suklaa tee purkkiin. Mistä tuota herkkua saa ostaa, kaikki mikä liittyy suklaaseen niin kiinnostaa :) Täällä vietetty Juhannus rauhallisesti, kerätty akkuja nyt alkavaan remonttiin. Hyvää alkavaa viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain tuota suklaateetä tuliaisena ystäviltä. En osaa valitettavasti sanoa mistä sitä on hankittu, mutta löytyisikö googlettamalla: Tafelgut. En ole vielä raaskinut edes maistaa kun tuo purkkikin on jo niin herkku että sen katselukin saa hyvälle mielelle. Pitää säästää herkkua johonkin juhlahetkeen :)

   Mukavaa viikkoa sinulle myös ja tsemppiä alkaviin remppahommiin :)c

   Poista