maanantai 27. heinäkuuta 2015

Kukkuluuruu kesä!


Siis ei voi olla totta! Taas aamulla kun verhot avasin niin liian tuttu näkymä hahmottui eteeni: harmaat sadepilvet, tuulentuiverrusta ja lämpöasteita n. 15! Tätä samaa on jatkunut lähes koko loman ajan ( lukuunottamatta niitä kolmea...vai neljää hellepäivää ihan heinäkuun alussa ). Ja nyt se heinäkuu alkaakin olla lopuillaan ja loma samaten.

Liekö tässä nyt sitten vain töihinpaluu-ahdistus kyseessä, vai kiristääkö pelko kesän loppumisesta hermoja?!  Kesää kun odottaa suunnilleen kahdeksan kuukautta vuodesta ja sille asettaa melkoisia odotuksia, niin kyllähän se väkisinkin syö miestä että se "kesä" kestää vain kolme päivää!

Tosin...vaikka tuo pikkupiru olkapäälläni nyt kiljuukin kesän paskuutta, niin totuuden nimissä kesä ja loma ovat olleet oikein onnistuneet ja mukavat. Ehkä ihan kaikkea kesäkivaa ei tullut toteutettua tänävuonna, mutta tuleehan niitä uusia kesiä.

Töihinkin on oikeastaan ihan ok palata. Varsinkin näin pehmeällä laskulla, sillä keskiviikoksi vasta töihin ja viikonlopuksi on heti tiedossa jo pikku-reissua.

Viikonlopun vietimme pitkästä aikaa mökillä. Lauantaina oli jopa ihanan aurinkoista ja lämmintä.
Lapset tarkenivat polskutella lammessa ilman saunaakin. Sunnuntaina kahvittelimme suvun kesken nelikymppisen ukkoni kunniaksi. Kävimme myös mökin lähettyvillä olevalla maalaiskirppiksellä, josta löysin toisen vanhan ison pullon tuohon olkkarin lipaston päälle koristeeksi. Jäähän nyt sitten nähtäväksi, tuoko elokuu vielä lämpöaallon mukanaan vai saako kesän pistää jo pakettiin. Ihan vielä en tahtoisi luovuttaa ;)

Ja hei, vielä heinäkuun ajan te lukijat voitte osallistua tuohon Indiedaysin kyselyyn, josta on mahdollisuus voittaa myös kivoja palkintoja. Kyselystä olisi meille bloggaajille paljon hyötyä. 
[https://fi.surveymonkey.com/s/M8MZ675]   Kiva jos viitsitte käydä vastailemassa.

Halauksin:

Iida Emilia

11 kommenttia:

 1. Kyllhän tämä kesä on ollut kovin erikoinen...tylsää, mutta eihän sille minkään mahda. Ainakaan ei ole tarvinnut kuumuutta ja hikisyyttä valittaa ;)

  Ihana tuo lipaston päällinen...itsekin olen noita isoja pulloja etsinyt, mutta ne muutamat mitä olen löytänyt ovat maksaneet ihan maltaita...jäivät sitten ostamatta. Mitä sinun ihanuutesi maksoi?

  Mukavaa loppulomaa kamu ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Tämä kesä oli nyt sitten tällainen :/ Ei voi tosiaan mitään. Hiki ei ole kyllä todentotta päässyt yllättämään ;D

   Aika kalliita tosiaan tuntuvat usein nuo isot pullot olevan. Varsinkin ne pyöreämmän muotoiset. Tuon isomman löysin jonain kesänä myös maalaiskirpparilta ja se taisi maksaa 10,-
   Tuo pienempi maksoi vitosen eli eivät olleet pahimmasta päästä :)

   Poista
  2. No sinä oot ne edukkaasti löytänyt...melekein iliman eestä ;)

   Poista
 2. Teillä sentään oli helteet ne muutamat päivät..meillä pohjoisessa ei ja enimmäkseen tän kesän lämpötilat ollut 10-15 astetta..et toivotaan et edes elokuu ois lämmin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei mitä lukemia siellä! :(
   Eipä tässä näköjään ole siis siinä mielessä valittamista koska päivisin lukemat ovat saattaneet yltää jopa 17-19 asteeseen. 20 onkin ollut luksusta :)
   Jospa se elokuu yllättäisi!

   Poista
 3. Ihania kuvia! Kelistä huolimatta ��

  VastaaPoista
 4. Saman kaltaisia pohdintoja täälläkin; heti joulun jälkeen kun aloittaa sen kesän odotuksen, niin harmittaa tosi paljon kun on kylmää ja sateista.. Toisaalta, tosi paljon kivoja juttuja on kuitenkin tullut tehtyä tänäkin kesänä! :) Toivotaan silti että elokuu vielä meidät yllättäisi, ja toisi edes vähän lämpöä vielä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä se todentotta harmittaa kun se kesä on niin kauhean lyhytkin :/
   Mutta totta on tuokin että hauskuus ei ole onneksi ilmoista kiinni. Kaikkea kivaa on tullut tehtyä...ehkei kuitenkaan uitua niin paljoa kuin yleensä mutta muuten :)

   Ja tervetuloa lukijaksi <3

   Poista
 5. Kyllä tämä kesä on ollut kyllä niin uskomaton, että huh huh. Saas tosiaan nähdä saadaanko edes elokuussa lämpöä. Peukut edes sille. Ihana kirppislöytö :) Hyvää työhönpaluuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sapettaahan se! Kun tietää että pitkä kylmä talvi taas edessäpäin niin pitäisi hetken saada nauttia lämmöstäkin. Vaan ei auta itkut markkinoilla! Tilataan kuitenkin elokuulle lämpöä :)

   Ja kiitokset työ-tsempeistä! Niitä aina tarvitaan näin lomien jälkeen ;)

   Poista