tiistai 7. kesäkuuta 2016

SuperPark Turku

Näin kesän alkaessa ja lomien lähestyessä on jälleen aika suunnitella kivoja reissuja perheen kesken. Toki on mukavaa olla vaan kotona ja mökillä ilman aikatauluja ja senkummempia suunnitelmia, mutta kyllä kesään aina jokin pieni reissu/reissut kuuluvat.

Suomen maa on pullollaan ihania kaupunkeja ja kyliä, joita on mukava päästä kouluamaan.
Yksi ehdoton suosikkini on Turku! Nyt keväällä olimmekin ekaa kertaa käymässä Kylpylähotelli Caribialla, josta voit lukea jutun täältä. Tykkäsimme paikasta todella paljon!

Lisäksi tuonne hotellin yhteyteen avautui tänä keväänä suuri sisäaktiviteettipuisto  SuperPark

Tämä lapsille suunnattu seikkailupuisto kätki sisälleen hyvin monenlaisia aktiviteetteja, ja yhdellä rannekkeella täällä sai rymytä ihan kokonaisen päivän. 

Paikka näytti soveltuvan loistavasti ihan kaikenikäisille seikkailijoille ja  nämä meidän koululaiset löysivät täältä monia kivoja juttuja:
Trampat ja volttimontut taisivat olla kaikkein eniten meidän neitien mieleen, mutta täällä pääsi testaamaan kyllä hyvin laajasti taitojaan myös erilaisten pelien sekaan.


Hikisen puistoelämyksen jälkeen kävimme vilvoittelemassa kylpylän altailla ja sen jälkeen olikin jo kiljuva nälkä, joka talttui kylpylän O´learys sporttibaarissa. Reissu oli mitä mainion ja toiveissa olisikin päästä Turkuun vielä uudelleen tänäkin kesänä. Vielä suunnitelmat ovat kylläkin aika avoinna tämän kesän osalta. 

SuperParkkia ja Caribian kylpylää voin ainakin suositella todella lämpimästi!

Kesäterveisin 

Iida Emilia

-Yhteistyöpostaus-

4 kommenttia:

 1. Onpa kivannäköistä! Itse asun Turussa, mutta en ole tuolla vielä ehtinyt käymään. Tai Caribiassa useastikin, mutta tuo puuhapuoli on vielä kokematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä lapsille tosi kiva :). Tuolloin oli vaan tosi paljon väkeä kun oli niin uusikin silloin kun käytiin, niin oli joka paikkaan jonoa. Mutta ehdottomasti jonain sadepäivänä kesällä loistava juttu! Ja kylpyläpuoli oli meidän mielestä paras missä koskaan ennen käyty! Oi pitäis vielä tulla tosiaan Turkuun. Siellä olis niin paljon kaikkea kivaa nähtävää :)

   Poista
 2. Noi on kivoja paikkoja kun lapset, pienet ja suuret nauttii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Ja tykättiin me vanhemmatkin :)

   Poista