sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Sydämellistä ystävänpäivää!


Oikein ihanaa ystävänpäivän iltaa! 


Kiireisen viikon päälle on ollut mukavaa rentoutua rauhassa kotosalla viikonlopun yli. Herkkulakkokin on kummaa kyllä pitänyt koko viikon, vaikka yleensä olenkin itseni hyvin helposti palkinnut väsyttävän päivän jälkeen ;). Tällä viikolla pidin vielä yksin hoitolaa pystyssä kollegan lomaillessa, ja mainostamamme tarjous sai ihmiset niin hyvin hereille, että työpaikalla sai hikoilla oikein olan takaa! Hyvä juttu, että hommia riittää näinä aikoina! Lauantaina sallein itselleni herkkupäivän (ja taisi tänäänkin laskiaispulla lipsahtaa ohimennen kitaan ) mutta huomenna arjen alkaessa aion olla jälleen tiukkana :). 

Varsinaista ystävänpäivää ei meillä sen kummemmin ole juhlistettu, paitsi että isompi tyttäremme lähti lauantaina yökyläreissulle bestikselleen, ja pikkusisko sai sitten puolestaan oman kaverinsa meille yöksi. Ystävyyden ilosanomaa on syytä julistaa mielestäni aina! Kuinka arvokkaita aarteita nuo ystävät ovatkaan. Kiitollinen saa olla, että näitä ihania ja tärkeitä ihmisiä on tupsahdellut eteeni kaikissa erilaisissa elämäntilanteissa. Niin paljon he ovat minulle antaneet :)Ystävänpäivän teemaan sopiikin hyvin nämä vaaleanpunaisen hörhelöiset kuvat tyttöjen huoneen puolelta. Voi miten olenkaan tykännyt tuosta maalatusta vinoneliöseinästä nuoremman tytön leikkikomerossa. Työläshän se oli, mutta lopputulos ilahduttaa!


Suloinen sydämellinen olkikassi löytyi Hämeenlinnasta Onni puodilta, ( kauppakeskus Goodmanin viereisestä Tavastila kauppakeskuksesta ) jota mainostan kovin mielelläni, sillä pikkuisesta lahjatavaraliikkeestä löytyy aina jotain ihanaa kotiin, ja palvelu on kaikenlisäksi todella ystävällistä!
Uutuutena myymälässä on nyt myös Green Gaten valikoimaa, mistä olen ihan tohkeissani :)Kauniin puisen naulakon löysin Finnmarista, ja isäntä sai sen tänään seinään kiinni. Aiemminhan tuossa nurkassa roikkui oksa, jolle asettelin näteimmät mekot esille henkareissa, mutta asetelma oli jotenkin tilaavievä, joten tuo naulakko näyttää nyt keveämmältä.
Näissä tunnelmissa kohti uutta viikkoa, vaaleanpunaiset lasit silmillä!

Halauksin!

Iida Emilia

17 kommenttia:

 1. Onpas tytöillä ihanat huoneet! Yökyläily bestiksellä on tosi kiva tapa viettää ystävänpäivää. :) Hyvää ystävänpäivää teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset Tuire :). Juu tuo yökyläily on näillä koululailla kova sana.
   Hyvää ystävänpäivää sinne myös ja iloa uuteen viikkoon!

   Poista
 2. Voi miten suloista, makea hattara tuo huone ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Se on kyllä tämän harmaavalkean kodin piristysruiske tuo huone :)

   Poista
 3. Hyvää Ystävänpäivää <3 Teillä on niin mahdottoman kaunista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kovasti ja samoin sinne <3

   Poista
 4. Oi, ihanan näköiset kuvat <3

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Hempeyttä hieman kevääseen!

   Poista
 6. Teillä on niin kaunista! <3 mukavaa ystävänpäivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, kiitoksia hurjasti! Harmi kun itse katselee kotiaan niin kriittisin silmin ja aina olisi muka jotakin paranneltavaa ;).

   Mukavaa ystispäivää myös sinne!

   Poista
 7. Aivan ihanat huoneet! Niin hempeän väriset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, nämä tyttöjen huoneet ovat kyllä tosissaan hempukoita ;)

   Poista
 8. Nättiä aina vaan! Ruutumaalaus on kyl ihan huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa <3
   Tuo ruutuseinä on kyllä niin kiva että mieleni tekisi ruuduttaa jokin muukin paikka. En ole vaan keksinyt vielä että mikä ;)

   Poista
 9. Oi, voi <3 ihanat kuva! niin kaunista ja ihania pastelleja kevääseen.

  VastaaPoista