torstai 27. elokuuta 2015

Bloggausnurkkaus olkkarissa

Hieman meinaa kiirettä pukata tälle viikolle, sillä työpäivien jälkeen olen autellut äitiäni hänen 60-vuotis juhlien järjestelyissä, joita vietetään tulevana lauantaina. Lisäksi syyskuun lapsemme täyttää ensiviikolla yhdeksän vuotta, mutten ole ennättänyt miettiä synttäreitä vielä ollenkaan. Pidämmekin kekkerit onneksi suvulle vasta parin viikon päästä, joten kai tässä vielä ehtii jotakin kehitellä ;)

Sisustelulle tuntuu kuitenkin liikenevän aina aikaa, enkä maltakkaan olla esittelemättä omaa bloginurkkaustani, joka syntyi alkuviikosta puolivahingossa olohuoneen puolelle. 

Sohvan siirtelyn myötä olkkarin ikkunan alle jäi valtava tyhjiö, johon toivon löytäväni jossain vaiheessa nojatuolin ja jalkalampun. Haluan kuitenkin tarkkailla ensin kirppareiden ja torin tarjontaa rauhassa ennenkuin rynnin uutta ostamaan. Kierrätys kunniaan! 

Tyhjään tilaan kuljettelin nyt alustavasti vanhan apteekkarin lipastomme, joka on viettänyt eläkepäiviään tuolla naulakon alla. Lipastovanhus sopikin ihan hienosti entisen puusohvan paikalle, mutta naulakkoseinä jäi puolestaan liian avaraksi.

Onneksi tavaranhamstraamisesta on sillointällöin hyötyäkin, sillä olin säilönyt lasten vanhaa peilipöytää varastossa näemmä juuri tätä hetkeä varten ;). Melko rumasta 70-luvun retro-pöydästä kuoriutui ihan kelpo bloggauspöytä, kun poistin pinttyneen peiliosan ja vaihdoin vetimet. ( Vetimet ja muutkin tilpehöörit löytyivät kotoa, joten muutos ei tullut maksamaan mitään ).

Tästä väliaikaiseksi tarkoitetusta työpisteestä tuli niin kiva etten ehkä maltakkaan tästä enää luopua!















Terveiset muuten blogini lukijalle joka tuli minua kadulla moikkaamaan, kun laahustin juuri väsyneenä ja pöllähtäneenä työpäivän jälkeen kotiinpäin. Olihan päivän piristys todella :)

Mutta nyt on lähdettävä unten maille.

Heipsulivei!

Iida Emilia

30 kommenttia:

  1. Ihanan inspiroiva nurkkaus. Tykkään mustista yksityiskohdista omassakin kodissa. Niistä tulee kivasti ryhtiä ja särmää sisustukseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sari :) Se on totta että tuo musta ja tummahko ruskea tuo kyllä kivaa kontrastia muuten vaaleaan tilaan.

      Poista
  2. Voi että tästä tuli kiva, aivan todella onnistunut. Tykkään noista lahjapaperikoreista, itse en ikinä löydä niille paikkaa VillaHovista. Sinulla on kyllä taito loihtia näitä muutoksia ihan tuosta vaan ja ilman rahaa...olet ilmiömäinen ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi sua Ansku <3 Kiitos todella lämpimästi kauniista sanoistasi :) Vai ei löydy villahovista lahjapapruille paikkaa. Höh! Ei työpöydänkään vierestä?

      Poista
  3. Niin kivalta näyttää ja ihania yksityiskohtia :) Minulla olis myös samanlainen retropöytä odottomassa tuunausta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset sulle :)
      Nonniin, mukavaa tuunailua retropöydän parissa!

      Poista
  4. Ihanalta näyttää- sekä tässä että edellisessä postauksessa! Jaksamista järjestelyihin ja mukavia juhlia viikonlopulle♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmin kiitos tsempeistä ja kehuista <3
      Juhlat onnistuivat yli odotusten, vaikka stressiä meinasi kyllä kieltämättä ensin pukata ;)

      Poista
  5. Aivan ihana! Näissä sun kuvissa silmä lepää! ;)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana ♡ tykkää varsinkin naulakko on niin ihana :) todellakin kierrätys kunniaan. Meilläkin on ensviikolla 9 vuotis synttärit, mitään en ole vielä suunnitellut. Edes sitä koska keritään juhlimaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika <3 Naulakko on upea muisto mummolastani. Maalasin sen aikanaan valkoiseksi. Tällä seinustalla ihan kaikki on vanhaa ja kierrätettyä. Tikapuut mökiltä, retropöytä tuttavilta, vanha tuoli torilta. Kaikki vähän eri vuosikymmeneltäkin mutta näyttävät sulautuvan yhteen ;)

      Tsempit sinnekkin juhlajärjestelyihin! Aina ne vaativat oman ponnistelunsa. Nytkun saatiin äitini juhlat onnellisesti juhlittua niin nyt voi alkaa keskittyä seuraaviin ;)

      Poista
  7. Aivan ihana ♡ tykkää varsinkin naulakko on niin ihana :) todellakin kierrätys kunniaan. Meilläkin on ensviikolla 9 vuotis synttärit, mitään en ole vielä suunnitellut. Edes sitä koska keritään juhlimaan.

    VastaaPoista
  8. Anonyymi4.11

    Ihana bloginurkkaus ❤️ Ei tuosta enää voi missään nimessä luopua ❤️ Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Ajatella että olin jo moneen kertaan kiikuttamassa tuota retro-peilipöytää kaatikselle, mutta tuossa se nyt noin komiasti taas elää uutta elämäänsä ;D
      Ihanaa sunnuntaita!

      Poista
  9. Ihana bloginurkkauksesi, naulakko ja liitutaulu ovat huikeat!

    Mukava päästä lukemaan blogiasi!

    -Napamassu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Napamassu ja oikein kovasti tervetuloa lueskelemaan :)

      Poista
  10. Kivan näköinen nurkkaus! Naulakko on kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Pia! :)
      Naulakko on kyllä yksi ihanimpia mummolamuistojani <3

      Poista
  11. Onnistunut toteutus! Mullakin oli viime kesän rompetorilla tuollainen pöytä myynnissä, vaan enpä keksinyt itelle tuollaista käyttöä! Joku onnellinen sen löysi ja minun pitäisi keksiä itelle juuri joku bloggauspaikka...
    Hyvää Venetsialaisviikonloppua, vaikka sitä ei viettäisikään sillä nimellä, aina voi sytytellä tuikkuja ja tulia pimenevään iltaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Eeviregina :)
      No voihan peilipöytä! Täytyy sanoa että minäkin olen jo moneen kertaan ollut myymässä tätä ja meinasin kiikuttaa kaatopaikallekin, mutta saamattomuuttani se jäi lojumaan varastooni. Joten pieni onnenkantamoinen kävi ihan sattumalta ;). Toivottavasti löydät jonkun kivan vanhan pikkupöydän bloginurkkaasi :)

      Mukavaa viikonlopun jatkoa myös sinne! Meidän venetsialaiset sujuivat mukavasti äitiäni juhlien :)

      Poista
  12. ♥♥♥ Oliki kiva nährä yllättäe karul, ku heti sut tunnistin :) Oikke lämmint syksy alkku sin päi ♥ Turu terkuin, Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hauska tavata! Kiva kun tulit jutustelemaan <3 Minäkin muistin kyllä blogisi heti :)
      Toivottavasti teit jotain mukavia löytöjä täältä "käpykylästä" :D ja harmi kun se Tiirinkoski olikin kiinni. Se olisi ollut hieno kohde! Kesäaikaan se olikin kyllä auki joka päivä.

      Mukavaa ja tunnelmallista syksyä sinne Turkuseen! :)

      Poista
  13. Niin kaunista! :)

    VastaaPoista
  14. Kiva Bloggausnurkka :)
    Ihanat yksityiskohdat ♥

    VastaaPoista
  15. Voi ihanuutta, mikä bloggauspaikka! <3
    Nämä kuvat oli pakko katsella vielä tarkemmin! ;)
    Sinulla on kyllä taitoa sisustaa niin, että kokonaisuus sulautuu ympäröivään kotiin loistavasti. :)
    Olisin ikionnellinen, jos minullakin olisi noin ihana paikka bloggailla! <3

    Iloa alkaneelle viikollesi! :)

    T: Emppu / Iloa & Unelmaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinua Emppu! Kiitos kovasti <3 Kommenttisi piristävät aina päivää :)
      Haleja sinne! <3

      Poista