lauantai 28. toukokuuta 2016

Viikonloppua!

Taas on kiireisen viikon touhut takanapäin ja aikaa rentoutua viikonlopun yli. 

Tänään lähdemme mökille luonnon helmaan heti kun isäntä pääsee töistä. Harmillisen vähän olemme ehtineet kevään aikana mökillä käydä, kun melkein joka viikonloppu on ollut jotakin menoja. Jospa tänään jo vihdoin saisi talviturkin jätettyä lampeen ( muu perhe sen jo tekikin Saksan matkani aikana )! Kevätsiivousta mökillä vielä riittää, mutta nuo piha- ja siivouspuuhat tuntuvat nekin mökillä niin leppoisilta, kun yhdessä touhutaan.

Luonto on tällä hetkellä kauneimmillaan ja tuoksut huumaavia!
Takapihassamme kukkii syreenit ja pihlajat. Omenapuutkin näyttävät olevan täynnä kukintoja ja tuulessa leijailevat valkoiset terälehdet tekevät maisemasta aivan satumaisen. Tällä viikolla olen vihdoin startannut pyöräilykaudenkin, kun sain pyöräni huollettua kuntoon ja löysin avaimeni, joka sekin ehti jo matkanvarrella "hukkua". Hauskintahan tässä oli se, että avain oli kokoajan ollut siinä avainkaapissa missä sen pitikin olla, mutta lukko oli vain niin jäykkä, että luulin tuon avaimen olevan väärä, ja lopulta nuorempi tyttäreni sen lukon saikin auki :D

Autohan se tekikin sitten tepposet, eikä mennyt tietenkään katsastuksesta läpi! Tällä kertaa huolto ei todentotta ollut edullisimmasta päästä, ja toinenkin yllättävä rahareikä tuli tähän juuri ennen kesälomia...mutta onneksi elämän parhaat asiat ovat kuitenkin ilmaisia, kuten juuri poimitut kukat maljakossa :)Mukavan paljon teitä osallistujia näyttää tuolla arvonnassa olevan mukana niin facessa kuin täällä blogissakin. Vielä ehtii tänään ja sunnuntaina osallistua!

Mukavaa viikonloppua!

Iida Emilia


4 kommenttia:

 1. Cudowna waga a zdjęcia magiczne.

  VastaaPoista
 2. Mökkeily on niin parasta <3 Meillä lapsetkin viihtyy mökillä uskomattoman hyvin (teini-ikää odotellessa, hehh.) eikä kenelläkään ole koskaan kiire sieltä kaupunkiin.
  Ihanat kuvat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on ja meilläkin on vielä tähän mennessä lapset myös viihtyneet hyvin, jopa tuo 13-vuotias odottaa aina innolla mökille menoa :)

   Kiitos paljon! <3

   Poista